back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Celoslovenská dopravná akcia! Policajti sú v teréne aj v Trnavskom kraji – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|   Aj v pôsobnosti KR PZ v Trnave sa dnes od skorých ranných hodín zapojili policajti dopravnej, poriadkovej a železničnej polície do celoslovenskej dopravnej akcie, ktorá bola zameraná predovšetkým na zistenie požívania alkoholikých nápojov a iných návykových látok u vodičov motorových vozidiel.

Bližšie informácie a výsledky z vykonanej akcie poskytneme v ďalšom príspevku.

 

AKTUALIZOVANÉ – doplnenie tlačovej správy KR PZ :

Aj naši policajti sa zapojili do celoslovenskej dopravnej akcie zameranej na zisťovanie alkoholu a iných návykových látok u vodičov motorových a nemotorových vozidiel.

Kontroly v rámci Trnavského kraja vykonávalo 74 policajtov z Okresných riaditeľstiev a Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajti vykonali spolu 5184 dychových skúšok, z toho bolo 23 s pozitívnym výsledkom.

19 vodičov nafúkalo do 1 promile a 4 vodiči sa dopustili prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

3 vodiči šoférovali bez vodičského oprávnenia.

Počas akcie bolo zistených ďalších 11 priestupkov- ako jazda bez pásov, alebo používanie mobilného telefónu.

Jazdite s rozumom a zodpovedne❗️
‼️Alkohol za volant nepatrí‼️

Ohrozujete nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A , že vraj ich je málo mužíkov zelených. Na území je toľko všakovakých zákonov a noriem a že zrovna toto je ich priorita. Keď ma vykradli, tvrdili – aj tak nikoho nechytíme, no pekne. Teda za hranicami som toto nikdy nezažil. Iba , ak sa jednalo o ťažké zločiny a hľadali zločincov. Od roku 1989 – november do takého februára 1994 som nikde takúto akciu tu tiež nevidel. Možno sa tu rozmohla hromadná epidémia podozrievania. Keď čítam odborné posudky na toto, veru takmer nikdy to neschvaľovali. Týmto som samozrejme za používanie návykových látok iba tak ako to určuje zákon. Nedávno som písal tým, čo tu zastupujú Slovač / MZV/ s poďakovaním, že som musel stráviť na prechode do Rakúska dve a pol hodiny v kolóne na to aby, som mohol ukázať môj OP. Takto to tu funguje a že vraj sme oboma nohami v tej EÚ. Ja si však myslím, že sme v inej stupaji. Už končím – opäť k o n t r o l a. Idú kontrolovať, či náhodou nemám červené trenírky.

    1
  2. K Anonym 29. júla 2024, 16:29
    V inom periodiku / NČ/ spresňujú:
    „Počas takmer troch hodín sa dychovej skúške podrobilo viac ako 39.000 vodičov. Pod vplyvom alkoholu šoférovalo 145 vodičov motorových vozidiel a osem vodičov nemotorových vozidiel. Kontroly odhalili aj jedného vodiča pod vplyvom drog,“
    Teda z tohto počtu kontrolovaných ,,našli,, 0,37% pod vplyvom alkoholu, z toho ešte do jedného promile bolo 128 a 17 vodičov bolo pod vplyvom alkoholu nad jedno promile.
    Je to veľa,či málo?
    Ďalšie otázky verejný orgán neposkytol
    – koľko stála táto sranda daňových poplatníkov?
    – koľko trestných činov a prečinov , tiež priestupkov sa stalo za so/ne od 27/28 .7. a koľko objasnili.

  3. K Anonym 29. júla 2024, 19:42
    Šak píše tu ,,Týmto som samozrejme za používanie návykových látok iba tak ako to určuje zákon.,, Treba čítať.

  4. Rozumieme o čo tu ide. Po roku 1989 zaznel politický povel – odzbrojiť, znížiť stavy v armáde. Teda povel bol jasný. Znížili sa počty z roku 1993 / 53000 vojakov vrátane VZS na snahu 2024 25482 /.Sme na kolenách, ale o to tu nejde.
    Politický povel na políciu akosi nechce a nechce prísť. Lebo – Slovač je taká. Potom , píše sa v aktualizácii tohto článku, idú do ,,výkonu na ulicu,, aj funkcionári z okresu, či kraja. Teda , pýtajú sa sami policajti, napríklad aj na fóre policajtov vo výslužbe časť aj tu:
    • anonym | 26.07.2024 22:49:13 | IP: 78.142.—.—
    Rád by som normálne vecne dal najavo odkazy dvom skupinám ľudí. Najprv všetkým politikom, ktorí mali za posledných 30 rokov zákonodarnú moc a dosah na chod MV SR a potom neskôr všetkým momentálne slúžiacim policajtom. Politici !!! Pre vás pekné slovo na Slovensku sa nedá nájsť ! A je jedno z ktorého spektra ste. Ste darmožráči, ktorí svojou dlhodobou nečinnosťou spôsobili rozklad PZ SR a vnútornej bezpečnosti štátu. Na čo čakáte !? To je vám toľko urobiť konečne poriadok??? Čo to tu tliachate o stabilizačných opatreniach? Vysmial vás celý Policajný zbor. Už aj malé deti vedia pomenovať problémy ktoré treba vyriešiť, aby to začalo fungovať. Len vy tu stále čosi blúznite. Celé desaťročia. Rád vám napoviem.
    1. Každého so služobným preukazom pošlite robiť POLICAJTA. Ostatní nech idú preč. Scivilnite tieto miesta. Í-tečkár, farár, skladník, pomocná sila, administratívny pracovníci, centrum podpory, hovorkyne, preventisti, všetky evidencie, atď atď. toto majú byť policajti ?? Hneď bude policajtov až priveľa a za menej peňazí. Garantujem, že policajtov bude stačiť tak max 12 tisíc.
    2. Prestaňte vytvárať nových a nových policajných „špecialistov“ Rovno to všetko znížte o 3/4. My tu nie sme Kolumbia, ani Mexiko.
    3. Zrušte KR PZ a svoj prezidiálny pentagón na Račianskej kľudne skrešte o dve tretiny. Nikomu z normálnych policajtov nebudú tieto darmožráčske teplé miestečka chýbať.
    4. Prestaňte odrbávať tento štát pri nákupoch. Predražené autá, majáky, polepy, počítače, tlačiarne. Začnite používať rozum a prestaňte kradnúť !!! Načo nám je crossover v BA? Načo nám je kombi? Čo chladničky vozíme v tých autách?? Všetko zbytočne drahé a značky už snáď všetky. Trojnásobné ceny opráv ! Kedy s tým urobíte poriadok ??
    5. Sadnite si konečne na tie špinavé zadky v parlamente a na ministerstve a urobte normálne zákony. To je fakt toľko zrušiť všetky tie nezmyselné príplatky a postaviť novú normálnu prehľadnú platovku s jasnými nemennými podmienkami pre odchod do dôchodku? Pre tých skutočných 12 tisíc policajtov by bolo peňazí až až. Zaveďte dostatočne finančne zaujímavé platové triedy, ku každej triede pričleňte konkrétne policajné funkcie a to je všetko čo tam má byť. Stúpanie platu za odrobené roky zrušte a nahraďte to percentuálnym stúpaním výšky dôchodku podľa odrobených rokov. A kľudne až od 50 vyššie, ale dostatočne motivačné. Odstránite týmto diskrimináciu niektorých policajtov. Hlavne nech konečne je istota. Jediným príplatkom nech sú príplatky za sviatky a noci.
    6. To naozaj výsluhovým dôchodcom bolo potrebné 2 roky po sebe dať takú vysokú valorizáciu? Pri týchto dôchodkoch? Dôchodca je viac ako činný policajt? Teraz ste sa zbadali že je problém?? Keď už ste to posrali, dávno ste to mali činným policajtom dorovnať a nikto by neodchádzal. Verte že nikto. Aj starší policajti chcú pracovať. Iba vďaka vašej ignorancii odchádzajú.
    7. Zákonom stanovte jasné podmienky kariérneho rastu a povyšovania do hodností ! Nech tu už nemáme 30 ročných riaditeľov majorov a 50 ročných nadpráporčíkov, ktorí sa nedokázali vyhrabať z OO PZ. Funkcie a hodnosti musia byť viazané na vek a odslúžené roky ! Nie na známosti.
    8. Dovoľte policajtom podnikať a zarábať si činnosťami, ktoré nesúvisia s ich prácou. V tomto sme diskriminovaní.
    9. To každý vyšší riaditeľ si musí vyvážať zadok na služobnom Superb-e, Tuaregu atď. s majákom a používať ho aj pre súkromné účely, čo mu samozrejme podpísal minister ??? To ako fakt? Operatívci nevedia ako vyzerá VRZ a vám to treba na cestu domov? Tým je napísané všetko.
    10. Skonsolidujte dislokácie útvarov v nehnuteľnostiach. To fakt musíme byť porozhadzovaní vo všetkých ruinách v meste?
    11. KONEČNE zmodernizujte trestné konanie, zlúčte vyšetrovacie orgány, urobte jeden nor,,
    Ale späť k obsahu článku.
    Občan si platí službu. A – zrazu na základe podľa mňa rozkazu zo vzoru pred rokom 1989 zastavia život 39 000 občanov. Z hlásenia v rozhlase – Žilina je paralizovaná! A to iba preto, že m a j ú p o d o z r e n i e ! Teda 39000 občanov sa z beztrestnosti stalo podozrivými!
    Totalitné rozkazy mali zostať už iba v archívoch, aby sa ľudia v budúcnosti iba počudovane tvárili, že aj toto je možné. Sám minister vnútra stále vykrikuje, že to či ono. Odchody , príspevky, vlaky zadarmo pre políciu. A načo je tam on? To má ísť opäť občan robiť poriadky v polícii? Veď naposledy v 1989 to všetkým jasne ukázal – chcem mať pekný život v miery a cítiť sa bezpečne.
    Takže na koniec – občan tu nie je pokusný králik podľa hesla, ktoré napĺňajú – možno sa pri akcii aj niekto chytí. Nie , je tu obmedzenie života 39 tisícov občanov- daňových poplatníkov!

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované