back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Mesto je upchaté autami tranzitujúcimi cez Slovensko zo západu na východ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Presne ako sme avizovali vďaka vodičom hľadajúcim náhradné trasy obchádzajúce obmedzenia na diaľničnom moste R1 ponad rieku Váh a vodné dielo Kráľová, už sú v meste Sereď upchaté prakticky všetky hlavné komunikácie. Tranzit cez mesto je výrazne spomalený, no dotknutí sú aj obyvatelia mesta čakajúci v zápchach.

Úplne upchatá je aj Čepeňská ulica v smere od Šúroviec / Šulekova.

Opätovne sú najviac poškodenými obyvatelia mesta bývajúci za uzatvoreným mostom ponad železnicu, teda na uliciach Bratislavská, Trnavská, Kasárenská a ostatných uliciach, ako aj ľudia pracujúci v tejto časti mesta.

Aj tu predpokladáme nezmenený stav do neskorého popoludnia.

PRÁVE TERAZ: Kolóny na R1

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. SCS z toho hlava nebolí. Hlavná vec, že odstavili most a tým to pre nich končí. A kto zaplatí zničené cez mesto? Ako to vidieť i v ostatných mestách, ktoré sa boria takýmto problémom, zvysoka na to kašlú. Opravujte na vlastné náklady.

    5
  2. Dezolky majú čo chceli. Rozpadnuté mosty, zločinci na slobode, plochozemci v kultúre a miesto sľúbených lacnejších potravín, energií a benzínu dvojnásobné platy ministrov a doživotnú rentu s ochrankou a nehnuteľnosťou na bývanie pre svojho poloboha ktorý ich už 4 krát zvysoka osral.

    44
  3. Anonym 9. augusta 2024, 17:03
    Len pre tvoju info, na infraštruktúru ako takú (železnice, cesty, atď.) sa tu z vysoka sere od cirkusu s názvom prevrat. Bez ohľadu nato kto bol pri moci sa nespravilo nič. Postavilo sa pár km diaľnic, jedna trapná časť železnice sa zmodernizovala – medzi ZA a TN a tým to haslo. Postavené za komančov, rozdrbané za demokratov, či kapitalistov, alebo skôr idiotov a zlodejov. Vyber si čo viacej pasuje.

    14
  4. Kuruje len tebe Karol. Ale čo sa čudujeme jebnutemu Ficovolicovi. Pre teba je ten kokot modla čo už v 2010 postavil diaľnicu do Košíc 🤣 zvýši si plat za ešte väčšie hovno čo robí . Nahráva videá na internet pičus.
    V tomto BOH spravil chybu. Mal nechať žiť radšej nejaké malé dieťa s leukémiou a bradavicu poslať na veky večné do pekla

    16
  5. Zdravím a teraz si predstavte nehodu buď na vahovskom moste alebo nadjazde ponad R1-čku v Dolnej Strede….v takto prehustenej doprave to je raz dva….a to ešte buďme radi, že je menej áut lebo je dovolenkové obdobie. September si neviem predstaviť, snáď sa začnú kompetentný čudovať , že prečo je to upchaté…

    1
  6. Anonym 9. augusta 2024, 17:53 – dedo, nevsimol si si, ze od cirkusu s nazvom prevrat stale volis bolsevikov (ako naposledy birmovane reseto), prezlecenych za tych hnusnych kapitalistov a demokratov?
    Kolko ti ostava z toho kralovsky zvyseneho dochodku po nakupe slubenych lacnejsich potravin, energii a pohonnych hmot? Co uz sudia Matelka s Nadom, za to ze ti obmedzovali tvoje prava, sikanovali ta zo sparatkom a rozdali tvoje roky uzemnene Migy? A ozaj co ta zla obranna zmluva s USA, tu uz tiez zrusili? A na Ukrajinu uz ozaj nejde ani naboj a su premier s prezidentom proti ich vstupu do EU a NATO?
    Alebo len si zvysili platy, zrusili specialnu prokuraturu, upravili trestny zakonnik pre zlodejov a ruinuju kulturu, zdravotnictvo a skolstvo?

    13
  7. Anonym 9. augusta 2024, 21:08
    Viacerí sme si tu všimli, že miesto argumentov k veci h l u p á c i / samozrejme je reč aj o tebe Anonym 9. augusta 2024, 21:08 / považujú napádanie druhých za ich výplod múdrosti. Nie , je to iba primitívna vsuvka toho, kto by vo verejnom priamom rozhovore zoči voči iba pocítil na duši svoju nevyspelosť. S určitosťou vieme, že takéto indivíduá sa často schovávajú za rôzne nicky , či dokonca im za tieto opĺzlosti aj platia. Choď predovšetkým študovať a ak sa ti nepáči , daj to verejne najavo na patričných miestach. Tiež môžeš ísť vystupovať na rôzne mítingi , či štrajky , však je demokracia.

    2
  8. Bodaj by nepraskali hnile vodovodne potrubia pod cestami, ked po nich jazdia taketo kolony.

    1
  9. 5.17
    Nevsimol som si, ze by 21.08 niekoho napadol.
    Takze hlupak a primitiv a nevyspely poloblb si tu iba a len ty.
    Ale na druhu stranu, ty si tak blby, ze tebe za to neplatia.

    2
  10. Anonym 10. augusta 2024, 5:17 – naozaj som si ani ja nevsimol, ze by som niekoho napadal. Skor s tvojej reakcie je jasne, ze som udrel klinec po hlavicke, ked si sa tak nasiel a stotoznil s tym komentarom. V rozhovore zoci voci by sme dospeli len k tomu co v tvojom komentari. To z coho druhych sam obvinujes a to prave napadanie a schovavanie za nicky, lebo sam mas nick anonym a opisanie politickej reality označujem za oplzlost.

    1
  11. Keby nebol most zatvorený, tak teraz padne pod tými kolónami isto…toto bude každý piatok, keď všetci pôjdu domov z roboty a vyhýbajú sa kolónam kvôli opravám na R1.
    Druhá vec je, že ľudia sa sťažujú, keď sa neopravuju cesty a sťažujú sa aj keď sa opravujú, lebo sú kolóny.
    Nuž užívajme si leto a nezabudnite si do auta zobrať fľašu s vodou, keď budete v kolónach.😉

  12. 9. augusta 2024, 21:08
    Dedo 🤣🤣 Ten bol dobrý. No synu, nie som dedo. Ale pamätám si býv.režim. A predstav si, že takýto bordel nebol. Všetci museli pracovať, aj ti, ktorým sa to nepáčilo či nechcelo. Cesty, mosty, železnice boli funkčné, na rozdiel od dnešnej doby. Kultúra? Je zopár jedincov, ktori jej robia česť. Ale nie takí ako Stanke, Kerekes, Fialová a pod. I keď je pravda, že divadlo zahrajú aj na barikádach 😉 Ako mnohí im podobní v 89tom. Školstvo, zdravotníctvo atď. ide úspešne dole vodou už od prevratu. A prezradím ti tajomstvo. Smer, Hlas ani SNS som nikdy nevolil. Lebo som nevolil nikoho posledných 12 rokov. Keď niekomu neverím, nedám mu hlas a nebudem ani z posratého alibizmu voliť akože menšie zlo.

    3
  13. Z nejakeho zvlastneho dovodu je doprava v Seredi aj mimo spiciek husta ako na Manhattane. Tieto zapchy aspon prinutia miestnych si spomenut na co su nohy a prejst tych 500 az 1000 metrov pekne peso 😀

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované