back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Firmy z Trnavského kraja sú pozvané na DOBROraňajky o firemnom dobrovoľníctve

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dobrovoľnícke centrum Trnavského kraja |MM| Firemné dobrovoľníctvo je čoraz populárnejšie a jeho potenciál pre spoločnosť aj pre samotné firmy môže byť obrovský. Otvoriť túto tému v Trnavskom kraji sa rozhodli Dobrovoľnícke centrum Trnavského kraja a enviro vzdelávacie reuse centrum Baterkáreň. Vo  štvrtok 17. októbra organizujú stretnutie s názvom DOBROraňajky s podnikateľským sektorom. Uskutoční sa v Malom Berlíne od 9.00 hod.

„Podujatie je určené pre všetky veľké, ale aj menšie podniky v kraji, ktorých táto téma zaujíma, bez ohľadu na to, či sa venujú dobročinným aktivitám, alebo to ešte len zvažujú. Veríme, že pri dobrej káve a raňajkách naberú inšpiráciu aj nové poznatky, ktoré budú môcť zužitkovať,“ približuje spoluzakladateľka Baterkárne Simona Hlaváčová.

Na DOBROraňajkách vystúpia aj hostia zo spoločností Amazon Fulfillment Slovakia, Curaprox Slovensko a Stellantis Slovakia, ktoré už majú firemné dobrovoľníctvo zabehnuté v praxi a podelia sa so svojimi cennými skúsenosťami. Vstup Alžbety Brozmanovej Gregorovej z Univerzity Matej Bela v Banskej Bystrici, ktorá sa roky venuje výskumu dobrovoľníctva na Slovensku, bude zase zameraný na legislatívu v oblasti firemného dobrovoľníctva.

Po panelovej diskusii predstaví riaditeľka Dobrovoľníckeho centra Trnavského kraja Zuzana Šujanová Stratégiu firemného dobrovoľníctva v Trnavskom kraji. „Je úžasné, že veľké aj menšie firmy môžu prostredníctvom dobrovoľníctva zlepšiť život v komunite, mimovládnej organizácii či neformálnej skupine. Firemné dobrovoľníctvo však pomáha aj samotnej firme – nielenže prispieva k jej pozitívnemu obrazu, ale taktiež podporuje rozvoj tímovej spolupráce a zlepšuje motiváciu zamestnancov,“ vysvetľuje Zuzana Šujanová.

Na podujatie je z kapacitných dôvodov potrebné prihlásiť sa do piatku 11. októbra cez nasledovný online formulár: https://tinyurl.com/y69mm9pe .

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované