back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ľubkove úspešné ukončenie letnej tenisovej sezóny

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

TK Sereď | V auguste sa Ľubko Tomašovič zúčastnil turnaja starších žiakov kategórie „D“ v Matúškove. V prvom kole dvojhry sa stretol s hráčom MŠO Štúrovo D. Cimerom, ktorého zdolal po setoch 6:1, 6:0. V ďalšom kole ho čakal druhý nasadený A. Kubiš z klubu TK Ratufa Levice, ktorému podľahol výsledkom 2:6, 2:6.

V termíne od 7. do 10. septembra sa Ľubko zúčastnil turnaja mladších žiakov kategórie „A“ v klube Slovan Bratislava. Na turnaji za zúčastnilo 48 hráčov z celého Slovenska. S voľným žrebom, Ľubko postúpil automaticky do druhého kola. Tu si zmeral sily s F. Šimkom z klubu TJT Michalovce, ktorého zdolal v dvoch setoch 6:2, 7:5 a postúpil medzi 16 najlepších hráčov. V osemfinále ho už čakal druhý
nasadený hráč a neskorší víťaz turnaja I. Malinka z TC Topoľčany. Ľubko po slabšom výkone prehral hladko výsledkom 1:6, 1:6. Na tomto turnaji si zahral aj štvorhru po boku S. Zuberca, kde v konkurencii 19 párov obsadili pekné 3.miesto.

Ľubko bol v dňoch 11.-12.9.2024  pozvaný do klubu HSC Piešťany na sústredenie pod záštitou projektu HRAJME DETI SLOVENSKO, ktoré viedol úspešný býv. tréner Novaka Djokoviča Marián Vajda.
Celý priebeh sústredenia bol výborný a Ľubkovi vyšlo naozaj perfektne, čo na jeho adresu potvrdil aj sám tréner Vajda.

Po sústredení sa Ľubko presunul na turnaj mladších žiakov kategórie „C“ v Dunajskej Strede, ktorý sa konal v dňoch 15.-17.9.2024. Turnaja sa zúčastnilo 26 hráčov. Vďaka voľnému žrebu automaticky postúpil do druhého kola, v ktorom si hladko poradil s A. Mackom z TK Slovan Bratislava výsledkom 6:1, 6:0 a postúpil tak do štvrťfinále. Tu sa znovu stretol s hráčom Slovana Bratislava, M. Bruteničom, ktorého v najkrajšom zápase na turnaji zdolal výsledkom 6:3, 6:2. V semifinále si zmeral sily s N.
Lipinským z TC Humenné, ktorého zdolal 6:1, 6:0. Vo finále si zahral proti A. Marčišinovi z TK Tennis Classic Bratislava. Ľubko zvládol aj tento zápas výsledkom 7:5, 7:5 a bez straty setu sa stal absolútnym víťazom turnaja, čím ukončil sezónu a taktiež kategóriu mladších žiakov. Štvorhru po boku N. Lipinského prehrali až vo finále, keď podľahli dvojici M. Brutenič/T. Ďuriš 6:4, 3:6, 12:14.

Gratulujeme Ľubkovi za krásne výsledky a prajeme veľa úspechov v nadchádzajúcej sezóne.

„PROJEKT JE REALIZOVANÝ S FINANČNOU PODPOROU MESTA SEREĎ”

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované