back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Nehoda na R1 – Autami je preplnené centrum Serede, Dolná Streda aj Šintava

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dopravná nehoda, ku ktorej malo prísť na R1 za výjazdom Dolná Streda, pred opravovaným mostom ponad Váh, spôsobila opäť intenzívne zaplnenie mesta autami obchádzajúcimi tento úsek tranzitnej cesty medi západom a východom Slovenska.

Rýchlostná komunikácia má byť v smere na Nitru uzatvorená. Premávka je presmerovaná na obchádzku cez Sereď po nadjazde Dolná Streda, kde dopravu riadi polícia.

Ak máte ďalšie informácie, napíšte ich do diskusie pre ostatných vodičov.

Jazdite opatrne!

foto: čitateľ SOL
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ponahlas sa a doponahlas sa, tým že sa ponahlas v sobotu kúpiť si nejaké teplaky do obchodov neriskujes smrť len seba na seba kašlať ale smrť aj tvojich deti čo sedia za tebou alebo rodina ktorá ide pred tebou alebo vedľa teba v aute. Trocha sa už zamyslite ľudia, tie dopravné značenia sú v takej vzdialenosti od opravovaneho mosta že aj brzdná drahá v 300km/h je dostačujúca zabrzdiť pred zúžením. Radšej si kúpim tie teplaky neskôr alebo prídem do roboty o pár minút neskôr než nekúpiť alebo neprísť nikdy

    40
  2. Dingo
    Som zvedavý, kto si zoberie na zodpovednosť taký prípad že ak bude potrebný súrny výjazd hasičov, alebo RZP..RLP a kvôli upchatým cestám v meste sa na potrené miesto včas nedostanú? Má vedenie mesta vyriešenú takúto krízovú situáciu?

    3
  3. Zdravím, bola to len otázka času „lebo ego za volantom“. Buďme radi, že sa to nestalo v piatok poobede. Nevedel by som si predstaviť ten kolaps dopravy

  4. V prípade kolóny by mal každý normálny vodič vedieť ako a kde zastaviť svoje auto tak, aby záchranné zložky mali umožnený prejazd. Ostatní odovzdať VP na najbližšom OOPZ.

    7
  5. 26. októbra 2024, 11:40
    Nazýva sa to záchranárska ulička. Bohužiaľ na Slovensku je to pre mnohých vodičov stále neznámy pojem. Drvivá väčšina nehôd je spôsobená chybou vo vozidle, ktorá sa nachádza medzi sedačkou a volantom.

  6. Keby kompetentne osoby vedeli normalne naplanovat rekonstrukciu mosta nad Vahom a netrvalo to tak dlho.Tak taketo kolony nemusia byt.Oprava mostu v Seredi je tiez nekonecna pesnicka.Naplanovat rekonstrukciu bez zjavnej obchadzkovej trasy moze len dement.Bohuzial a bude to trvat este dlho.

    6

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Sponzorované