back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vodiči pozor! Dopravné obmedzenia na križovatke D1-R1 Trnava, smer Nitra

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Polícia upozorňuje vodičov, že v sobotu 10.8.2024 približne od 700 hod bude zriadená čiastočná uzávierka na 3,35 km diaľnice R1 v úseku pravého mosta smer do Nitry (nad D1 / križovatka Trnava) ev. č. R1-003 Dopravné obmedzenia súvisia so  stavebnými prácami, ktoré sú spojené s opravou mosta ev.č. R1-003 na križovatke R1 a D1, Trnava.

V tejto súvislosti túto sobotu a nedeľu v dňoch 10.08.2024 až 11.08.2024 sú vyhradené na prípravu a osadenie dočasného dopravného značenia, pričom samotné stavebné práce sa začnú realizovať v pondelok 12.08.2024.

Vaša trpezlivosť a ohľaduplnosť voči pracovníkom na stavbe a ostatným účastníkom cestnej premávky sú kľúčové pre zabezpečenie bezpečnosti a plynulosti našich ciest.

Rešpektujte dočasné obmedzenia, akceptujte a dodržujte pravidlá cestnej premávky, aby počas stavebných prác na tejto časti cestnej komunikácie nedošlo k zbytočným zdržaniam.

Vopred ďakujeme za váš ohľad a pochopenie!

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Počas čiastočnej uzávierky bude realizovaná II. etapa – oprava pravého mosta (smer Nitra). Práce sa budú realizovať v 2. fázach.

  1. fáza – stavebné práce začnú so zachovaním dopravy v dvoch vnútorných jazdných pruhoch. Odbočenie z diaľnice R1 na diaľnicu D1 v smere Trnava – Trenčín bude zachované. Pripojenie z diaľnice D1 na diaľnicu R1 v smere Žilina – Nitra bude riešené na obchádzkové trasy. Celá doprava bude presmerovaná na križovatku Trnava – Modranka s vyznačením obchádzkovej trasy.

 

  1. fáza – stavebné práce budú prebiehať na vnútorných častiach pravého mosta (SDP). Doprava sa presmeruje na opravené vonkajšie časti pravého mosta a bude vedená v dvoch jazdných pruhoch. Odbočenie z diaľnice R1 na diaľnicu D1 v smere Trnava – Trenčín bude zachované. Pripojenie z diaľnice D1 na diaľnicu R1 v smere Žilina – Nitra bude riešené na obchádzkové trasy. Všetka doprava bude presmerovaná na križovatku Trnava – Modranka s vyznačením obchádzkovej trasy.

 

Práce budú pokračovať v úseku mosta ev. č. R1-003 križovatka na 3,35 km s D1 Trnava, v pravom jazdnom páse smer Nitra do 30. 11. 2024, pričom o dôležitých zmenách súvisiacich s bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky budeme priebežne informovať.

 

zdroj: Prezídium PZ SR

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované