back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nezabudnuteľný večer s Luciou Bílou a kapelou Petra Maláska v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na hudobnom nebi žiari už celé desaťročia a jej hviezda neustále rastie. Lucie Bílá, nespochybniteľná diva, ktorá si svojím jedinečným hlasom a charizmou získala srdcia tisícov fanúšikov, zavítala 1. septembra 2024 do Serede. Tentoraz v sprievode vynikajúcej kapely Petra Maláska, ktorá dotvárala jedinečnú atmosféru jej koncertov.

V rámci jej Open Air turné 2024 bola Sereď jednou zo štyroch slovenských zastávok, spolu s mestami Martin, Námestovo a Východná. Na tento výnimočný koncert sa zišli fanúšikovia zo širokého okolia, aby si užili večer plný hudby, emócií a nezabudnuteľných zážitkov.

Už od prvých tónov bolo jasné, že publikum čaká magická noc. Lucie Bílá si svojím vrelým prístupom a energiou okamžite podmanila divákov. Repertoár obsahoval najväčšie hity jej kariéry, ale aj novšie skladby, ktoré sa u publika stretli s nadšením. Veľký aplauz si zaslúžili najmä tie piesne, ktoré sprevádzajú fanúšikov celými desaťročiami a ich texty si spievali spolu so speváčkou. Atmosféru umocňovala horúca letná noc a jasné hviezdy nad hlavou, ktoré vytvorili dokonalé pozadie pre koncert.

Lucie Bílá je známa aj svojou vášňou pre tvorbu anjelikov. Stali sa obľúbenými suvenírmi a mnohí návštevníci koncertu si ich zakúpili na pamiatku. Sú symbolom jej lásky k fanúšikom a túžby prinášať radosť nielen prostredníctvom hudby, ale aj prostredníctvom anjelov.

Neutíchajúci potlesk na konci koncertu bol dôkazom, že Lucie Bílá stále patrí medzi najvýznamnejšie osobnosti československej hudobnej scény.

foto: Patrik Černoch

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované