back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prezident SR: Čo sa naozaj deje na Slovensku?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Peter Pellegrini, prezident SR |  Ako hlava štátu zasiahnem vždy, ak je ohrozený právny štát, hrozí ústavná kríza alebo sa porušujú základné ľudské práva. Nikdy sa však nedám vtiahnuť do vnútropolitického zápasu, ak by si to želala ktorákoľvek strana na politickej scéne. Napĺňam program prezidenta ľudí, a nie želania politických strán a ich lídrov.

Viac o aktuálnej situácii si môžete vypočuť vo videu.

zdroj: prezident.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ty vyjebaná termo podržtaška .
    Hovno robíš hajzel , pojdeš do basy . Len si to užívaj

    4
  2. Ako hlava štátu zasiahnem vždy, ak je ohrozený právny štát, hrozí ústavná kríza alebo sa porušujú základné ľudské práva
    A preto podpisem robertovi krvavej ruke kazdy blud, teda zakon.

    4
  3. čo si to dovolujete vypravat na našho sudruha prezidenta, vdaka nemu tu máme mier, lacnejšie potraviny a nemáme tu tolko medvedov a imigrantov

    7
  4. hrdí patriot 26. augusta 2024, 20:18
    Svata prauda. Aj mlady Gaspar sa dockal riaditelskej stolicky.

    2
  5. Po tomto hroznom monológu „znepokojeného“ prezidenta môžem vyhlásiť, že ja žiadneho prezidenta nemám …

    4
  6. Áno, hľadá sa „prezident všetkých občanov“ (jeden sa už našiel, ale nie ten pravý) 🥴

    1
  7. Žiaľ prezidenta Slovensko nemá. Majú ho len zlodeji a zločinci. Tento (ch)ujo je len sedemhmietny od exkrementu zašpinený úd.

    2
  8. p. prezident HANBA !!!
    P.s.: bude treba zberať aj kukuricu, pomôžete?

    1
  9. Vaši znechutení nevoliči Vaši znechutení nevoliči 27. augusta 2024, 9:33
    p. prezident tam bol nainštalovaný v prvom rade preto, aby pomáhal svojim. Nie Vám.

    1
  10. Vymenovaním Gašpara len potvrdil že je mafii po ruke vždy keď je treba. Toto je ešte väčšia hanba ako Gašparovič.

    2
  11. Aj na stretnutí s Ficom sa zrejme predebatovali témy, ktoré si Fico želal. Ficov poslušný psík.

  12. Nechápem, čo sa sedlač tak zavzdušňuje kvôli filmu o černákovi, šak to bol len jeden z mnohých zbojníkov. Zavzdušňovať by sa sedlač mala kvôli tomu, že policajti, prokurátori a sudocvia, ktorí ho dlhé roky nechali terorizovať Bystricu a okolie, tak stále si užívajú funkcie, prípadne výsluhové dôchodky. Sedlači zalepili oči tým, že zavreli černáka, ale akosi zabudli, že len skupina černákovcov mala desiatky členov, ktorí boli rovnako pri desiatkach vrážd, bitiek, vyberaní výpalného a kto vie, čoho ešte… Stačilo, že hodili všetko na mikiho a výmenou za to si dodnes užívajú slobodu, beztrestnosť a sú poväčšine úspešní podnikatelia. Hlavne, že dnes sa sprostá sedlač zavzdušňuje nad kajúcnikmi, lebo si dovolili povedať im pravdu o ich milovanom donovi robertovi, ale že slovenská polícia by bez kajúcnikov nezavrela ani zlodeja bicyklov, to tiež nevadí asik… a tak si tu žijeme, americký sen na slovensku.

    2
  13. Presne tak a bohužiaľ táto vládna sebranka spravila všetko preto aby sa kauzy nedostali pred spravodlivý súd. Všetko zariadil pán 363 ako inak svojvoľne bez vysvetlenia na základe „vlastného“ úsudku ,pretože desiatky sudcov ktorí poslali tých zločincov do väzby mali opačný názor.

  14. Výboha je čistý, vďaka novele trestného zákona sú všetky skutky premlčané. Všetky skutky, ktoré vyšetrovatelia vyšetrili a tých sme platili my všetci, pracovali na tom roky.

  15. Všetci sú čistý,snáď si nemyslite,že si zoženú 5 ozajstných zločincov,ktorí potom obvinia kde koho,sami si behajú na slobode,užívajú si nakradnutych penazi ,a Lipšic s kumpánmi. bude na nich polovat.To ste sa už ozaj zbláznili?Uvidíme,čo ešte vypláva na povrch.

  16. Na povrch práve vyplávala tvoja hlúposť. Zamysli sa prečo bolo pre smer také dôležité zastaviť trestné konania skôr ako sa dostanú pred súd.

    1
  17. 8:21
    ,vidím,že tomu ,v eľmi rozumieš.no,ale dám ti príklad.Nejaka zena ťa uda,že si ju znasilnil,aj keď si ju v živote nevidel Na základe jednej výpovedi.Darmo tvoj advokát sa snaží,strčia ťa do vyšetrovacej väzby,a tam budeš rok a pol.Darmo budeš dokazovať,že si nevinný,neberie sa do úvahy.Odsudia tá,lež to príde na ten najvyšší súd,tak budeš sedieť. 3.roky,a potom zistí ústavný súd,že porušili všetky tvoje práva,čo existujú.Kto ti vráti tie roky v base.Tak preto ty mudrc.

  18. 10:26 trepeš sprostosti, tie spisy mali tisíce strán, dôkazov, výpovedí viacerých svedkov, nie jedného, sledovania, odpočúvania, kamery. A tí tvoji chudáčikovia nevinní mali tých najlepších právnikov, a nie jedného, a ani oni ich nedokázali z basy vysekať. To musela až zmena zákonov a hlavne pán 363. Nech ich všetkých poprepúšťajú, aj funkcie nech im dajú, serem na nich, ale prečo kvôli nim hodili cez palubu bežných ľudí skrátením trestov, zvýšením ukradnutej sumy? Zlodejíčkovia v obchodoch, dvoroch a na ulici majú teraz raj, nemajú zábrany.

    3
  19. Anonym 28. augusta 2024, 22:07…zabudol si napísať že tých 5 ozajstných zločincov tam inštalovali a dlhé roky tolerovali smeráci…to boli ich ľudia….buď boli totálne slepí že nevideli čo sa tam deje alebo z toho profitovali…..a vzhľadom k tomu ako veľmi bolo doležite znižiť tresty, skrátiť premlčacie lehoty, že dnes si žijú život na ktorý ťažko mohli legálne z poslaneckého platu zarobiť je vysoko pravdepodobná práve tá druhá možnosť…Žiga, Slota, Kažimír, Výboh, Kováčik…tým všetkým pomohla táto novela…úplnou náhodou….to už naozaj aj slepý – hluchý musí vidieť o čo tu ide…a to že sa teraz idú odvďačiť pánovi 363 doživotnou rentou ja úplná čerešnička na tejto plesnivej torte…

    1
  20. Ratafak,no samozrejme,vám nie je pomoci Myslí si,čo chces.Ty nechápeš jednu vec,bol Smerák? Kradol? Do basy s ním.To je všetko.No a anonym 10 :38,práve že nemali,nemali nič,len výsluchy kajucnikov.(Ústavný súd,dokonca začínajú chodiť z európskeho súdu.Bodaj by sa také stalo vám.!!!!!!

  21. Anonym 10:38,trepeš piate cez deviate,máš to trošku pomiešane vtej tvojej hlavičke.A vieš hovno,kto ako žije,a kto koľko zarobí,to čo má byť. Si proste hlupák,a daj teda ako pomohla novela tým menovaným.

  22. No veď daj,ako tá novela pomáha tomu,či tomu.Chod demonštrovať za kultúru,aby mohli Ti všetci ako kliešťa vyciciavat nás všetkých.Nechate sa manipulovať,pouzi vlastný rozum,keď nejaký máš.

    1
  23. 12:06 a to ti povedal tvoj robko, blaha alebo aký idol? Za koho kopeš, musíš byť nimi platený, inak si to neviem vysvetliť, toto obhajovať. Nejaký okradnutý dedko nejakým feťákom, ktorý sa mu smeje do ksichtu, lebo sa mu nič nestane, môže osrať tvoje drísty o európskom súde. Otvorili ste pandorinu skrinku, kvôli vlastným ritiam ste obetovali bezpečnosť obyčajných ľudí, a aj vašich voličov.

    1
  24. Iba absolútny blbec sa môže spýtať ako pomohla novela tým zlodejom ktorým premlčala ich zločiny a trestne stíhania a vyšetrovania museli byť zastavené.

    1
  25. A zvlastne vtedy ak na pripadoch pracovali desiatky kriminalistov napriec celou republikou cele roky a spisov napriklad na capo di tutti capi su plne skrine.

  26. 100 krát vyvrátené klamstvá,a vy len mleté a mleté svoje.A z čoho su obvinení?Podajte niekto trestné oznámenie na Ratafak,nech ho dajú na koluznu väzbu,nechajú si ho tam,vezmú mu majetok,prehovorim Maka ,ten to urobí,má v tom prax.Co na to,om,že je nevinný,a po troch rokoch ho najvyšší súd prepusi.Ja nežijem na Marse ale vy.

  27. Anonym 29. augusta 2024, 22:11…o vine či nevine rozhoduje súd…40 ľudí z okolia Smeru, vrátane Kováčika boli právoplatne odsúdení na základe dôkazov (naposledy tuším Roškova)…ďalší čakali na súd, mnohí už obvinení v rôznych kauzach, tam sa nedostaneš len na základe toho že niekto si niečo vymyslí, ale treba aj ďalšie dôkazy ktoré súd posudzuje…
    Píšeš že mám podať trestne oznamenie? a na čo už teraz? Na tie podľa nového trestného zákona už premlcane skutky? Už len podľa tohto je vidieť že ani netušis o čo ide a len opakuješ smeracke sraxky ak odporucas podať trestne oznamenie na veci ktoré už su po novom premlčane a nikto sa tým teda nebude zaoberať …..tie trestné oznamenia boli podané dávno, tie veci už boli pred súdom a teraz sa môže všetko hodiť do koša…40 menších rýb sedí a na tie väčšie sa nedostalo, lebo zhodou náhod tie premlčacie doby v novele presne pokrývajú tie smeracke kauzy…úplnou náhodou to zrovna tak vyšlo😁…ty musíš byť naozaj z marsu ak toto žereš a myslíš že tá novela rieši problémy bežných ľudí…

    1
  28. Ratafak,dobre,tak potom nepičuj,keď ich súd všetkých oslobodiaLebo aj Horňáková bola právoplatné odsúdená,bez možnosti sa brániť.koniec.Zostante si medzi sebou.Vas 5,lebo koľko vás je

  29. Čo zas do toho pletieš Horakovu? To teraz hocijaké rozhodnutie súdu môžeš spochybniť „lebo Horakova“? Pustíme všetkých korupcnikov, zlodejov, vrahov lebo Horakova?..
    Súdy poslali 40 ľudí do basy na základe riadnych súdnych procesov, chceš ich teraz spochybniť lebo Horakova.
    Republika rozxebana, deravé cesty, padajúce mosty, plesnivé nemocnice a oproti tomu politici s obrovskými majetkami čo si znižujú tresty za ekonomicku trestnú činnosť…a ty stále nechápeš o čo tu ide…už nám vysvetlis ako tie nižšie tresty a kratsie premlčacie doby pomôžu beznym ľudom…a skús bez Horakovej..

    2
  30. Nespomenie, pamäť voličov fika siaha najďalej po výmenu rannej plienky. Dnes im dá fiko facku a zajtra ich presvedčí že im dal pusu.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované