back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

LOKOSEREĎ KEMP 2024

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V týždni 29.7. – 2.8. sa konal druhý turnus lokosereď kempu. V pondelok ráno sme sa všetci zišli v ŠH Alberta Kudelu a odštartovali deň ballhandlingom s Lianou Užovičovou, reprezentantkou Slovenska do 20 rokov a hráčkou extraligového družstva Slávie Banská Bystrica.

Poobedný tréning sme privítali trénera Nikolu Maslarevica zo Svitu, ktorý odtrénoval s nami kvalitné tréningy a naši baskeťáci sa zlepšili v individuálnych činnostiach a aj v základných herných činnostiach. Rozdali sme si aj kempové trička o ktoré sa postaral LIONVERSE.

Okrem náročných tréningov nás prišli navštíviť dvaja odchovanci zo Serede a to Hana Jakubčeková a Juraj Láštic, ktorý nám porozprávali ich cestu basketbalovým životom a odpovedali na zaujímavé otázky, ktoré sa pýtali naši kemperi. Nechýbala ani súťaž o dres alebo podpísané tenisky od našich hostí. Okrem basketbalu sme mali aj kondičné tréningy s trénerom Mišom Šipkom.

Každý deň sme súťažili aj o zaujímavé vecné ceny napríklad v hre 1:1, streľbe, driblingu alebo aj basket kvíze.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Týždeň sme zakončili zmrzlinou, hrou 5:5 spolu s hudbou a užili si každú chvíľu strávenú v hale. Každý jeden z kemperov si zaslúži veľkú pochvalu za nasadenie na tréningoch aj mimo nich. Nové zručnosti, ktoré získali môžu využívať v novej sezóne, ktorá ich po letnej príprave čaká.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované