back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mestská polícia Sereď o zlodejoch bicyklov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Začiatkom augusta sa na mestskú políciu dostavila občianka mesta a oznámila, že deň predtým jej bol zo spoločných priestorov bytovky odcudzený bicykel, ktorý mal na zadnom nosiči detskú sedačku. Po prezretí kamerových záznamov bolo zistené, že podozrivý páchateľ je zachytený na rôznych kamerách a jedna z kamier aj zaznamenala príchod „zlodeja“ k bytovke na Jesenského ul.. Hliadka MsP okamžite išla na miesto, kde podozrivého 23-ročného Mária B. z Nitry vypátrala, ale žiaľ odcudzený bicykel už dotyčný stihol predať niekde v Nitre. Po krádeži zostala „zlodejovi“ v pivnici už iba detská sedačka. Hliadka podozrivého predviedla na OOPZ k ďalšiemu riešeniu. Záznam páchateľa je na videu č.1.

Mestská polícia bola začiatkom augusta z OOPZ v Seredi požiadaná o spoluprácu, nakoľko prijali oznámenie, kde neznámy páchateľ odcudzil dámsky horský bicykel zo stojanu pred OD Jednota. Prezretím kamerových záznamov bolo zistené, že bicykel odcudzil muž, ktorý bol pre policajtov dobre známou osobou. Hliadka MsP išla na adresu páchateľa, kde bol podozrivý zadržaný, ku krádeži sa priznal a odcudzený bicykel dobrovoľne vydal. Z uvedeného dôvodu bol predvedený na OOPZ k ďalšiemu riešeniu. Video č.2.

text: Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No, a od teraz môžu kradnúť veselo. Vláda im na to dala zelenú. Dala im zárobkovú činnosť.

    3
  2. Vláda im dala možnosť istej beztrestnosti ,ale ako píše komentár vyššie Ruky ,nohy v sadre 6 mesiacov a potom sa aj tak nenaje , garantujem .

    3
  3. ja sa nestiham cudovat nad tym ako ludia osprosteli. Lebo bicykle sa zacali kradnut len teraz, ked nastupila tato vlada. Dovtedy sa nekradli :D. Ludia vyhladajte odbornu pomoc kym nie je neskoro. Ste na smiech.

    4
  4. Vy ste chorí, aké lepšie podmienky na kradnutie ? A čo predtým za to dostávali 10 rokov basy ? Nadávate ľudom do dezolátov a opíc a vy len papagájujete, čo vám Progresívne Slovensko financované štátnymi dotáciami naordinuje do hláv: „Zlo“ „Zlovensko“ „Koniec demokracie“ a podobné sračky.

    4
  5. Samozrejme, ze si opica, ktora papagajuje bludy co jej natlacil do dutiny fico a ostatne hovna.
    Ty dezolat.

  6. Kradnúť sa dnes oplatí vďaka mafii vo vláde. A dnes poslanec smeru, ktorý nikdy nepodal žiaden návrh zakona, sa hecol a na príkaz dona krstného otca mafie, postrelenu barlu, podal návrh zákona, ktorý sa má odvďačiť pánovi 363 za jeho služby a všetky zastavené trestne stíhania našich ľudí. Za to mu má pripadnúť renta do konca života vo výške 1.3 násobku platu poslanca. Rozumej dnes viac ako 5000 eur mesačne. A dezolky prežúvajú a vďačne sa opäť poskladajú zo zvýšených daní.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované