back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Starší minižiaci vstúpili do novej sezóny hneď dvomi víťazstvami!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V sobotu sme vycestovali do Trnavy kde sme sa postupne stretli s družstvom z Trnavy a Levíc.

V prvom zápase proti Trnave sme si hneď od úvodu vytvorili náskok a súpera sme prakticky k ničomu nepustili. V druhej štvrtine sme mierne poľavili hlavne v obrane a v útoku sme mali mierne zaváhania spod koša. Od druhého polčasu sa zápas už iba dohrával a čo ma teší je, že bodovali všetci hráči.

V druhom zápase sme si zmerali sily s družstvom z Levíc s ktorým sme sa ešte v zápasoch nestretli. Nevedeli sme čo môžeme čakať no pokyny na tento zápas boli úplne rovnaké ako aj v zápase pred tým. V úvode sme súpera zaskočili a v prvej minúte sme vyhrávali 6:0. Po vynútenom oddychovom čase súpera sa Levice prebrali a od tohto momentu sa hral vyrovnaný zápas. Na obidvoch stranách vznikali mierne zaváhania pod košom a tak isto aj nepozornosť v obrane. Na polčasovú prestávku sme odchádzali za stavu 23:23 a teda druhý polčas sa hral prakticky od nuly. My sme ale druhý polčas zvládli lepšie a už v 3 minúte sme boli +10 bodov a tým pádom sa nám hralo uvoľnenejšie a neboli sme pod tlakom. Za celý druhý polčas sme dovolili dať súperovi iba 13 bodov za čo si zaslúžia chlapci pochvalu.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Gratulujem chlapcom k víťazstvám. Myslím, že sme odštartovali sezónu veľmi dobre aj napriek tomu že sme kvôli chorobe cestovali v oklieštenej zostave a verím, že chlapcov to nakopne do ďalšej práce na tréningoch. Tak isto ďakujeme rodičom za podporu.

Vyjadrenie Martina Plentu: “V sobotu sme odohrali dva zápasy. Prvý zápas bol proti Slávia Trnava. Začiatok zápasu sa nám vydaril a dostali sme sa do vedenia. V druhej štvrtine sme poľavili a Trnava sa začala doťahovať a znižovať rozdiel. Tretiu a štvrtú štvrtinu sme ale zabojovali a zápas sme vyhrali vysokým rozdielom 78:27. Druhý zápas sme hrali proti Patrioti Levice. S týmto mužstvom sme ešte nehrali, tak sme nevedeli čo od nich čakať. Začiatok bol vyrovnaný ale nedarilo sa nám dávať koše a prvú štvrtinu sme prehrávali. V druhej štvrtine sme sa prebrali a dotiahli sme zápas do vyrovnanie. V druhom polčase sme sa dostali do vedenia ktoré sme postupne navyšovali až do konca zápasu ktorý sme vyhrali 54:35.”

 

Trénerky: Stanislava Henčeková a Karin Henčeková

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované