back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dominantná budova bývalého MILEXu je zbúraná – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Včera popoludní sme mohli naposledy vidieť dlhoročnú žiaľ nie zrovna mesto skrášľujúcu dominantu, rozpadajúcu sa budovu bývalého MILEXu na Bratislavskej ulici v Seredi.

Túto budovu spolu so skládkou lúženca poznali aj všetci pozorní vodiči tranzitujúci po rýchlostnej komunikácii R1 cez Slovensko hlavnou trasou západ – východ.

Budovu na základe rokovania s primátorom mesta Ondrejom Kurbelom podľa prísľubu nechal odstrániť vlastník objektu trvale žijúci v Libanone.

Je potrebné pripomenúť, že už v uplynulom roku začala sanácia množstva odpadov kamiónmi nelegálne navozeného do objektu neznámymi páchateľmi, ktorí ešte za bývalého vedenia mesta v tomto objekte úmyselne zakladali nelegálne skládky odpadov.

Na roky sa zhoršujúci stav v objekte upozorňujeme dlhodobo s poukazovaním na fakt, že  bývalé vedenie mesta sa vyhováralo na neochotu vlastníka vo veci konať. Skutočnosť však podľa informácií získaných priamo od vlastníka objektu, ale aj jeho zástupcov na Slovensku bola iná. Presne ako sme predpokladali v predchádzajúcich článkoch, stav „čím horšie, tým lepšie“  mal vyhovovať konkrétnej osobe a jej ekonomickým záujmom.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Nateraz malé ohliadnutie do minulosti a búranie najviditeľnejšej nehnuteľnosti.

Foto: Mesto Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. ROZSÍVALOVSKÝ ODPADLÍCI TRAJA PSYCHOPATY BUDÚ PLAKAT ZA TÝMTO SKELETOM NEBUDÚ MAT ČO ROZOBERAT DO ZBERU TRAJA ŠIALENCY ! KED SA POVRACAJÚ Z BASE ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. A teraz tie skurvene smazky budú miesto za mestom v ruine fetovat a pichať si rovno niekde medzi cinzakmi .

    1
  3. Dakujeme za to ze teraz sa ta sebranka z milexu pravidelne zdrziava v okoli D.Stura, Žel.mostu a za Drevonou

    1
  4. Škoda. Pre mňa to bolo niečo ako ajfelovka.
    Keď som videl ten oceľový skelet z diaľnice , vedel som že som zachvilku doma.

    12
  5. dnes vyšlo na javo , že ta kurva predala seredske pecivarne. Najprv to tu hrá na svatého, vypisuje jak on je rodinná firma a potajomky predal takýto klenot .
    Nech ho ten rolls royce vyjebe niekde v Tatrách.
    Hajtroš

    5
  6. Velice vám to bude chýbať cul? A co vám jebe na tie seredske hlavičky ? Je tam pekný pozemok kde sa da niečo pekne/prospesne postaviť dementi.

    1
  7. nebola ta konkretna osoba s jej ekonomickými zaujmamy nahodou byvaly primator martin tomčany? Na neho by mi to sedelo.

    2
  8. Konečne ze to zbúrali vizeralo to ako v čierno byle hrúza pekný pozemok no uvidíme co tam zasa bude👍🤗

  9. to čo Tomčany nedokázal za 12 rokov primátorovnia to Kurbel dokázal ta rok a pol . Ako sa hovorí kto umí ten umí kto neumí ten čumí😋

    3
  10. Tomčány vlastní pozemky vedĺa.Tomčány chcel aby cena padla a aby lacno kúpil a potom všetko draho predal.Majko to vie.On to určite napíše.

    1
  11. PRIATELIA SEREDANIA ……….. VIETE ČO TAM TERAZ BUDE ?????? POSTAVIA NAM SARADANOM TAM NOVÉ A KRÁSNE. KÚ PA LIS KO ,, KÚPALISKO , KÚPALISKO ,, 🤣🤣🤣👍👍👍👍👍 HURÁ. KÚPALISKO

    1
  12. PRE BOŽE ALE SI TY HANDRA ……. TY SMRADĽAVÁ RIŤ TAK ZAPAMATUJ SI ….ROSÝVALOVCI BOLI A AJ BUDÚ IBA ZDECHLINY , SOCKÁRY , ASOCIÁLI , ŠTVRŤ CIGÁNI , A ODPAD SEREDI , HNOJ , TÝFUS , HUMUS , FEKÁLIE , A VÝKALI ,LEN ZLE NAROBILI , A SKAZU UŽ LEN TÝM ŽE SA VÔBEC NARODILI TY ODPORNÁ VAGÝNA PRAŠIVÁ ČO SA ICH TU ZASTÁVAŠ TY SI URČITE NEJAKÁ ŽENA VLASTNE VAGÝNA !!!! TEN pán POMPOO ČO TO PÍSAL TEN MÁ PRAVDU TY ŽUMPA .

  13. Bohuš keď bol nafetovany chodil kamióny napríklad rozkrádať (čo čakali do amazonu )🤣

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované