back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Lekári dávajú výpovede zo služieb v tisíckach. Nemocnice kolabujú, pacienti trpia…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Od 1. októbra nebude v trenčianskej nemocnici fungovať príjmová ambulancia pediatrie v pracovných dňoch od 15:30 do 7:00 a počas sviatkov a víkendov. Nemocnica to oznámila po tom, ako všetci atestovaní lekári dali výpovede zo služieb.

Detských pacientov na hospitalizáciu by podľa nemocnice mali po predchádzajúcom dohovore ošetriť v Považskej Bystrici, na Myjave a v Bojniciach.

Okrem toho na celom Slovensku:
Ku koncu septembra má odborové združenie 2635 výpovedí zo služieb. Je to viac ako polovica všetkých lekárov, ktorí pracujú v nemocniciach.

Situácia sa môže ešte zhoršiť, ak výpovede podajú aj sestry. Až takmer 20-tisíc z nich má viac ako 50 rokov, a tak nemusia podľa zákona slúžiť po pracovnom čase.

Fico v minulosti podporoval lekárov proti vláde Ivety Radičovej (SDKÚ) alebo proti Hegerovej vláde, ale teraz mlčí.

„Je veľmi zle, keď sa pán premiér pred nami schováva,“ povedal Mendel.

Vy ste si ho zvolili, on vás nechá zomrieť.
Oni ho zachránili a zaštopkali, on im znížil plat a vytrvalo ich ignoruje.

#nebojtesadobrebude
No určite nie obyčajným ľuďom.

Zdroj: FB

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Lekári opäť vydierajú slovenskú verejnosť. Nech si odídu. Už sú otvorené dvere. Sú drzí ako opice , mnohí. A človek je v ich očiach iba nástroj zisku. Poznám mnoho lekárov, čo ostali verní svojmu povolaniu. Ale poznám vyžierky, čo by si zaslúžili stať sa ich pacientmi. Za naše dane vyštudovali a teraz idú opäť zdierať . A politici ich v tom podporujú. Ruka ruku myje.

    4
  2. Pozor bavíme sa o lekároch a nie zubároch!
    Onedlho nás budú liečiť dezolky vodkou a savom. Vyštvú odtiaľto aj posledných lekárov. Oni sú až tak neuveriteľne dezorientovaní že dokážú vyštudovanému doktorovi povedať nech si odíde. V ich jednoduchom svete je aj taký lekár jednoducho nahraditeľný. Stačí mať VŠ života.

    1
  3. Stacilo pocuvat to hovado kotlara.
    Toto nasadila vlada, ktoru si zvolili potomkovia pastierov svin.

    2
  4. Kotlar to dobre zhodnotil,podobne ako lekarska svetova epidemiologicka spicka co nie je platena pfizerom a inou mord partou.

    2
  5. Takze podla toho debilneho idiota kokotlara je cca 70% svetovej populacie odsudenych na smrt. Co odsudenych, uz vlastne mrtvych.
    A hento houno s otvorenou myslou mu to zere.

  6. O tejto vláde totálnych idiotov, ktorí tu úspešne rozoberajú samotné základy štátu sa budú učiť v školách ešte deti našich detí.

  7. Navrhol by som aby sa na príjme do nemocnice vykonávala triáž podľa toho kto koho volil. Tí čo volili túto vládu by boli posielaní za kapacitami ako je Kotlár no a tí ostatní za ostatnými doktormi. Trvalo by to síce možno pár rokov, ale vzduch by sa zaručene vyčistil.

  8. Pfizerom platená…
    Toto bude pan docent na seredonline co vyštudoval 2 vysoké skoly a odmietol sa zaplatiť pfizerom. Jedine žeby nie

  9. Kotlar cerpal info.od americkeho lekara R Fleminga,je to lekar fyzik a pravnik, vy mate chlapci nado mnou ake skoly? to ze sa vladolf len stretava z lekarmi to vieme.
    Hadam nebudeme verit nejakemu Jarcuskovi,Cakanovi,alebo prekotenemu Krcmarovi,to je fakt elita na pohladanie docenti za centi.

  10. Anonym 3. októbra 2024, 13:34
    Ten Fleming nie je žiadny lekár ani právnik. Študoval na univerzite severnej Iowy, rozumej niečo podobnej úrovne ako vysoká škola v Sládkovičove. Je to obyčajný absolvent univerzity ktorého odmietajú publikovať všetky seriózne odborné magazíny. Gratulujem ti, opäť si raz ukázal, že si za hlupáka. A douč sa pravopis, toto vás dezolé scénu spája úplne všetkých, zanedbané vzdelanie a nedostatok lásky v detstve.

  11. Tento mal lasky v detstve az prilis. Najprv ho ,,lubil,, foter a neskor aj stryko a starsi brat.
    Este teraz jajka ked si sada.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované