back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Česká republika pre povodne zažíva apokalypsu. Pomoc jej ponúkla aj Ukrajina

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Českú republiku a Poľsko v súčasnej dobe zasiahli povodne mimoriadne širokého rozsahu. Nápor vody spôsobil pretrhnutie protipovodňových hrádzí a priehrad. Voda zaplavuje mestá a padajú rodinné domy. Starostovia sú zúfalí a niektorí nemajú šancu situáciu vlastnými prostriedkami zvládnuť.

Českej republike pomoc ponúkla aj Ukrajina.

Ešte to najhoršie žiaľ nemajú ani Poliaci, Česi a ani my za sebou. Hladiny riek sa dvíhajú a intenzívne dažde strednej Európe ešte dajú zabrať.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Žiadnu apokalypsu Česká republika kôli povodniam nezažíva. Naopak zažíva radosť, pretože sa predpovedala násobne väčšia povoden
    Čo tu šíríš paniku a klamstvo?

  2. Čechom by najviac pomohli, keby všetky úkačka ktoré im vyciciavajú rozpočet dávkami – pakovali späť tam, kde tak radi hajlujú, viď videá a skúsenosti Čechov od škôl až po prácu a mestá…

    1
  3. Kuleba (exminister zahraničia ukrajiny) vyzval ukrajincov žijúcich v Čechách, aby pomohli Čechom finančne do zbierky a kto nemôže, tak plnením vriec.
    Za 2 dni „vyzbierali“ úkačka neskutočných 1.700,- CZK!! na plnenie vriec sa nedostavil ani jeden jediný ukrajinec…
    Dúfam, že už sa všetkým rozvidnelo.
    Za to ua stránkách v Česku, kde sa zjavila uvedená výzva sa objavili neskutočné príspevky ukrajincov ako „jebat čechov“ „fuck Češi“ „nic nedám“ a pod.
    Česko ich prijalo viac ako milión!!! a paraziti a odpad sa prejavili naplno. 1.700,- je tá odpoveď.

    6
  4. 19:43 to máš z infohnoja ale akého dezinfowebu? Takéto vymyslené báchorky čítaj svojim deťom, aj tie ťa majú za debila

    4
  5. 19:43 ty si presne ten nenávistný typ človeka čo má za cieľ všade len škodiť a šíriť ruskú propagandu čo si prečítaš ani neviem kde. Ak si chytrejší tak ťa za to platia, ak z toho nemáš nič, tak si obyčajný hlupák ktorý uverí všetkému čo mu kto nakecá.

  6. Stačí pozerať ČT24, vysielajú priame vstupy zo zatopených oblastí a je to tam strašné a vždy sa tu nájde, kretén..napr.Ojeby…ktorý tu trepe blbosti..

  7. A presne teraz by mala nastúpiť polícia a armáda ,zastaviť ich na cestách v tých drahých autách ma deportovať priamo na Ukrajinu a odovzdať armáde . Toto urobiť aj u nás a je vybavený problém ,Ukrajina spokojná ,má vojakov

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované