back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Polícia odhalila podvodníkov s pozemkami. Cudzie pozemky predávali pod cenu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|   Policajti z okresnej kriminálnej polície prekazili 2 mladým mužom „rýchly zárobok“ z predaja cudzej nehnuteľnosti.

POZEMOK PREDÁVALI ZNAČNE POD CENOU

25 a 26 roční muži si mali vyhliadnuť pozemky v lukratívnej časti v meste Trnava, ktoré sa rozhodli podvodne predať možným záujemcom. Vystupovali pritom ako rodinní príslušníci skutočnej majiteľky, ktorá ale o ničom nevedela. Ponuku na predaj zverejnili na internetových portáloch, pričom suma, ktorú za pozemky mali pýtať, mala byť takmer o polovicu nižšia, ako bola ich skutočná trhová hodnota.

Na ponuku sa rýchlo ozvali potenciálni kupci. Podvodníci im predložili falošnú kúpnu zmluvu aj s falzifikátom notárskej pečate. 2 kupujúci potom mali v krátkom čase zaplatiť sumy 150 000 a 130 000 eur. K ich vyplateniu už ale našťastie neprišlo.

POLICAJTI ICH RÝCHLO STOTOŽNILI

Trnavskí policajti na prípade začali ihneď intenzívne pracovať. Náročnou analýzou všetkých získaných informácií a dôkazov sa im v krátkom čase podarilo oboch mužov stotožniť a zadržať.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Vyšetrovateľka mladíkov obvinila zo zločinu podvodu v štádiu pokusu a prečinu falšovania a pozmeňovanie verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky. V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody až na 8 rokov.

NENECHAJTE SA ZLÁKAŤ VÝHODNÝMI CENAMI

Upozorňujeme nielen potenciálnych kupcov nehnuteľností, ale všetkých, ktorí vyhľadávajú ponuky cez internet, aby nepodľahli až príliš lákavej ponuke. Vždy majte na pamäti, že je podozrivé, ak niekto predáva tovar, auto alebo nehnuteľnosť s extrémne nízkou cenou. Buďte obozretní a pri takýchto ponukách si všetko poriadne overte.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované