back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

ŠKF Sereď: Suverénne víťazstvo v boji o prvé miesto

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ŠKF Sereď |  V sobotu sme nastúpili v domácom zápase proti FK Podkonice. Kto čakal, v súboji o čelo tabuľky, vyrovnaný a napínavý zápas, tak bol na veľkom omyle. Naša omladina predviedla výborný výkon a už od začiatku predvádzala oku lahodiaci futbal. Skóre otvoril už vo 4. minúte odchovanec Stareček, na ktorého nadviazal Vantruba v 19. minúte keď dorazil strelu Gajinova. Hostia mohli znížiť z ojedinelej šance ale Znamenák predviedol výborný zákrok a skóre sa do konca prvého polčasu už nemenilo.

V druhom polčase sme sa márne pokúšali prestreliť obranu hostí. Podarilo sa to napokon až Výbošťokovi, ktorý v rozmedzí 15 minút strelil tri utešené góly spoza pokutového územia a uzavrel tak skóre na 5:0.

Po zápase si hráči ešte vychutnali zaslúžený potlesk z tribúny.

 

Vyjadrenie trénera Slezáka:

“Veľmi dobre sme sa pripravili na súpera. Má silných a dobre stavaných hráčov, na úzkych ihriskách je veľmi zaujímavý. Je silný v štandardných situáciách a práve tomu sme chceli predchádzať. Chceli sme ukázať našu futbalovú tvár a myslím, že chlapcom sa to dokonale podarilo. Snažili sme sa hru otáčať a súpera dostať do pohybu. Hneď od úvodu sme si vytvorili viaceré šance a do 20-tej minúty sa nám podarilo aj dve z nich premeniť. Myslím si, že víťazstvo týmto pomerom je zaslúžené a som nesmierne hrdý na týchto chlapcov.”

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

ŠKF Sereď – FK Podkonice 5:0 (2:0)

Góly: 4. Stareček, 19. Vantruba, 71., 74. a 85. Výbošťok

285 divákov

 

ŠKF:

Znamenák – Stareček (77. Šebek), Madubuegwu, Juriš, Minka (38. Szijjártó) – Petrović (77. Bindics), Fiala (64. Rogério) – Michalička, Výbošťok, Gajinov – Vantruba (77. Javor)

FK:

Gábriš – Maslo (46. Jakab), Turňa, Očenáš, Mózer (77. Kaliský), Melich, Kupčík, Baša (46. Rosenberger), Patrnčiak (46. Rusko), Selecký (46. Sekáč), Kostúr

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

zdroj: skfseredfutbal.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. nechcem znevazovat klub, ani autora clanku, ale Starecek je odchovanec FC Nitra, nie SKF Sered, aj ked je to samozrejme Seredan.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované