back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pôjdu sa na Ukrajinu pozrieť osobne, alebo hrdinami sú len za počítačmi na (zatiaľ) bezpečnom Slovensku?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ďalšie primitívne komentáre a útoky na ľudí, ktorí skutočne nemôžu za agresiu Ruskej armády voči Ukrajine, za bombardovanie domovov na ukrajinskom území a dobyvačné ambície vojnového zločinca Putina.

V minulom roku som Ruskou armádou zbombardované mestá severne od Kyjeva navštívil osobne.

Reportáže nájdete tu:

Putin stvoril nové symboly Ukrajiny – „Русский военный корабль, иди нахуй!“

Mestá na Ukrajine nepustoší zemetrasenie, tornádo, ani iná živelná pohroma, ale Putinova ruská armáda !! – VIDEO

Následky okupácie Ukrajiny Ruskou armádou sú slovami opísatelné len ťažko

- Článok pokračuje pod reklamou -

Mestá na Ukrajine nepustoší zemetrasenie, tornádo, ani iná živelná pohroma, ale Putinova ruská armáda !! -2. – VIDEO

Ďalšia cesta na Ruskou armádou okupovanú Ukrajinu – pripoja sa tí, ktorí neveria, že tam je vojna?

Už tri razy som vyzýval prokremelských trollov sústavne a dlhodobo opakujúcich nezmyselné teórie a za každú cenu vo verejnom priestore presadzujúcich svoje „praudy“, aby sa pridali na cestu po Ukrajine. Aby na vlastné oči videli zverstvá, ktoré bežným obyvateľom Ukrajiny Ruská armáda na rozkaz prezidenta Putina napáchala a denne pácha.

Ani raz sa nik neprihlásil. Nik z pomätených fanúšikov agresora Putina nemá záujem / odvahu ísť sa pozrieť pravde do očí…

Je tu ďalšia ponuka pridať sa na návštevu Ukrajiny. A zvoliť si okrem Kyjeva destinácie ako Odesa, Charkiv, Sumy, Krivy Ryh, či iné miesto, kde ľudia už dva a pol roka trpia bombardovaním Ruskou armádou.

Kľudne nás kontaktujte, doriešime všetko potrebné a k ceste vlastne stačí platný cestovný pas.

Termín cesty: druhá polovica septembra 2024.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No a teraz čo, keď ukrajinská armáda bojuje na ruskom území? To nie je agresia? Či dvojaký meter, ako napr. v Iraku, kde sa útok na koaličné ( okupantské) vojská označoval ako teroristický čin, ale na Ukrajine je to hrdinský partizánsky boj??? Aký je rozdiel medzi partizánom a teroristom, ktorí si chránia svoje územie? Prečo je jeden terorista a druhý partizán???? Lebo tak rozhodne velenie NATO?

  2. 22:30, zato ty by si bol sráč a odovzdal by si krajinu rusom ešte pred prvým výstrelom. Takýchto predposratých hrdinov tu nepotrebujeme a mal by si sa odsťahovať do milovaného russka. Ak budeš mať ten správny názor tak ani nezmiznes alebo nevypadnes z okna.

    5
  3. Nuž pane autore článku.
    Neustále podsúvať verejnosti krivé jednostranné argumenty vôbec neodráža Tvoju bojovnosť za pravdu. Bežný občan čast nevie dnes posúdiť, kto je kto. Vie iba srdcom pomôcť bežným ľuďom, ktorí zutekali zo svojej skorumpovanej krajiny. Často potom dopláca na svoju dobrotu / aj Slovák / a sám bude musieť čeliť hrozbám, ktoré tu vznikajú. Ak chceš, pán autor, zober si gumipušku, alebo na mieste na tej Ukrajine dostaneš nejakú tu zbraň a choď. Ale prosím tu píš iba p r a v d u. A tú dnes nikto počuť n e ch c e . Veď ide iba o peňáze, ľudia sú tu iba čísla. Ale a to je predsa tvoja psia povinnosť , choď konečne aj za tým Putinom. Určite Ťa prijme a odhalí to, čo všetci súdni a múdri ľudia dávno vedia. A čo vedia? Nuž heslo znie – v š e t c i p r o ti R u s o m a najlepšie so všetkým hnusom! Takže odporúča – ic za PUTINOM , alebo buď ticho!

    1
  4. Ruský kokot,
    V oddelenej civilizácií povedal opitý Medvedev a Putin že treba pri mierových jednania ch vziať do úvahy územné skutočnosti.
    Tak môžu vyjednávať teraz keď Ukrajina ovláda Ruske územia..
    Ale to už sa ti nepáči ty kapitulačný štváč

    1
  5. Vraj opilci vymysleli plan na Nord Stream 2. Vraj keď vytriezveli tak Zelenskyj akciu zakázal, ale nikto ho nepočúval 😂😂😂 hovorí sa aj to, že prišli chlapci v zelenom, vytiahli vlajku, urobili si foto a odišli. Hovorí sa aj to, že nie je umenie brázdiť územie, ale udržať ho a nemať strach, že Ti večer počas spánku pichne dedinský sedliak vidly do chrbta. Hovorí sa aj to, že na udržanie územia potrebuješ mať zabezpečenú logistiku, dobré vzťahy s domorodým obyvateľstvom a početnú prevahu. Čo z toho tu nesedí? Keď vieš, že doma sa front rúca, ale niečo urobiť musíš. Obetovať dámu, aby si odvrátil šach-mat. Dočasu. Je mi ľúto chlapcov pri Kursku, lebo mohli žiť dlhšie. Z oboch strán. Mŕtvy žiadne územie nepotrebuje. Kto z toho celého bude profitovať, ukáže až čas. Tak ako Irak, Kosovo….

  6. Julius Bielik,

    tento clanok a vyzva bol presne pre teba, som rad ze si to pochopil… vysvetlovat ti nejdem nic, tam isto oponovat, pretoze som zvedavy, co za debiliny zo seba este vygrcas sam od seba…

    2
  7. Načo tí Rusi bránia kurskú blasť? Spolu s belgorodskou by ju mali vydať Ukrajincom aby bol mier.

    2
  8. Anonym 25. augusta 2024, 22:10
    Poraď, čo mal urobiť? Naservírovať Donbas rusákom a bol by mier?

  9. 26. augusta 2024, 7:26
    Na riešenia tu dezoláti nie sú to od nich nemožeš očakávať. Maximálne sa tu odbaviť, zanadávať si na „skazený západ“, Ukrajinu a podobne.

  10. russká armáda už 2 roky na ukrajinskom území, ale na vine sú všetci, len nie russko… logika tupej dezolé hlavy 🙂

    2
  11. Na margo výzvy, čo tak sa ísť pozrieť do Gazy, kde Izrael pristupuje k palestínskym civilistom „v rukavičkách“ a pácha tam dobro na príkaz vlády? Civilných obetí v Gaze je podľa údajov OSN takmer 3x vyšší ako na Ukrajine, kde sa bojuje už vyše 2 rokov. No ešte som ani od Vás ani žiadneho slovenského novinára nečítal najmenšiu kritiku voči Izraelu. Opravte ma ak sa mýlim, ale základom žurnalistiky je predsa objektívnosť, nie?

    4
  12. Anonym 27. augusta 2024, 8:40
    Dedko, máte to nejaké pomýlené. Viete to vysvetliť? Veď Rusi napadli UA. Nie NATO.

  13. Anonym 27. augusta 2024, 9:57
    NATO financuje jednu zo strán. Preto verím, že v budúcnosti keď USA napadnú nejakú krajinu, lebo……(dôvod nepotrebujú, prípadne si ho vymyslia), bude široká verejnosť aj politici volať po masívnej podpore napadnutej strany.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované