back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Úrad pre ochranu ústavných činiteľov prijal zvýšené bezpečnostné opatrenia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MV SR |MM| Úrad pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra SR zvýšil v súvislosti s nárastom ohlásených verejných zhromaždení bezpečnostné opatrenia smerom k chráneným osobám a určeným objektom.

U určených osôb sú vzhľadom na ich pracovný program a množstvo akcií prijaté zvýšené bezpečnostné opatrenia, ktoré nie je možné bližšie špecifikovať z dôvodu ochrany utajovaných skutočností.

„Tieto opatrenia sme opäť museli prijať aj z dôvodu zvýšeného šírenia nenávistných prejavov voči niektorým ústavným činiteľom, ktoré by mohli vyústiť do podobného incidentu, ako sa stal 15. mája v Handlovej. Aj preto apelujem na predstaviteľov súčasnej opozície, aby prestali šíriť nenávisť a neburcovali verejnosť,” uviedol minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.

Niektorým určeným osobám bola na základe operatívnych zistení udelená výnimka ministra vnútra SR a bola pridelená zvýšená osobná, ako i operatívna ochrana poskytovaná Úradom pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No, zase sa budeme skladať na ich výmysly. Čím zase prídu, na čo bude musieť p.minister financií nájsť peniaze? Už rozmýšľajú zvýšiť DPH, znížiť odvody do 2. pilieru, znížiť percento valorizácie dôchodkov… Len akosi zabúdajú na seba. Koľkými percentami majú zdanené príjmy? O koľko si zvýšili platy? O koľko sa navýšilo politickým stranám? Zase potrebujú novú nemocnicu? Koľko ministerstiev máme bezvýznamných, umelo vytvorených? A čo tak doživotná renta? P.Fico sa tomu nebráni a p.Danko o to zubami, nechtami bojuje. Koľko politikov vyciciava tento štát? Nech robia čestne a nebudú sa musieť obávať o svoje zdravie alebo životy. Ale keď oni oblúkom porušujú zákony a sa tvária ako bohovia na Olympe. Všetko sa zametie pod koberec, ako by sa to nestalo. Čo dokážu, len bezdôvodne odvolávať. Dokážu aj niečo iné? V prvom rade sú občanmi tejto republiky, pre ktorých platia tie isté zákony, ktoré by mali oni predovšetkým doržiavať.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované