back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Krásne hádzanárske leto   

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

HK Slávia Sereď |  Mladé seredské hádzanárečky , na rozdiel od predchádzajúcich rokov, si rozložili svoj tréningový stan v Seredi. Od začiatku augusta sa pravidelne stretávali dopoludnia v kempingu a podvečer na ZŠ J. Fándlyho v Seredi. V kempingu v plnej miere využívali výborné prírodné podmienky na terénny beh. Podvečer na multifunkčnom ihrisku a v telocvičniach sa zdokonaľovali v loptovej technike a v herných činnostiach jednotlivca. Posledný tréning v kempingu zakončili večernou opekačkou. Na spestrenie nám poslúžili medzinárodné turnaje organizované pre jednotlivé vekové kategória. Mladšie žiačky a prípravka získavali nové skúsenosti na medzinárodných turnajoch v Kolárove, Stupave a nezabudnuteľný vlakový výjazd do Košíc. Tu okrem zápasov sa oboznámili s kultúrnymi pamiatkami mesta. Nášho letného kempu sa zúčastnili pod vedením trénerov Mgr. L. Sojku a L. Hlavatého tieto dievčatá: L. Ferancová, E. Lukáčová, Z. Lukáčová, E. Gejdošová, T.  Sojková, V. Pavelková, M. Husárová, K.Miklošíková, M. Markusková, A. Miklošíková, V. Slížová, V. Slováková, V. Dániová. Najlepšou hráčkou turnaja v Košiciach sa stala E. Gejdošová.

Staršie žiačky obsadili na medzinárodnom turnaji Kolárovo cup 3. Miesto, keď dvakrát prehrali s DAC Dunajská Streda A a  B rovnako 21:19, zvíťzili nad Piešťanmi 26.14, Štúrovom 21:14, Tatabányou 20:13 a v zápase o 3.miesto opäť s Piešťany 24:18. Najlepšou hráčkou turnaja bola vyhlásená L. Fogelová.

Mladšie dorastenky vycestovali na dobre obsadený medzinárodný turnaj do Stupavy, na ktorom sa stretli popredné prvoligové družstvá.  Po prehre s domácou Stupavou 24:20 zvíťazili presvedčivo nad Malackami 19:11, Zorou Olomouc 20:16, HK AS Trenčín21:14, Štartom Trebišov 24:14. V nedeľu sme najskôr podľahli DACu Dunajská Streda 13:19, aby sme zvíťazili v boji o bronz nad Iuventou Michalovce15:13. Na ďalší medzinárodný turnaj sme vycestovali k naším priateľom na Moravu do Veľkej nad Veličkou. V silnej konkurencii českých a slovenských družstiev sa naše dievčatá nestratili a potvrdili, že súťaž, v ktorej štartujú je veľmi kvalitná, keď obsadili krásne druhé miesto a najlepšou strelkyňou turnaja sa stala E. Sojková. Nad naše sily boli vicemajsterky ČR z Plzne, ktoré nad nami zvíťazili 23:20 a domáce dievčatá, ktorým sme podľahli 31:27. V ďalších stretnutiach sme si zaklinovali víťazstvá nad ŠA Trenčín25:18, Iuventou Michalovce 29:21,HK Hodonín 32:21 a Házená Kynžvert 30:27. Letného kempu sa pod vedením trénerov Mgr. M. Nováka, D. Štrbovej a vedúceho družstva J. Sokola zúčastnili dievčatá: M. Gálová, N. Chynoradská, E. Chynoradská, L. Fogelová, E. Sojková,  Z. Sojková, A. Sojková, Martina Maťašová, Marianna Maťašová, L. Ončová, P.  Hubináková, K. Chrupková, B. Sokolová, B. Nagyová, N. Štrbová, K. Bediová, L. Kreháková, J. Chudáčiková.

Bolo to báječné leto, plné zážitkov, nových priateľstiev a spoznávanie nových zaujímavých vecí.

Ďakujeme.

Projekt bol realizovaný finančnou podporou Trnavského samosprávneho kraja a mesta Sereď

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované