back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

V Pate na seniorov nezabúdajú

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

   Október je mesiac, v ktorom viac ako inokedy skloňujeme slovíčko „senior“. Už desiatky rokov si tento mesiac pripomíname ako „Mesiac úcty k starším“. Počas jeho trvania si obzvlášť musíme uvedomiť, že staroba je prirodzenou súčasťou života, ktorá si zasluhuje rešpekt, starostlivosť a pozornosť. Ako spoločnosť sa musíme snažiť o to, aby seniori mali dôstojný život, plný radosti a aktívnych možností. Úloha nás všetkých je vytvárať podmienky, v ktorých starší ľudia nebudú vnímaní len ako tí, ktorí potrebujú pomoc, ale ako plnohodnotní členovia spoločnosti, ktorí majú stále čo ponúknuť. Veď práve im sa musíme poďakovať za všetko, čo pre nás v živote urobili a stále robia. Vďaka nim boli vybudované základy na ktorých stojíme a z ktorých ťažíme všetci aj v súčasnej dobe.

   V Pate na dôchodcov nezabúdajú a počas celého októbra im venujú mimoriadnu pozornosť poriadaným spoločenských a kultúrnych podujatí. V stredu 15. októbra prijal na Obecnom úrade starosta obce Jozef Berčík najmladších seniorov – 65. ročných jubilantov (Článok bol uverejnený v stredu). Dnes odznela v miestnom rozhlase hodinová relácia venovaná seniorom, v ktorej účinkovali žiaci základnej školy.. Zároveň zamestnanci obecného úradu počas celého dopoludnia rozniesli seniorom v obci, starším ako 65 rokov, 550 darčekových balíčkov (vrátane klientov Domu sociálnych služieb Nezábudka).

  V stredu 23. októbra usporiada v DK o 15.00h. výbor Klubu dôchodcov v Pate spoločenské posedenie pre seniorov.

  V piatok 25. októbra uvedie patanské ochotnícke divadlo Phatália v Dome kultúry o 18.30h., v rámci Mesiaca úcty k starším, reprízu divadelnej hry od Jonáša Záborského, Bohatý okrádač. (Vstup voľný).

 

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Veľmi pekné. Len škoda že naša vláda na nich kašle. A je im jedno že nemajú ani na nájom a lieky.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované