back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výjazdovosť hasičov v Trnavskom kraji v súvislosti s poveternostnou situáciou dňa 15. septembra 2024

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR HaZZ Trnava |MM|  Príslušníci Hasičského a záchranného zboru a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí v Trnavskom kraji zasahovali v priebehu dňa 15. septembra 2024 od 6:00 hod. do 18:00 hod. v súvislosti s poveternostnou situáciou celkom 150-krát.

Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave zasahovali 2-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante (z hasičskej stanice v Galante) zasahovali 1-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Dunajskej Strede (z hasičskej stanice v  Dunajskej Strede a v Šamoríne) zasahovali  4-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Senici (z hasičskej stanice v Senici a v Kútoch) zasahovali 5-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Skalici ( z hasičskej stanice v Holíči) zasahovali 2-krát, Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Piešťanoch (z hasičskej stanice v Piešťanoch) zasahovali 1 –krát.

Celkom zasahovalo 43 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru a 879 členov dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí.  Nasadených bolo 919 kusov hasičskej techniky.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované