back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Návrh VZN mesta Sereď o zákaze používania alkoholických nápojov na území mesta Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

 

Zverejnené od: 2024-09-04
Zverejnené do: 2024-09-18

Prílohy: Návrh VZN mesta Sereď o zákaze používania alkoholických nápojov na území mesta Sereď

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kedy bude vzn ohľadom chovu včiel medzi rodinnými domami nad určitý počet úľov? Včely sú užitočné beriem ale keď ich má dáky pako v záhrade rodinneho domu 20 tak to uz je moc

    1
  2. To akoze v seredi sa nesmie konzumovat alkohol??? To co je za sprostost? Inak uz teraz tam skapal pes, volakedy to tam zilo, teraz ani zabava ani nic, podniky zavrete o 10tej,uz len obyvatelom plienky a dudle prikazat nosit, a po vecernicku cele mesto spat

    8
  3. Zo Serede sa odsťahovala po revolúcii petina obyvateľstva. Trvalo a iste spejeme a padáme k 10 000 obyvateľom.
    A mesto na to jebe , obyvateľov nepodporuje.
    Nestavia, netvorí.
    Aký nový park , oddychovú zónu kde mesto vytvorilo po roku 2000? Koľko nájomných bytov postavilo? Koľko lekárov prilákalo do Serede, ako zabezpečilo bezpečnost obyvateľov , kedy odstráni drogošov a fetošov zo Serede Atd. To sú otázky , ktoré si musí mesto klásť a nie vytvárať zástupné problémy.

    12
  4. Ok. A kedy sa spraví poriadok s opilcami na autobusovej stanici? Vystúpite z autobusu, smrdí to tam, pokrikuje a všeličo iné (nebudem to rozpisovať, lebo na to nie sú pekné výrazy). Bohužiaľ, je to zas výnimkou, je to šenk a ešte aj terasu má….pekná vizitka Serede

    9
  5. To akože vonku je 38 stupňov a ja si nemôžem kúpiť v obchode studené pivo a vypiť niekde v parku? To komu zase jebe na hlavu, degesi zkurveni?

    2
  6. To sú starosti,a že nemá kto kopať hroby kosiť trávu na cintoríne to mesto netrápi to je teda úcta k mŕtvym keď týždeň sú v márnici a kto to to zaplatí pozostalý???a takto idú € mestu za to nič nerobenie a žiadná ústretovosť k občanom.Už sa spamätajte preboha,a začnite rozmýšľať ………

    5
  7. Absolútna zbytočnosť. Bezdaci budú ďalej piť všade, lebo ich sa žiadny zákaz a pokuta nedotkne. Radšej robte parkoviská, chodníky a opravujte cesty ako takéto nezmysli riešiť.

    3
  8. Keby niekto sa zamyslel nad tym,ze za mostom byvaju same mlade rodinky s detmi a ze by nejake detske ihrisko,preliezky alebo nieco pre deti tam spravit,to nikoho nenapadne. To ze cez zimu tam ani sneh nevedia odhrnut ani posypat solou lad,to ani nehovorim. Haloo kompetentný,aj tu byvaju ludia.

    6
  9. Co chcete od neschopneho kdhaka?Ved je absolutne mimo,ak nevie dat pokosit mesto,poupratovat spinu,co su zakladne veci,tak necakajme nejake opravy ciest,nebodaj realizovanie narocnejsich projektov,jedine v com bol sikovny hned na druhy den si zvysil plat.

    4
  10. Tomuto návrhu sa nedá ani niečo napísať je to s prostost tam dajde Seredsky most do poriadku

    2
  11. Ja sa budě prisposobovat nejakemu odpadu co si nieco vymysli a druhy ho budu posluchat😂 ja si dam drink kedy ja budem chciet a nie sa nejakemu kokotovi zdegenerovaněu sa prisposobivat. Ked si ho budem chciet dat dam si ho…

  12. Mestský poslanci vymýšľajú len blbosti (nákl. bicykel, stojan na bicykle pred MNV ktorý je stále prázdny) chodníky rozbité, s mostom sa nič nerobí atď. Ale koncoročné prémie budú brať v plnej výške.

    2
  13. Za toto sme strngali v novembri? Stale nejaky zakaz, stale nejake nariadenie. Most rozbity, chodniky rozbite,vodovod rozbity, poliklinka ziva prazdnotou, mob.operatori zutekali, skapina tu pes. Chodte uz do riti

    2
  14. V kostole omsove vinko?sa bude moct konzumovat?ci to spada do toho paragrafu,aby nam fararka nezatkli.

    1
  15. Mate starosti… Poznam vela miest kde to takto urobili a chlasta sa tam nadalej a hlavne po veceroch mladez kricia nadavaju chlastaju a nikoho hlavne policiu to nezaujima…
    Keby sa radsej starali o parkovanie,pri bytovkach same rezidencne miesta pre vyvolenych a prachatych a ty obycajny nech parkuju aj za dedinou na poli. Zrusit a miesta dat len invalidom…a to tam maju miesta aj cudzie SPZky tym by som to uz vobec nedovolil ale pokial bude kazdy drzat hubu…
    A mimochodom , staci spisat podpisy na referendum o odvolani starostu zvolit niekoho kto rozumie ludom a obci a je vyriesene len to by sa zase niekomu muselo chciet ale ono je lepsie len kecat o problemoch pri pohariku ako si najst cas a trosku sa starat o to aby to v obci fungovalo a nie sa len safarilo s verejnymi zdrijmi!!!

  16. Kolki z vas, opilcov, alkoholikov a ozratych poloblbov ste si to VZN aspon precitali?
    Ale pixlovat tu budete.

    1
  17. Toto je vzorka národa, tie komenty od primitívov. Neskutočné. A pritom si stačilo prečítať návrh VZN a v lepšom prípade ho aj pochopiť. Ale čo čakať od prepitých hejslovákov s pobabranými životmi. Teľce.

    1
  18. Prvá razia bude na Vianočných trhoch ? To si ten čo to písal ani nedal námahu prečítať to predchádzajúce ?

  19. Prepíšte si slovo používať na požívať. Alkohol je metla ľudstva. Ale občas treba pozametať.

    1
  20. Budeš piť doma 5. septembra 2024, 14:11
    To vazne nechapes?
    A este naseres smajlov…
    Nie, nie si na smiech, skor na plač.

  21. Tak alkohol sa zakazuje a kedy,zakážete predávať a hlavne užívať drogy v Seredi???????Alkoholici vám vadia q narkomani?

  22. ZZZ ty budeš dobrá trúba. Ako keby drogy bolo povolené predávať a užívať. Vidím že už máš niečo v sebe a strašne ti vadí že nebudeš môcť chlastať na lavičke a očúravať najbližšie stromy.

  23. pre neznalých len treba zdôrazniť, že sa tu niečo nové nevytvára. VZN o zákaze používania alkoholu na verejnom priestranstve tu už bolo aj predtým, len kontrolór mu vytkol nejaké chybičky, tak sa len to staré ruší a nahrádza sa novým bez chýb. Skôr ako začnem niečo kritizovať, treba sledovať zastupiteľstvá a zistiť si ako to naozaj je.

  24. myslis to vzn,ktore zakazovalo pit aj fararovi pri omsi, ci sobasiacemu pri sobasi na mnv?
    Ked veslo tvrdil,ze ved oni nepiju, ale usrkavaju.

    1
  25. no a teraz upraviť VZN o parkovaní, kde by som dodávky vylúčil z parkovania pri činžiakoch a tým starým vrakom čo sú pri barákoch vyrúbil mimoriadny poplatok za rok parkovania 500€ a ak má niekto vyhradené pakorvanie na špz, tak nech tam stojí a nie pomimo lebo má aj druhé, tretie auto.

  26. Nič nového pod slnkom,všade na svete,či teraz,lebo v minulosti takéto a podobné opatrenia ťažko zlyhali.A pravdu povediac,škoda času sa o Tom vôbec zaoberať.Co tak zakázať mimomanželský pohlavný styk na území v Seredi.Je to ozaj blbosť.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované