back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výjazdovosť hasičov v Trnavskom kraji v súvislosti s poveternostnou situáciou dňa 13. – 14. septembra 2024

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR HaZZ Trnava |MM|  Príslušníci Hasičského a záchranného zboru a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí v Trnavskom kraji zasahovali v priebehu dňa 13. 09. 2024 od 6:00 h do 18:00 h v súvislosti s poveternostnou situáciou celkom 89-krát.

Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave zasahovali 3-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante (z hasičských staníc v Galante) zasahovali 2-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Dunajskej Strede (z hasičskej stanice v Dunajskej Strede) zasahovali 1-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Skalici (z hasičskej stanice v Holíči) zasahovali 1-krát, , členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí Baka, Banka, Boheľov, Borský Mikuláš, Brestovany, Cerová, Cífer, Čierny Brod, Dechtice, Dobrá Voda, Dolná Krupá, Dolné Saliby, Dolný Štál,  Drahovce, Dunajská Streda, Dvorníky, Gbely, Hlohovec, Holíč, Horná Potôň, Horné Mýto, Hviezdoslavov, Ižop, Jablonica, Jelka, Kopčany, Košúty, Krakovany, Kráľovičove Kračany, Križovany nad Dudváhom, Kúty, Leopoldov, Lopašov,   Lúč na Ostrove, Mad, Malženice, Michal, na Ostrove, Moravský sv. Ján, Mostová, Ňárad, Ohrady, Oľdza, Orechová Potôň, Pataš, Podbranč-Dolná Dolina Prietrž, Prievaly, Radošovce, Rohovce, Senica, Sekule, Skalica, Sobotište, Šamorín,  Špačince, Topoľníky, Trnava, Trstín, Veľká Paka, Veľké Úľany, Vrádište, Zeleneč, Zlaté Klasy .

Celkom zasahovalo 9 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru, 342 členov dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí a bolo nasadených 91 kusov hasičskej techniky.

 

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí v Trnavskom kraji zasahovali v priebehu dňa 13. 09. 2024 (od 18:00 hod.) do 14. 09.2024 ( do 6:00 hod.) v súvislosti s poveternostnou situáciou celkom 14-krát.

Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Skalici (z hasičskej stanice v Holíči) zasahovali 1-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Piešťanoch (z hasičskej stanice v Piešťanoch) zasahovali 1-krát, členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí Cífer, Šamorín, Lopašov, Plavecký Peter, Trstín, Borová, Kyselica, Gabčíkovo zasahovali po 1-krát, členovia dobrovoľného hasičského zboru obce Prašník zasahovali po 2-krát a členovia dobrovoľného hasičského zboru z obce Holíč zasahovali 3- krát. Išlo o odstraňovanie popadaných stromov z cestných komunikácií, naklonených stromov, ktoré ohrozovali premávku a odčerpávanie vody.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Celkom zasahovalo 5 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru, 40 členov dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí a bolo nasadených 11 ks hasičskej techniky.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované