back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Summer cargo-bike day Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MRC Sereď |  Prvý augustový deň a letné horúčavy boli ideálne pre testovacie jazdy na novom nákladnom bicykli, ktorý bude prioritne slúžiť združeniam a firmám v meste Sereď.

Ani presun väčšieho množstva alebo objemnejšieho nákladu nemusí byť prekážkou pri zodpovednom prístupe v logistike k nášmu životnému prostrediu. Dôkazom je osvedčené riešenie v podobe nákladného bicykla, ktorý v mnohých mestách vrátane Slovenska používajú firmy, kuriéri ale aj bežný ľudia. Takýto bicykel môže slúžiť na prevoz materiálu, náradia, nákupu ale aj detí či domácich mazlíčkov. Možnosti sú neobmedzené.

V rámci projektu „Bicykel ako nástroj pre zlepšenie kvality ovzdušia“ sa nám podarilo zaobstarať takýto bicykel aj do nášho mesta Sereď, kde bude verne slúžiť miestnym organizáciám, firmám a podnikateľom či samotnej samospráve.

Práve pre týchto záujemcov sme pripravili aj toto pohodové letné podujatie, kde si popri sviežom občerstvení mohla verejnosť vyskúšať jazdu na takomto „špeciálnom“ bicykli. Aj keď je konštrukcia takéhoto bicykla odlišná od bežných, jazda na ňom sa im veľmi podobá a dá sa osvojiť už po prvých metroch jazdy. Potvrdiť to môžu aj všetci odvážlivci, ktorí si tento bicykel na námestí vyskúšali.

V najbližšom období budete preto tento bicykel vídať po meste častejšie a to najmä pri plnení rôznych úloh, ako praktická a ekologická náhrada autám.

Ďakujeme všetkým za účasť. Rovnako tak patrí naša vďaka mestu Sereď a spoločnosti Mana Roots, ktorá sa postarala o občerstvenie. Fotografie zabezpečilo Foto-video štúdio Klčo.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Tento projekt je podporovaný Nadáciou SLSP.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Budu na ňom prepravovať biologicky material zo Seredskej polikliniky do galanty.kto alebo co vymyslelo takúto koko.inu.

  2. marlboro nemusíš za každú cenu niečo napísať. radšej si daj jednu facku a vypni internet, choj na vzduch a tak nejak rozumnejšie veci robiť

  3. Taka ista picovina ako ta obluda pred uradom, ktorej ten Stefanek hovori stojan na bycikle.
    Vidno, ze vam na tom urade Gretka pekne vytrela mozgy. Nakladny bycikel nam zlepsi ovzdusie. Co ste tam vsetci na drogach?

  4. Nič v zlom ale pekná sprostosť. Nezmysel bez akéhokoľvek reálneho úžitku. Jedna takáto sprostosť v meste nič nezmení a tobôž žiadnu kvalitu ovzdušia. Tú nezmení ani tisíc takýchto byciklov. Zbytočné hovadiny, radšej budujte poriadne chodníky a parkoviská. Lebo nekonečné ihriská a takéto zelené nezmysly ako tento bycikel ľuďom už lezú hore krkom.

  5. Choďte sa pozrieť do Holandska,tam je to bežná vec,a nielen pre tovar, denne sa takto prepravujú celé rodiny,aj v daždi,ale treba podotknúť, že tam majú vybudovanú cyklo-infra štruktúru

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované