back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Muži si po fantastickom výkone odnášajú výhru z Holíča!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V prvom zápase novej sezóny 2024/25 sme nastúpili na papierovo najťažší zápas sezóny – vonku proti Holíču. V minulej sezóne sme s týmto súperom doma prehrali o 25 bodov po vyrovnanom polčase a následne vonku prišla takisto prehra o 23 bodov. Nakoľko ide o niekoľko násobného víťaza základnej časti z minulých rokov, vedeli sme, že nás opäť čaká náročný zápas.

V úvode sme súpera dokonale zaskočili rýchlou hrou v útoku a tvrdou defenzívou. Na tabuli už v druhej minúte svietilo skóre 0:9. Po domácom time-oute sa hra mierne vyrovnala a štvrtinu sme vyhrali 15:25. V druhej štvrtine sme pokračovali v tlaku, volili sme vypracované strely, ktoré nám padali a do šatne sme odchádzali s náskokom 25:52.

Napriek vysokému vedeniu som sa obával našej koncentrácie, ale nakoniec chalani v hlavách ustáli výsledok a dokonca vyhrali aj štvrtinu číslo 3 a 4. Finálny výsledok 59:92 zodpovedal priebehu zápasu. Na chalanov som patrične hrdý, ukázala sa drina v letnej príprave a dúfam, že si táto partia udrží kolektívny výkon, aký predviedli v tomto zápase.

Individuálne treba vyzdvihnúť viacerých hráčov – Mesároš nastrieľal 33 bodov, pridal 8 doskokov a 5 asistencií. Absolutórium v obrane si zaslúži iba 17-ročný Majerník, ktorý ubránil na dištanc súperovho najlepšieho strelca. Kapitán Javor zase udržal chalanov mentálne a zároveň nastrieľal 14 bodov. Malý a Paštéka takisto podali výborné výkony ocenené bodmi. Veľkým pozitívom je, že po príchode na ihrisko druhej vlny z lavičky náš výkon neopadol, naopak, stále sme vyvíjali tlak na súperových strelcov.

Suma sumárom – 59 inkasovaných bodov, 17 trojok a množstvo krásnych kolektívnych akcií je najlepšou pozvánkou na najbližší domáci zápas už túto sobotu proti Nitre. Tešíme sa na Vás a Vašu podporu!

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované