back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Sereď zahájila výstavbu tenisových kurtov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď | Vďaka úspešnému projektu sa z balíka Fondu pre podporu športu ušlo pre Sereď skoro 630-tisíc. V areáli pri Zámockom parku tak môže vyrásť komplexné zázemie pre tenistov a nadšencov raketových športov. Zemné práce už mesto zahájilo.

Z areálu, ktorý si mnohí pamätajú ako záhradkárstvo, sa už niekoľko dní ozýva čulý stavebný ruch. Vysúťažená stavebná spoločnosť zrovnáva terén, vytyčuje budúce stavby a na rad prídu aj búracie práce. Roky neudržiavaná plocha významných rozmerov sa už čoskoro nadýchne novým životom.

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Lepšie, ako ničiť park p. primátorom, keď tam robí trhy a iné aktivity, že sú tam postavené stánky, smaží sa… Kurt sa robí mimo hlavného objektu parku, tak by nemal prekážať.

    1
  2. Čo tým myslíš tou poznámkou? Mal by si písať zrozumiteľnejšie!

  3. ..pre pisateľa nado mnou…vysvetlenie: ak by sa v škole učil, lepšie by zrejme chápal určité súvislosti. V tomto prípade stokrát zopakovaný fakt, že za stavbu mosta je zodpovedná štátna inštitúcia , v tomto prípade Slovenská správa ciest a NIKTO iný..Teda nie seredský primátor ani Fond na podporu športu, ktorý prispel na výstavbu tenisových kurtov. Bohužial takýchto menej bystrých obyvateľov je v tomto štáte viac a preto sa ku kormidlu riadenia našej krajiny opätovne dostali ľudia, ktorí sa na náš most môžu akurát tak z vysoka vy…ť.

    14
  4. Priorita mala byť most, ale zjavne sú aj dôležitejšie veci na práci, aby nebolo cele mesto preplnené

    3
  5. Postaviť kurty v areáli kaštieľa môže len kokot. Zaujímalo by ma ako to mohli na krajskom pamiatkovom úrade schvalit. Čo na to hovorí pán Petrovic, alebo Oz vodný hrad?
    Zaspali? Sered snáď nemôže byť drbnutejsie mesto a ľudí ktorých to napadlo a ktorí to schválili by mali zavrieť na námestí do klietky aby ich každý mohol oplut a ošmochtať

    14
  6. ..pre jeb..tí…12.18 ďalší, čo sa v škole neučil. Prečítaj si článok, kde sa stavajú tie kurty. My sme stratená krajina.

    2
  7. On sa v nicku v podstate predstavil aj keď s mäkkým „i“ na konci. On nevidí rozdiel „v areáli kaštieľa“ a „v areáli pri zámockom parku „, splýva mu to do jedného. Osobitnou kapitolou sú blbí, ktorí poukazujú na most ako prioritu.

    6
  8. Prioritou tohoto mesta by mala byť oprava mostu, ano nie som zabrzdený viem že most nepatrí pod mesto Sereď ale pod SSC . Pointa však je že občania resp väčšina občanov by uvítala opravený most ako dáke kurty (až na pár retardérov). A na záver bonusová otázka kto by mal zastupovať občanov tohoto mesta v tejto problematike? Kurty by počkali aj do toho júna 2025 ale most by bol celkom fajn aspoň by sa odbremenila dolná streda a cukrovarská ul… tak čo M&M zasa budeštrepať 2/3

    4
  9. Postavit kurty pre zopar deti zo zbohatl.rodin a zopar vyvolenych je fakt velmi rozumne. Nik obycajny sa tam nedostane si zahrat rekreacne. Za tie peniaze mohli upravit komplet breh pri vahu az po dolnu stredu a vznikla by skutocna oddych.zona. Fetakov a dilerov odtial vyhnat a bol by daleko vecsi prinos pte rekr.oddych ako par kurtov.

    8
  10. Čiže kým nebude most, tak neradno robiť niečo iné. Veď most je priorita. A vraj si to pochopil. Ani náhodou. A henten čo by radšej upravil breh pri Váhu, tak len jedna otázka na neho – dali by sa na to použiť peniaze z Fondu na podporu športu, ktoré boli vyčlenené na tenisové kurty?

    2
  11. toto mesto je fakt plné zadubencov. Keď sa nič nerobi zle je, keď sa robí ešte horšie. Po dlhých rokoch sa na sídliskách konečne urobili športoviská zase to niekomu vadí lebo deti búchajú s loptou😣 Teraz zase vadia tenisové kurty lebo …. Seredčanom by nevyhovel ani Biden spolu s Putinom

    3
  12. Tie kurty sa stávajú v areáli kaštieľa, na pozemkoch kaštieľa, ktorých súčasťou sú už takmer 1000 rokov. To že si nejaký komunistický drbo po druhej svetovej vojne rozmyslel, že keď už tam Rusi vypilovali stovky stromov na opravu mosta, tak tam umiestni záhradníctvo na tom nič nemení.
    Naopak drbnute mesto na čele so slovutnym primátorom kurbelom a poslancami malo toto celé zastaviť a celý historický areál scelit. A dokúpiť k tomu afrikolu ked bola na predaj a zbúrať ju. Či by opäť vznikol areál a priestor hodný stredoeurópskeho priestoru.
    Machrujeme tu že máme vodný hrad, aký je
    to je unikát na Slovensku, dokonca sa tak pomenuje seredske občianske združenie , ktorého predseda robí na krajskom pamiatkovom úrade a má na starosti aj kastiele a teraz strčia hlavu do piesku. Kde je nejaké ich vyjadrenie?
    Dobrovoľne si na archeologickej lokalite, na území bývalej vodnej priekopy, mieste kde pravdepodobne prebiehali mnohé boje o hrad necháme postaviť tenisové kurty.
    Kde je archeologický výskum, ktorý sa má robiť pred začiatkom výstavby? Kde sú prezentované nálezy , v ktorom zborníku?
    Umiestnenie takejto stavby do historického centra mesta je barbarstva od dementov ktorí o Tom rozhodli. Podobne stavby sa stávajú na zelenej lúke niekde na okraji mesta, kde nieje vhodná výstavba RD alebo priemyselná výroba.
    To ako kaštieľ ( hrad ) a priestor okolo neho vyzeral, sa dá pozrieť aj na Google mapách alebo hociktorej historickej mape.
    Považujem túto stavbu areálu za najväčšiu hanbu Serede a premarnenu šancu umiestniť ju do nejakej inej zanedbanej časti Serede a tým ju pozdvihnúť a rozvinúť.
    💩👎

    13
  13. Ešte sa niekto príčetný diví že v Seredi vyhral voľby smer? Hádať sa s človekom ktorý ťa nemôže pochopiť je taká istá strata času ako počítať bublinky v kofole.

    3
  14. Do parku odstávke plochy, tenisové kurty nepatria!!!
    Ešte že máme primátora architekta !

  15. Práveže naopak, do parku verejné športovisko patrí! Aj keď každému vyhovuje iní šport.

    2
  16. To len luza vrieska. Tenis je pre luzu prilis drahy, tak budu vrestat.
    Kam inde umiestnit takyto sport ak nie v parku pri kastiely? A este za darovane eura?

    4
  17. Pre Anonym 24. augusta 2024, 10:23

    Slniečkový arogantný idiot. Príde čas, keď tá luza ti papuľu rozfláka.

    1
  18. Čo tu trepeš o akej oddychovej zone…uz ty drbe ozaj…všetko popri Váhu chceš zabetonovať…? Ked tam nebudu fetaci tak tam budú dnešné socky..atď…nestači že prejde 800 skutrov denne po váhu..čo už aj to by sa mohlo v urcitych castiach toku zakazat…v Rakusku by si sa takto na skutri nepovozil..hocikde…a to stači ist pozriet za hranice…prečo ? Lebo take pokuty davaju ze si to tam nikto nedovolí…a k tej oddychovej ? Garbriaska..stací ked chodim okolo a su tam aj fetaci…aj prasivci vselijaky..tak sa neboj fetakov sa nezbavis….a ver že radsej si takto oddychnem pri váhu pri nejakych stromoch a krikoch..ako v nejakej „oddychovej zóne“…kde ty čumia do chrápi žaludy…

    2
  19. Vstupné zadarmo isto nebude zase sa faaajnovo niekto nabalil….toto už je neuveriteľne čo sme si zvolili to máme ukážka pravého primátora aj ťa Garbiarska to je profesionálna práca?za tie peniaze to mohlo vyzerať úplne inak potom sa domy stávajú…

  20. Kocúr a prečo nespravil tú Garbiarsku tvoj chlebodarca? Za celých 12 či koľko rokov spravil tak akurát to betónové námestie s predpotopnými okachličkovanými hajzlami, špinavou fontánou a o tých legendárnych hrdzavých rozprašovačoch ani nehovorím. A ten zničený most mu nezabudnem do smrti.

    2
  21. No ten priestor kde sa robia kurty je národná kultúrna pamiatka. Čiže to ma niečo spoločné s kultúrou. … Šport je zase Šport ..tenis je teda myslím Šport. A nie kultúra. Takže ako to ma byť? Akých poslancov sme si zvolili… popletenych… tak aj toto poplietli. A dali do kultúry šport… a keďže nie sú pripravené žiadne iné projekty tak nič nevieme robiť.. ani na nič iné žiadať dotácie..

  22. Zaujíma ma ako to bude s možnosťou vstupov, či budú mať všetci rovnaké podmienky, či vyvolení budú mať výhodnejšie podmienky.

  23. Dnes som to bol pozrieť môžem povedať par bazénov by tam vošlo odkúpiť Afrikolu na občerstvenie.nejake odhlucne steny ale elita si zvolila to co nebude produkovať žiadny zisk.staci pozrieť na stadion na tenisové kurty malo kto tam chodí trenovat

    1
  24. Aká firma sa na tom nabalí ? Prečo to nikde nepíšete a človek si to musí dohľadať ?

    Chápem, že peniaze z fondu bolo treba použiť, ale koľkým občanom budú slúžiť kurty ? Kto sa o nich bude starať a v akom stave budú za 5 rokov ? Vidíme ako otrasne vyzerajú priestory v strede mesta pri Jednote, v okolí železničnej stanice, popraskané cyklotrasy, či ako dopadli slávne revitalizácie vnútroblokov – uschnuté stromy a namiesto trávy metrová burina.

    4
  25. Marlboro 25. augusta 2024, 10:19
    Sa trošku zobuď,v 82 -83 tam nalo byť kúpalisko.z gympla sme tam chodili na brigádu…
    Kde je to kúpalisko? Je z toho Meander,…

  26. Marlboro 25. augusta 2024, 10:19
    Dnes som to bol pozrieť môžem povedať par bazénov by tam vošlo odkúpiť Afrikolu ..
    Pekne si to napísal …

  27. Má táto debata vôbec nejaký význam. Už je aj tak rozhodnuté. Mesto si robí čo chce a nikoho sa nepýta. Som zvedaví kto tam bude hrať tenis. Ten bol moderný pred cca 20 rokmi. Zasa sme zaspali. A ešte by ma zaujímalo kto dokončí ten štadión,alebo to už je jako hotoví.

    2
  28. Co tu pindáte? Zdvyhnú daň z nehnutelností a zavedú parkovaciu politiku a bude aj most aj štadión 👊🏻

  29. Nuž k 234 23. augusta 2024, 11:53
    Život sa na úseku dopravy v Seredi minimálne zastavil. Ba dovolím si tvrdiť, že sa vrátil o storočia späť. Most je absolútna priorita a to nielen pre Sereďanov , ale všetkých napríklad čo jazdia po R1.
    Peniaze na onú úpravu v onej pamiatke by som osobne využil na boj proti darebákom, čo spôsobili problém s mostom. Treba právne bojovať , určite tu neobstojí iba konštatovanie – môže za to SSC. Opýtaj sa všetkých, ktorí statočne pracujú ako dopadnú, keď dobre nepracujú. Na h l ú p o s t i je peneží dosti. Najskôr most , potom všetko ostatné!

    2
  30. K Anonym 25. augusta 2024, 21:41
    na výhovorky o popletenosti je vždy dosť. Peniaze ako peniaze. Z kolonky a/ sa presunú do kolonky b/. Samozrejme ak o to hlava / hlavy/ pomazané stoja.

    1
  31. K Anonym 25. augusta 2024, 21:54
    Fakt a myslím to smrteľne – sme veľmi radi, že sa tu takto pekne verejne odhalil, pán s o c k a. A to je meno, či priezvisko?

  32. Najprv Ladovna teraz kurty. Pamiatkari sú akosi ticho. Prečo? Do základov hradu prší. Bez prieskumu kopu kurty. Haló pan Petrovic kde ste?

    1
  33. Ano ty k.
    To k je tvoje meno a k je aj priezvisko.
    A ze ste cela rodina socky vedia vsetci. A ty este aj bonzak.

  34. rozum sa mi zastavuje… 2 roky most zavretý hnilý rozpadnutý roky.. Ľudia, zásobovanie, sanitky, autobusová doprava atď. jazdia denne na hanbu cez okolité dediny a mestečká, do/z práce s polhodinovým až x hodinovým meškaním.. a Sereď ide budovať kurty.
    Neskutočné. Očividne sú tu iné priority, srať na pracujúcich ľudí však, treba čerpať fondy na kktiny, nie na to čo je najväčší problém… Mesto bude rozdelené ako Berlín aj nasledujúcich 10rokov.

    5
  35. Aha, takze kym nam ssc nepostavi novy most, tak v Seredi sa nebude robit nic. Kriste, to vas poloblbov niekto klonuje?

    3
  36. Oni sa rozmnožujú medzi sebou už generácie, tak nemá veľmi zmysel im dokola niečo vysvetľovať. Mimochodom centrálu majú na súmračnej. Nech si povedia svoj „názor“ a treba ich ignorovať, netreba na nich reagovať, bývajú agresívny.

    1
  37. Pre komentáre od :Mmttrr , 234 od Jebnutí ,Anonym 22:41 , Marlboro ,Makoty , qwentry vy ste asi jeden a ten istý.
    Kurty sa v Seredi stavajú 10 rokov . Toľko totiž trvalo získanie stavebného povolenia. Áno 10 rokov sa naťahovali so susedmi z Malej uličky ,ktorý si myslia ,že sa tam bude hulákať do skorého rána. Tí ,čo by ste tam radi videli aqupark , tak zabudnite ,pretože vybaviť stavebné povolenie je nekonečné.
    Žiadny zbohatlíci na kurtoch nehrávajú . Nie je to šport pre zbohatlíkov ,hrajú to deti a dospelí ,ktorých to baví .
    Archeológovia vedia vyskakovať iba keď sa začne niečo stavať . Kde sú dovtedy ? Čušia ,pretože sú to ľudia ,ktorý v prvom rade budú robiť problémy. Sedia na svojich teplých stoličkách a nevyvíjajú žiadnu aktivitu , aby mohli skúmať územie s historickým významom. Veľmi radi si ale začnú diktovať pri rekonštrukciách historických budov čo tam musí byť zachované . Pre mňa parazity .
    V Seredi sa konečne začína budovať niečo pre ľudí , tenisové kurty sú začiatok. A prečo v takom parku ? Pretože ľudia v tomto meste a priľahlých obciach si nevedia vážiť nič , poškodzujú cudzie veci a kradnú.

    4
  38. pre qwerty 25. augusta 2024, 22:47

    Ten rozum sa ti už aj zastavil, nie že sa ešte len zastavuje. Kedy už konečne pochopíš, že kurty a most sú dve odlišné veci spravované a financované úplne inými subjektmi a z rôznych zdrojov? Dokedy budeš mlieť ako postihnutý, že prioritou je most a tu sa stavajú kurty? Podľa tvojej logiky by sa nemalo robiť nič, kým nie je most? Kde sa toľkí kotíte?

    2
  39. Priatelia, primátora volilo niečo okolo 1900 ľudí a podľa toho sa aj správa.. robí len pre vyvolených. Tí čo bývame za mostom si musíme asi pomôcť sami, pretože ešte aj poslanci, ktorí tu behali a sľubovali pred voľbami modré z neba, sem ani nezablúdia a som veľmi zvedavá, aký odpočet práce nám dajú po skončení volebného obdobia. Taká výhovorka že most nie je mestský asi ťažko obstojí, keď to porovnáme s tým istým problémom v Hlohovci , kde most vyriešili do roka ..

    1
  40. Alena, čiže v Hlohovci primátor zariadil, že treba stavať most a v SSC sa posrali? Či ako to vidíš?

    2
  41. Darmo tu budete vysvetlovat kto moze konat ohladne mosta aj tisickrat.
    Vzdy sa najdu debilne opice a zacnu vrieskat – primator, darebaci a pod.
    Kadejake blbky aleny a obzvlast ten bonzak k a grafoman.

    2
  42. Alenka, zisti si vlastníka mostu v Hlohovci. Poradím ti: trnavská župa (po novom VÚC Trnava). A vieš z akej strany bol trnavský župan v čase výstavby a v akej je teraz? Tak sa prosím obráť na seba a podobnú lúzu, ktorú ste si zvolili na celoštátnej úrovni. Pretože sereďský most cez železnicu je v správe štátu. Ani mesta, ani župy, ale štátu, to sú tí plochozemci, čo teraz vládnu.

    2
  43. Mesto sa nestará ani o centrum pri Jednote, kto sa bude starať o tieto kurty ? Všade špina v meste. Hrozný primátor.

    3
  44. Vieš , o kurty sa budú starať tí ,ktorí majú záujem ,aby sa tenis v Seredi hral ,či už na klubovej úrovni alebo voľnočasovo . Nikto nebude čakať na mesto , na to ,aby určili niekoho ,kto sa bude o kurty starať . Tradícia je ,že si každý po sebe kurt uprace , to je kultúra a nepísané pravidlo , ktoré sa ctí a dodržiava .
    Toto nie je futbal , kde na všetko majú niekoho .

    3
  45. Dementi čo preferujú tenis pred mostom. Vy ste pätolízači ? Asi hej? Bez ohadu
    Na to odkiaľ peniaze sú a na čo sú určené, sú to len peniaze z daní a poplatkov občanov (v prípade fondov občanov eu) mali by byť použité na to na čo treba (cháp to čo je prioritou pre väčšinu) a nie len pre pár degešov s raketami… a teraz domňa telce

    1
  46. No to ta naša vláda preferuje kurty pred mostami. Inak by nedali peniaze na kurty ale na mosty. Tam sa rozdeľujú peniaze…

    1
  47. Nikto nepreferuje tenis pred mostom. Ale ak je možnosť dostať dotáciu na tenisové kurty, prečo by sa tá možnosť nevyužila? Myslíš, že ak by dotáciu na kurty nedostali, postavia nám prioritne most?

    1
  48. Zamysli sa nad tým !
    Most alebo tenisové kurty.
    Lieky alebo pivo
    Teplý obed alebo borovičku
    Oblečenie alebo zmrzlinu
    Natankovať do auta alebo kartón cigariet

    Chápeš pointu? Asi nie…
    Peniaze by mali byť investované na to čo je priorita… (bez ohľadu na to aký múdry človek spoza stola rozhodol o tom na čo majú byť použité)

  49. Ešte raz. Ako sa malo rozhodnúť vedenie mesta Sereď? Otázku si postavil tak, že niekto preferuje tenis pred mostom, ale to vôbec tak nie je. Kto dal dotácie na kurty, toho nezaujíma most. Chápeš? Normálny človek má prioritu a tou je most. Ale sú to odlišné subjekty a odlišné financie. Takže mesto kývlo v prospech tenisu, tým nijako neovplyvnilo otázku postavenia mostu. Spomenul si dementov, ktorí preferujú tenis pred mostom. Nikoho takého tu nevidím.

    1
  50. Anonym 26. augusta 2024, 18:09

    To je na bežného hlasosmeráka neprijateľne zložité, nechápeme nič, vnímame len absolútny povrch, rozumieme len jednoduchým veciam.

    1
  51. Nezvyknem odpovedať na Anonymy, ale urobil som výnimku.
     
    1. Ak Anonym vystúpi z anonymity, tak sa môžeme stretnúť a ja mu odpoviem na otázky, na ktoré poznám odpoveď. (Môžeme sa stretnúť pri káve,  pive alebo len tak nasucho.) 
    2. Ku kurtom v parku sa vyjadrovali mnohé orgány, či inštitúcie. Mesto, zastupiteľstvo, pamiatkový úrad,  stavebný úrad, životné prostredie,  ochrana prírody, súdy, ale aj vodárne a kanalizácie  (treba tam dotiahnuť siete) a i. Anonymovi alebo inému záujemcovi nič nebráni vypýtať si cez infozákon vyjadrenia uvedených orgánov. Infozákon vláda ešte nezrušila. 
    Ak človek, či ľudia nemajú informácie,  nepoznajú fakty,  ľahko sa s nimi manipuluje, vyvolávajú sa vášne, či negatívne emócie. Ak sa pozrieme dozadu,  do histórie, vedeli to vládcovia, diktátori, fašisti aj komunisti. 
    3. Ak by som mal takú moc to ovplyvniť,  čo nemám, tak by som zrušil všetky tie ploty a stavby,  ktoré tam, na ploche Zámocké parku, v areáli bývalého vodného hradu nemali byť.
    4. Areál bývalého záhradníctva je veľmi rozsiahly a tak ako predtým, aj tenisový areál bude ohradený a kvôli novej funkcii bude vstup verejnosti obmedzený. 
    5. Ak by sa v Seredi nenašiel na kurty niekde inde vhodný pozemok okrem parku, tak by som tam povolil 1 maximálne 2 tenisové kurty.
    Aj barón Ohrenstein mal v parku (za amfikom) jeden, ale ten nebol ohradený, ani od parku odhradený.

    Keďže nie som Anonym,  tak sa k danej veci v tejto anonymnej diskusii už nebudem vyjadrovať. S mojím názorom môžete, ale nemusíte súhlasiť. 

  52. Ideš si svoje nevadí… nebudem sa s tebou dohadovať, keďže moje myšlienky sa ti ťažšie spracovávajú. Možno to chce pár dní, týždňov ba mesiacov… ty budes spokojný pinkať tenis a my ostatný budeme nadchádzať zopár km navyše 🤷🏻‍♂️

  53. ..sa mi páči ,ako Primátora obhajujú tie isté osoby, ktoré s ním zdieľajú poslanecké lavice a myslím, že aj „politiku“ kaštieľa, kde spolu kujú želiezko poslaneckých aktivít… veď „ruka ruku myje“. a ohľadom mosta ..škoda že pointa je niekde inde.. nie Či je most Mestský, Štátny alebo VUC ale podstatné je, že je náš seredský a mali by sme bojovať všetci, aby bol čím skôr hotový . Ale najme primátor a poslanci, pretože oni dostali dôveru, o ktorú sa uchádzali a nie sa teraz vyhovárať, lebo im to vyhovuje..

    3
  54. Radšej zabezpečte údržbu a upratovanie mesta. Kurty budú pre 1 % obyvateľstva, krásne upravené verejné priestory pre 99 %.

    1
  55. Zo Serede bude spinava, nepokosena, rozbita diera s kolabujucou dopravou-vid ulice prave teraz…ale s novymi kurtami pre par jedincov. Bravo.

    2
  56. K Alena 27. augusta 2024, 11:13
    Ak si ozaj hodná mena , teda si žieňa, posielam ti spoluobčiansky boštek. Patrí ti za tvoju ochotu a silu vyjadriť nespokojnosť nad slovenskou samosprávou. Obecne. Odtrhli sa od reality – do zadnice – a čo je najhoršie občania sú nečinní. Pozerajú okolo seba a defenestrácie vôbec nejdú – nehovorím o fyzickom násilí. Ak kurty, alebo most, tak most a dosť.

  57. K Anonym 28. augusta 2024, 6:14
    Očujem chruňo, my ženy netlčieme ako ty, keď píšeš. Je to obrazné poďakovanie za niečo. A určite nepoviem , že už nepi, ba práve naopak, daj si, veď je to tu cítiť . A naozaj ženy netlč.

  58. Most nebude minimálne 2 roky ,ani sa o tom nebude hovoriť ani riešiť . Zvykni si na jazdu cez H.Čepeň alebo D.Stredu . Sereď bude mať konečne športovisko na úrovni hodné mesta Sereď . A tento primátor s tým nemá nič ,iba že sa to zaňho zrealizuje. Tak isto neurobí nič s mostom. Ak by bol most najväčším problémom mesta , tak to by bolo fajn. 1% ľudí tu vypisuje stále to isté ,most ,most,… Je to iba Vaša flustrácia ,ale skúste sa konečne zapojiť do vecí verejných , pomôžte , vytvorte iniciatívu ,ale nekritizujte a neopakujte dookola to isté. tešte sa ,že sa konečne robí niečo pre ľudí. Možno Vaše deti ,vnúčence budú hrávať tenis. Dúfam ,že im poviete ,ako ste boli proti .

    1
  59. Pre : Pavúk, Anonym 28. augusta 2024, 8:40
    Áno aj to je názor. Ale:
    Každý a to potvrdzuješ aj ty, má svoju prioritu. Lenže , ak by napríklad mesto za časť peňazí , ktoré pôjdu na zábavky použilo na z n a l e c k ý posudok škôd, ktoré vznikajú pri odstávke mosta a súdilo sa z d a r e b á k m i , ktorí zapríčinili tento stop stav života, určite by dostalo podporu všetkých poškodených. A dovolím si tvrdiť, že celkové škody počas odstávky budú v s t o tisícoch €.
    Už som to tu písal inde , USA nejako neobľubujem , ale v tomto – právny režim – im veru je čo závidieť. Poznámka – preto sa v sporoch proti USA a Kanade nikto nesnaží používať právne veci. Dostali by po ich právnych kľučkách , ktoré sú tu doma jasné každému. Od korupcie cez nadŕžanie. Veď preto museli prijať aj zákon tu
    Trestný čin ohýbania práva je upravený v ustanovení § 326a TZ v nasledujúcom znení:

    „Kto ako sudca, prísediaci sudca alebo rozhodca rozhodcovského súdu pri rozhodovaní svojvoľne uplatní právo a iného tým poškodí alebo zvýhodní, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.“
    Takže , sú páky ako donútiť zodpovedných / tých starých a súčasných / aby sa rozhýbali a most oživili – nový, či dočasne dočasný, pokiaľ bude nový. Peniaze na to sú. No a to je všetko.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované