back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Letná rekondícia 2024 v Poľsku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

D. Rychtáriková, SZZPDaM v Seredi |  V tomto roku sme sa rozhodli stráviť s podporou mesta Sereď našu každoročnú rekondíciu v poľskom Zakopanom. Termín bol stanovený na 23. až 27.augusta. Cestu sme absolvovali individuálne. Privítalo nás rušné mestečko. Bývali sme v penzióne Kubík na okraji mesta. Večer sme sa tradične posedeli, aby sa všetci zoznámili , nakoľko pribudli noví členovia. Tento rok nás bol rekordný počet 25 detí a 33 dospelých.

Hneď na druhý deň sme začali spoznávať Zakopané. Cez najznámejšiu ulicu Krupówki sme prešli na jednu z troch lanoviek a vyšli sme na kopec Gubałowka, kde nás prekvapilo množstvo stánkov a ľudí. Na tento deň budeme určite spomínať.

Ďalší deň sme doobeda urobili pre deti našu olympiádou, ktorá preverila fyzickú zdatnosť. Deti sa rozdelili do 2 družstiev podľa veku a súťažili v šiestich disciplínach. Niektorý si udržali prvenstvo z predchádzajúceho roka, iný sa presadili tento rok . Za odmenu to však stálo. Poobede sme mali kúpené lístky na lanovku  Kasprow Wierch. Lanovkou sme vystúpili na vrchol vo výške 1987 m n. m. a mohli sme obdivovať aj slovenské Tatry. Tento deň zakončil dášť. Nám to nevadilo, nakoľko sme si večer spríjemnili hraním na gitarách a spevom.

Predposledný deň  sme po ročnej prestávke deťom pripravili tradičný bazár.  Novým detičkám ako aj starým sa to veľmi páčilo   Potom sme naštívili Aquapark Termy Zakopiańskie, kde si deti našli zábavu na tobogánoch a starší relax v bazéne.

Pri organizácii nám pomáhali rodičia a dokonca aj staršie deti, za čo im veľmi pekne ďakujem. Finančne nás ako každý rok podporilo mesto Sereď, za čo mu tiež veľmi pekne ďakujeme,

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. S podporou mesta Sereď strávili rekondiciu aj obyvatelia Šintavy zdravi ako repa. Pani poslanci poskytli dotáciu z našich peňazí, co sa mi vôbec nepáči. Zamyslite sa. Ďakujem.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované