back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pri povodniach pomáhajú aj príslušníci finančnej správy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

FS SR |MM|  Príslušníci finančnej správy poskytujú súčinnosť kolegom z policajného zboru Slovenskej republiky v rámci mimoriadnej situácie z dôvodu extrémnych zrážok. Usmerňujú cestnú  premávku v zatopených oblastiach na Záhorí a taktiež pomáhali pri evakuácií osôb v Devínskej Novej Vsi.

Extrémne počasie a rekordné dažde sužujú Slovensko a našich susedov už niekoľko dní. Do boja s vysokou hladinou vody a záplavami sa zapojili aj príslušníci finančnej správy. Už od skorých ranných hodín v nedeľu 15.9.2024 príslušníci zaradení na Stanici colného úradu Bratislava poskytovali súčinnosť kolegom z policajného zboru Slovenskej republiky v rámci mimoriadnej situácie z dôvodu extrémnych zrážok.

Príslušníci finančnej správy na žiadosť Krajského riaditeľstva policajného zboru BA usmerňovali cestnú  premávku v zatopených oblastiach a taktiež boli súčinní aj pri evakuácií osôb v Devínskej Novej Vsi. Rovnako tak pomáhali aj kolegovia z Colného úradu Trnava, ktorí počas nočnej zmeny v noci z nedele na pondelok spolupracovali pre povodňové riziko, spojené s neutíchajúcimi zrážkami, s príslušníkmi policajného zboru na Záhorí. Situácia je stále vážna a to najmä v Bratislave, kde naďalej stúpa hladina Dunaja.

Finančná správa z tohto dôvodu, a nutnosti odpojenia od elektrickej energie z bezpečnostných dôvodov, v pondelok prerušila činnosť Colného úradu Bratislava – Pobočka colného úradu Bratislava Prístav. Po vyhodnotení rizík a konzultácii so správcom budovy, bola následne činnosť úradu obnovená. O všetkých prípadných obmedzeniach a opatreniach finančná správa informuje odbornú verejnosť na svojom internetovom sídle a facebook-ovom profile. Nateraz je realizovaná činnosť finančnej správy v bežnom pracovnom režime bez obmedzení pre daňové subjekty.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované