back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Sereď má juniorského majstra Slovenska v LRU-FEEDER

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Majstrovstvá Slovenska juniorov v disciplíne LRU-feeder, ktoré sa konali 13. a 14. júla 2024 vo Zvolene, priniesli množstvo vzrušujúcich momentov a nezabudnuteľných zážitkov. Na túto prestížnu súťaž sa prihlásilo 36 mladých rybárov z celého Slovenska, ktorí si zmerali sily v troch vekových kategóriách: U15, U20 a U25.

SRZ MsO Sereď mala v súťaži štyroch nádejných reprezentantov: Sárku Scheibenreifovú, Michala Šurana, Denisa Scheibenreifa a Matúša Slezáka.

V piatok rybári využili čas na tréning, počas ktorého testovali krmivo a sledovali aktivitu rýb. Všetko nasvedčovalo tomu, že sme dobre pripravení. Bohužiaľ, naša nádej v kategórii U20, Sárka, musela nečakane súťaž kvôli zraneniu opustiť. V sobotu a nedeľu prebehli samotné preteky. Mladí rybári predviedli svoje schopnosti a nachytali množstvo rýb, najmä pleskáčov.

Najväčšiu radosť priniesol Michal Šuran, ktorý v kategórii U15 doslova zažiaril. V sobotu obsadil v sektore tretie miesto, no v nedeľu svoj sektor s prehľadom vyhral. Za dva dni sa mu podarilo uloviť takmer 24 kg rýb, čo mu zabezpečilo celkové 1. miesto a titul Majstra Slovenska!

Po viacerých výborných umiestneniach z minulých rokov sa Michalovi konečne podarilo vystúpiť na najvyššiu priečku, čo je obrovský úspech nielen pre neho, ale aj pre celú seredskú organizáciu.

foto: SRZ MsO Sereď

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované