back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Havária na rýchlostnej komunikácii R1

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Práve teraz došlo k dopravnej nehode na rýchlostnej komunikácii R1 v smere do Nitry.

Havarované osobné motorové vozidlo blokuje ľavý jazdný pruh. Na mieste dopravnej nehody sa už nachádza diaľničná patrola.

Kolóny sa tvoria už od výjazdu Sereď – sever a s najväčšou pravdepodobnosťou sa kolóna bude zväčšovať.

Aj táto dopravná nehoda sa týka vodičov poškodených uzatvoreným mostom ponad železnicu a bývajúcich / pracujúcich v časti mesta odkázanej na využívanie obchádzkovej trasy po rýchlostnej komunikácii R1 pri ceste do a z centra mesta Sereď.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Pripravte sa na zdržanie v dĺžke desiatok minút.

Jazdite opatrne!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Mňa by veľmi zaujímalo, ako sa toto dá dokázať? Lebo šak cesta široká, rovná, priehľadná…leje tak hádam neletím…alebo mám v hlave nasraté a letím aj keď stierače nestíhajú…a takéto telatá dostávajú vodičáky

    9
  2. Veru, teľatá dostávajú vodičáky. V inom článku som práve čítal, že 21 ročný fagan na BMW pri predbiehaní zabil 46 ročného muža. Žiadny trest nie je dostatočný pre takéto nezodpovedné teľatá.
    A nie je to len o rýchlosti v daždivom počasí ale aj o bezpečnom odstupe. To podaktorí ani nepoznajú. So mnou sa jeden dohadoval, že som mu takmer rozbil auto keď som išiel pred ním a začal som brzdiť pred prekážkou na ceste. Ten blbec si vôbec neuvedomoval a nechcel si dať ani vysvetliť, že ak by do mňa zozadu nabúral tak na vine by bol on. 🙈🙉

    5
  3. Veľa nehôd je aj z dôvodu,že niektorí majstri za volantom sa lepia pol metra na auto pred sebou.Potom príde náhle brzdenie a nehoda je na svete.

    3
  4. Najviac ma udivujú psychopati v kolóne. Autá sa pomaly posúvajú, niet sa kam ponáhľať, ale ak máš pred sebou auto 20 metrov, tak začne trúbiť, aby si sa posunul dopredu. Neviem čo tým získa. Potom sa preradí do iného pruhu ako idiot tak, že takmer buchne do iného vozidla… Nechápem to pretláčanie v zápche, vôbec mu to nepomôže ani to nič neurýchli.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované