back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Obyvatelia mesta za uzatvoreným mostom sa jednoducho do centra mesta nemajú ako dostať

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Je koniec týždňa a opakuje sa rovnaká dopravná situácia. Obyvatelia Serede hlavne za uzatvoreným mostom sa nemajú ako dostať do mesta. Opäť im komplikujú presun niekoľkokilometrové kolóny na rýchlostnej komunikácii R1 a to momentálne už od oblasti priemyselného parku Amazon, ktoré siahajú až po váhovský most.

Taktiež sa tvoria kolóny na Cukrovarskej ulici, M.R. Štefánika a príjazd do mesta od Horného Čepeňa.

Až stojíte v kolóne dajte prosím ostatným vodičom v diskusii vedieť koľko predpokladáte zdržanie a dojazd do centra mesta.

Ďakujeme.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nechapem prečo stary most poriadne nepodoprú a vystužia nosnikmy z hrubeho zeleza a docasne otvoria …

    3
  2. Kolóny nikoho nezaujímajú.
    Váhovský most treba opraviť , tak treba čakať.
    Tak tu každý piatok nevypisuj furt to isté
    Nikoho to tu nebaví čítať 🤦

    10
  3. Piatok culeky najhoršia hodina, všetko upchate a este do toho dážď, ktorý všetko ešte viac spomaluje

    1
  4. Ak nemusím, v piatok poobede a v nedeľu poobede radšej nejazdím, to je doslova dopravné peklo. Keď tak na presun volím radšej bajk alebo kolobežku, čo ovšem v tomto počasí môže byť dosť komplikované.

    3
  5. Najlepšie nikam nechodiť, vraj železničný most medzi Šaľou a Trnovcom /trasa rýchlikov medzi Bratislavou a Banskou Bystricou/ nie je v dobrom stave a keď aj ten zakážu používať, môžeme sa pripraviť na to, že ešte viac áut bude na cestách.

    4
  6. Kto zato moze ? Mesto sered lebo 4 roky vyberalo pokuti a nic nespravilo namiesto tych debilnych planov a podobne to uz mali davno zrovnat zo zemou a spravit precestie a problem vyrieseny

    12
  7. Info z r. 2021 (SSC ma aj aktualne info, nechce sa mi hladat)
    Z takmer 5 400 mostov je až 1 154 objektov v troch najhorších kategóriách a vyžadujú si okamžitú opravu.

    Medzicasom popadaju mosty, kde bude obchadzka daleko dlhsia alebo budu dolezitejsie ako ten seredsky

    Kamiony nam vozia tovary hore dole po celej Europy. Nikto vsak do nich nezaratal vsetky naklady.

    Tie spocita az cas.

    3
  8. Man, nenadávaj nikomu do debilov, keď tak, to si ty sám. Dobre vieš, že most patrí SSC. Tak potom buzeruj ju. Možno, že chyba bola, že sa dal most podoprieť. Možno, že keby sa nebol podoprel, musela by SSC konať, lebo by bol životu nebezpečný pre ľudí, ktorí by po ňom prechádzali. Teraz si dávajú na čas, lebo sú takmer všetky mosty na Slovensku v takomto stave.

    1
  9. Ale kde…véd na Slovensku je velmy dobrí zyvot
    , JA som šťasten ze tu mozem zyt a pracovať aj a keď oprava ten most nad zeleznycu tak sa asy poserem

  10. Nadpis je zavadzajuci,ako aj cely clanok,do Seredi sa da dostat pohodlne z trnavskej, peso,elektrokolobezkou,bicyklom, tak kde je problem?

    3
  11. Kdepak jen soudruzi demokratickí urobili chybu? Za zlého režimu postavené, za super demokracie plnej slobody a vymožeností – ak na ne máte, ponechané napospas. Drvivá väčšina infraštruktúry sa rozpadáva, o ostatných veciach ani nehovorím. A čo už vôbec nechápem, prečo teraz nikto neštrngá s kľúčmi a nekričí: To je ono!!!! Veď by sme sa mali radovať, že sme slobodní a môžeme cestovať, kupujeme najdrahší bordel alias potraviny v pomere k platom v EU, platy sú takmer najnižšie v EU, čo na tom, že sa mosty, cesty a železnice totálne rozpadávajú. Ľudia, sme slobodní a to sa ráta. A preto môžeme slobodne chodiť ešte ďalších x rokov denne 15-16 km navyše a stáť každý piatok v zápchach. No nie je to krása? Toľko slobody a výdobytkov. Tož to kedysi nebolo.

    13
  12. Ja by som doplnil nadpis asi takto: Obyvatelia mesta za uzatvoreným mostom sa jednoducho do centra mesta nemajú ako dostať na aute.Je jasné, že v mnohých prípadoch je to nevyhnutnosť, ale v mnohých len pohodlnosť a zvyk.Cez most sa dá prejsť peši, na bicykli či na kolobežke.Týmto nezľahčujem situáciu, len som doplnil nadpis, lebo nie je celkom pravdivý.Nie každý sa chce dostať do centra mesta len na aute.

    6
  13. Sereďanka 27. septembra 2024, 15:38
    Prosím o vysvetlenie, ako dážď spomaľuje premávku?

    Lebo aj ten čo mohol ísť pešo alebo na bájku si nakúpiť,ide autom….
    Pochopila?

    2
  14. Pri aktualnom stave verejnych financii a pri deravej statnej kase a pri aktualnom stave mostnej infrastruktury v SR je zjavne, ze tento nas most uz postaveny v tomto storoci nebude. Treba to prijat ako fakt a zmierit sa z tym.

    1
  15. Prečo platia domové dane ??????? mestu od ktorého sú odrezané a nemajú k nemu riady prístup ????

  16. Komunisti nepostavili most na 70 rokov. Ten tu bol aj predtým. Nič netrvá naveky. Aj novo postavený dom sa po rokoch rozpadne, keď sa nebude udržiavať. Tak aj náš most. Čo robili vyše 30 rokov? Starali sa o to, kto čo sprivatizuje, čo sa dá rozkradnú, čo sa dá rozpredať. Za tento čas nikto nevenoval tomu pozornosť. Teraz sa všetky mosty rozpadajú a nevedia čo skôr, lebo všetko na nich tlačí. A keď niečo urobia, v akej kvalite? Hlohovecký most bol nedávno urobený za veľké milióny a teraz ho museli znova opravovať.
    Čo majú spoločné domové dane s opravou mosta? Ako „právnik“ by mal vedieť, že most je majetkom SSC a nie mesta. A ako „právnik“ má možnosť to ovplyvniť, aby sa začalo s opravou mosta.

    1
  17. 9:52 už druhý krát ti to píšem, že ten hlohovecký most, čo teraz opravovali, nie je ten cez Váh, ktorý nedávno rekonštruovali, je to iný most, už to pochop konečne a nestrápňuj sa.

  18. Filcka zdvihne diaľničnú známku na 90eur. Čo za tie peniaze dostanete, šoféri? Lepšie cesty, nové mosty????? Nie, len „jeho ľudia“ budú mať čo rozkradat. Teraz nech tu ten jeho fanúšik píše.“ Pán Fico do teho.“ Ha ha ha 🙉

    2
  19. Kedy zacne Sered strajkovat , hallo ludia? Most nad zeleznicou???? Ze sa toto uz rok a pol toleruje ☹️🙁☹️☹️

  20. Vies co je to strajk?
    A ked ano, ako by si chcel dosiahnut stavbu noveho mosta tym, ze prestanes pracovat pri dokladani tovaru v lidli?

  21. Tak si robte tak ako doteraz, teda nic, a jedneho krasneho dna sa zobudite a namiesto mosta budete mat peknu protihlukovu stenu 🙂

  22. Cize odpoved ziadna. Len taraniny ako vzdy.
    Vies, strajk je prerusenie prace na protest proti niecomu…
    Ako to prinuti ssc dosrat sa od strachu, vyhrabat milion a zacat burat seredsky most?

  23. Treba ísť celá Sereď do Bratislavy k SSC a tam sa “ porozprávať“ s kompetentnými ľuďmi. Vykrikovať im pod oknami. Toto jediné na nich platí.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované