back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Kolóny na R1

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Ak sa chcete vyhnúť dlhému čakaniu v kolóne pri ceste do centra mesta z Trnavskej ulice využitím rýchlostnej komunikácie R1, musíte použiť inú trasu.

Na rýchlostnej komunikácii R1 v smere na Nitru je totiž súvislá kolóna zhruba už od odbočky Sereď – sever, teda výjazdu na Trnavskú ulicu, čo znamená skutočne zdĺhavé čakanie po najbližší výjazd na centrum mesta, ktorým je nadjazd do Dolnej Stredy.

Kolóny na R1 sa dajú očakávať do neskorých popoludňajších hodín.

Zároveň je potrebné očakávať výrazne zvýšenú premávku cez centrum mesta, keďže mnohí z vodičov čakajúcich v kolóne sa snažia diaľničný most ponad Váh obísť cez Dolnú Stredu, Sereď a Šintavu.

Jazdite opatrne!!

AKTUÁLNE: Mesto je upchaté autami tranzitujúcimi cez Slovensko zo západu na východ

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. lebo váhovský most sa opravuje a všetci čo chcú využiť šintavský most sa naňho musia dostať a tým pádom idú cez mesto

  2. no preto, lebo je opravuju most ponad Vah – VD Kralova na R1, tak sa to snazia obist cez Dolnu Stredu, Sered a Sintavu. Takze cele zle!

    1
  3. už som zistil. ale kde sú teraz tý ,co majú pomáhať a chrániť, prečo nestoja na križovatkách a neriešiasituáciu? kopu áut ostáva v križovatke, ked sa nedokážu dostať cez križovatku kvôli odbočeniu a blokujú to ešte viac. Vypnúť semafory a miesto nahánania pokút nech riadia križovatky.
    za posledné roky som to videl asi 2*, volakedy to dopravný trénovali častejšie. Kde teraz vyberajú?

    6
  4. Nie riadit, ale pokutovat tych, co blokuju krizovatku.
    Nemozes vojst do krizovatky, pokial ju nevies opustit.

    3
  5. a čo logika a logistika? najprv mali opraviť železničný, odľahčila by sa r1 a potom ponad Váh, ten sa zničil kvôli tomu, a čo stratený čas, spotreba paliva, emisie v meste

    2
  6. áno, za normálnych okolností. Ale zasvieti zelená a vojde do križovatky iba jedno auto, ale nemôže sa zaradiť . na svetlá sa nedá spoliehať, a policajti dopraváci takéto krízové situácie by mali zvládať, na to tu sú

  7. Ešte by sa mohol dostat dolnostredsky most do hvarijneho stavu a bol by klud 😛 klud decka kolony su všade kedze ludze nevesia soferovat rozbehne zabrzdi a takto dokola pred sencom na rovnej ceste 10km kolona v opacnom smere vrtula stoji na dialnici ktora je uzavreta na blavu je doba ked si hovno na polici mysli žeje lekvar 😉

  8. 12 rokov nič nerobenia nášho súdruha do vyberá postupne svoju daň. samozrejme milujúce ovečky mu to radi odpustia a nechajú ho svoje dielo dokonať.

    10
  9. pre anonym 16,03
    tak podľa teba tre ba zase vyberať pokuty? Mojenko, chceš si to predstaviť, že už na upchatej križovatke budú chlpáči uprostred križovatky niekoho pokutovať, keď ho nemajú ani kde odstavit?
    Toto nie je bežná premávka

    2
  10. Enem tak… a to tu bude pravidelne ?
    inak aj kamery aj primátor ,poslanci si toto museli všimnúť ,ale asi až po skončení prac doby. A keď sa tam nekto v tak prehustenej a neprehľadnej situácii ťukne, tak koniec.

    1
  11. 16.33
    pokuta sa da oznamit aj postou. Vies trtulko?
    Chod sa postavit ku svetelnej a chvilu pozoruj. Tito blbci to dokazu zablokovat na pol hodinu.

  12. trulko, takže riešenie je zas dávať pokuty a nie riešiť situáciu. Nie si ty náhodou policajt? alebo aspoň niekto z rodiny? Videl si skutočnosť, prešiel si mestom autom – stačilo aj peši.
    ad 2. je úlohou a povinnosťou polície zabezpečiť plynulosť premávky , zrazia sa 2 autá a sú tam 3 policajné autá, tu premávku nik neriadil. Inak by ani tý blbci nestály a neblokovali.
    ad 3. vodič má predvídať ale nie je jasnovidec , mesto , správa ciest a policajti nevedia predvídať situáciu ?
    vráť odznak a kolobežku

    2
  13. …a ešte raz sa ZAMYSLI nad postupom opráv a celou logistikou. A hľadaj spôsob nápravy a pomoci , nie cez represálie

  14. Bezpečnosť a spoľahlivosť alebo sankcie /pomáhať si a pokutovať/?
    A za čo platíme dane mestu, štátu, správe ciest, dialničnej – na radary?

    PS keˇsom išiel v policajskom aute od súkromného domu spod týteša do Galanty , policajt porušil min 4 pravidlá cestnej premávky – Športová ul – jazda v protismere v jednosmerke, žiadne zastavenie na stopke, prekračovanie rýchlosti nielen v obci, bez pásov mimo akcie a telefonáty za volantom./5/, bez smeroviek… ja za takú jazdu min 2 roky vodičák.
    O.i. na športovej boli vyzdvihnúť kolegu, ktorý mal byť v práci.
    nič osobné ,ale každý by si mal robiť svoju prácu a povinnosť, keď je za to platený z našich daní

    2
  15. Jajo, najprv si naštuduj čo všetko policajt neporušil, aj keď ty si myslíš, že áno.

    0

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované