back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Družstvo žiačok sa zúčastnilo na turnaji Ostrava Cup v Ostrave!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na turnaji sme odohrali 5 zápasov s veľmi kvalitnými družstvami.

BK Lokomotíva Sereď – SBŠ Ostrava 27:89

V úvodnom zápase proti Ostrave sme od začiatku pocítili veľký rozdiel vo fyzickosti, rýchlosti a agresivite súpera. Presne tie aspekty, ktoré nám vo výbave chýbajú no postupnými krokmi sa k ním budeme snažiť dopracovať. Z toho prirodzene plynulo množstvo chýb, ktoré sme robili, pretože sme neboli schopné sa vyrovnať s tlakom súpera.

BK Lokomotíva Sereď – BKM Petržalka 46:36

- Článok pokračuje pod reklamou -

Druhý zápas sme odohrali proti Petržalke, ktorá vycestovala na turnaj s družstvom U13.

Začiatok zápasu začal v náš prospech. Avšak mali sme úseky hry, kde sme chybili v obrane, neboli sme pri hráčkach, neboli sme dostatočne agresívne a šikovné a súperky nás trestali ľahkými bodmi. V závere hry sa nám podarilo vrátiť do zápasu a správnym nasadením a bojovnosťou sme sa mohli po zápase radovať z výhry.

BK Lokomotíva Sereď – KS Sleza Wroclav 21:75

Poobedný zápas sme hrali proti poľskému družstvu Sleza Wroclav. Na pohľad veľmi vyspelé, fyzické a basketbalové družstvo. Mohli sme vidieť, aký je level jedného z tých najlepších družstiev v Poľsku a zmerať si s ním sily. Pre nás je momentálne veľmi náročné hrať a presadiť sa pod takým tlakom a agresivitou. Chválim dievčatá za prístup a bojovnosť v zápase a za ich snahu využiť tento zápas na ďalšie zlepšenie sa.

BK Lokomotíva Sereď – BK Lvice Litomeřice 24:52

Večerný zápas sme hrali proti českému družstvu Litomeřice. Tento zápas bol náš štvrtý a bolo cítiť veľké zlepšenie družstva. Všetky informácie, ktoré dievčatá dostávali, sa snažili plniť a vykonať na ihrisku. Mali sme veľa svetlých momentov v tomto zápase no urobili sme aj množstvo chýb. Po zápase sme ale mohli odísť s dobrým pocitom, pretože sme robili veci naplno.

- Článok pokračuje pod reklamou -

BK Lokomotíva Sereď – SBŠ Třinec 53:23

V nedeľu nás čakal zápas o umiestnenie o 7.miesto proti SBŠ Třinec. S Veľmi dobrým vstupom do zápasu, ktorý pozostával z dobrej práce v obrane sme získali množstvo lôpt a darilo sa nám dávať ľahké koše. Keď sme poľavili v obrane, začínali sme mať menší problém a strácali sme výhodu z rýchlych protiútokov. Súper bol v obrane veľmi odstúpený. V momente, keď sme neboli dostatočne agresívne a rýchle tak sme sa prirodzene začali trápiť v útoku do tohto typu obrany. No dievčatá s veľkou motiváciou odísť z turnaja s ďalším víťazstvom sa vrátili k dobrej obrane a na konci zápasu sme mohli byť spokojné s našim výkonom a s konečným 7.miestom.

Ďakujeme organizátorom za skvelý turnaj, rodičom za podporu a dievčatám za disciplínu a nasadenie, ktoré mali počas celého turnaja.

 

Trénerka: Michaela Sedláčková

Asistentka: Yasmin Zrayer

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované