back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Havária na Cukrovarskej ulici v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Práve teraz došlo k dopravnej nehode na Cukrovarskej ulici v Seredi pri odbočke na obchodnú akadémiu.

Záchranári zasahujú v jazdnom pruhu v smere od Dolnej Stredy do centra mesta.

Na mieste dopravnej nehody je jednotka HaZZ zo Serede a polícia, ktorá riadi dopravu. Policajti premávku púšťajú striedavo, čím sa tvoria kolóny v jednom aj v druhom smere.

Ak môžete, nateraz sa jazde po Cukrovarskej ulici v smere do a z Dolnej Stredy vyhnite.

Zvýšte opatrnosť pri prejazde týmto úsekom, jazdite opatrne!

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 1.10.2024 – tlačová správa KR HaZZ Trnava:

Hasiči zo Serede zasahovali včera pri dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel s dvomi účastníkmi. Po vykonanom prieskume na mieste udalosti boli vykonané protipožiarne opatrenia odpojením akumulátorovej batérie.

Z jedného havarovaného vozidla prišlo k úniku prevádzkových kvapalín, ktoré boli následne zasypané sorpčnou látkou. Jednej zranenej osobe bola poskytnutá predlekárska prvá pomoc.

 

AKTUALIZOVANÉ – 1.10.2024 – tlačová správa KR PZ Trnava:

Polícia bola včera popoludní privolaná k zrážke 2 osobných áut v meste Sereď. Policajti podrobili vodičov dychovým skúškam, ktoré prítomnosť alkoholu v ich dychu nepotvrdili. Pri udalosti sa nikto nezranil. Polícia vec eviduje ako škodovú udalosť.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. jeden z najnebezpecnejsich prechodov v meste! je tam skola, skolka. krizovatka + nejaky mozgovy talet tam postavil hned na rohu byty, kde este vacsi mozgovy atleti si kupili byty a nemaju kde parkovat. tak parkuju tak, ze ked ides zo smeru od obchodnej akademie tak dolava nevidis nic! kedy uz p. primator spravi nieco aj pre bezpecnost ludi a napriklad nainstaluje radary na cukrovarsku? alebo vybuduje osvetlene a bezpecne prechody? rano tam prejst cez cestu je taka mensia ruSSka ruleta,viac krat sa mi stalo, ze som uskakovala z cesty, aby ma tam s detmi nezabil nejaky zavodnik.

    5
  2. Vies o tom, ze tu cestu spravuje samospravny kraj?
    Nie mesto, tak sa obrat na svojho posranca v Tt sudruha brucha.

    0
  3. Jazda po Cukrovarskej ul. je hotová tragédia. Ak by bol most v poriadku po Cukrovarskej by som išiel možno raz do roka, takto tade musím jazdiť každý deň.
    Ľuďom, ktorí vychádzajú od OA veru nezávidím. Tá bytovka je tam veľmi nešťastne postavená a v kombinácii s pretekármi na Cukrovarskej je len otázka času kedy si tam niekto opäť auto rozbije.

    2
  4. Na to, ako sa jazdí po Cukrovarskej ulici sa upozorňovalo x-krát a čo robí pre to, aby sa to obmedzilo? Kašlú na to. Na križovatke majú kamery, ale keď sa niečo stane hľadajú svedkov. Sú vôbec funkčné? A hlavne od Kauflandu na Dolnú Stredu si vodiči robia čo chcú.

    3
  5. Na cukrovarskej mali byť už dávno radary, spomaľujúce zúženia a hlavne oddelený cyklochodník, hrozná cesta.

    3
  6. p.primator pozreli ste si clanok? reakcie ludi? ci citalo sa to tu len pred volbami? oslovite niekoho zodpovedneho? mame na mestskom urade
    ludi venujucich sa tejto problematike?…

    2
  7. je pravda že keď sa vychádza z Mládežníckej ulice a ak sú náhodou odstavené autá pri tej novej, vyslovene nasilu natlačenej bytovke, tak z ľavej strany nie je absolútne nič vidieť, je to čistý hazard. Myslím, že minimálne zrkadlo by tam pomohlo. Nehovoriac o tom, že na tom frekventovanom prechode zastaví tak jedno z 25-tich áut a aj to len v prípade ak prší. Mnohokrát som videl že ani mamičkám s malými deťmi, popr. s kočíkom tam autá nie sú ochotné dať prednosť. A dodržiavaní rýchlosti ani nehovorím. Treba s tým niečo robiť, minimálne tým zrkadlom a osvetleným priechodom.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované