back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Niekoľkokilometrové kolóny na R1 zdržujú aj Sereďčanov od predpoludnia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď |  Nielen vodiči tranzitujúci zo západu na východ ale opätovne aj občania a obyvatelia mesta Sereď a pracujúci v časti mesta pred, alebo za uzatvoreným mostom ponad železnicu sa musia pripraviť na zdĺhavé čakanie v dopravných zápchach, ktoré sa už od dopoludnia tvoria na rýchlostnej komunikácii R1, prakticky od pripájača Sládkovičovo/Milex-Bratislavská ulica Sereď v smere na Nitru.

Vodiči idúci z časti mesta odrezanej uzatvoreným mostom budú opätovne zdržaní od 10 minút rádovo až do pol hodiny, podľa aktuálneho stavu áut v kolóne.

Opätovne môžeme očakávať výrazné dopravné zápchy aj v centre mesta tvorené najmä vozidlami tranzitujúcimi cez mesto z dôvodu zápchy na rýchlostnej komunikácii R1.

 

Predchádzajúci článok
Ďalší článok
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kompetentní kašlú na to… Možno keby tade chodil denne nejaký papalášik…by sa to poriesilo…. Ale vrchol plánovania..Sered most, ďalší most R1.. naraz Strečno.. atď…

    3
  2. Aj dnes išli dve autá s majákmi. Asi sa nejaký kokotko, ktorý sa cíti vyvolený, ponáhľal domov. Čistý papalášizmus.

    5
  3. Je to hanba…
    Posúvať sa krokom od Kauflandu cez svetelnú križovatku až pi semafor pri Lidl viac ako 30 minút. To dá pri terajších teplotách zabrať. No proste ostuda pre kompetentných, ktorí majú zrejme hlavy zahrabané v piesku…

  4. Ak si vodiči skracujú cestu cez Sereď kvôli mostu na R1, tak im asi nedocvaklo, že cez Sereď to trvá ešte dlhšie.

  5. Ale v rádiu dávali, že zápchy sú na R1, tak aby sa vyhli zápche na R1 išli ces Sereď. A pôjdu znova v piatok cez mesto. Vyhnú sa tak kilometrovej zápche na R1. Majú proste svoj iný názor, na ktorý majú právo, už chápeš?

  6. Ak v 5 miestom aute jazdí jedna osoba, tak čomu sa čudujete ? Lepšie to nikdy nebude, ak nezačnete od seba. Ale to je „slovenský naturel“. To oni sú zodpovední, nech to za mňa spraví ten druhí.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované