back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Diaľnica D1 v smere do Bratislavy bude uzavretá !! Kedy?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Krajský dopravný inšpektorát Polícia SR – Bratislavský kraj upozorňuje vodičov na úplnú uzávierku diaľnice D1, ktorá bude v úseku od 27. kilometra po 12,5 kilometer v smere z Trnavy do Bratislavy.

KEDY ?

Uvedené dopravné obmedzenie začne zajtra (26.07.2024) o 22.00 hod. a bude trvať do 12.00 hod. v sobotu (27.07.2024).

OBCHÁDZKOVÁ TRASA

Počas úplnej uzávierky diaľnice D1 bude obchádzková trasa vedená cez výjazd na Senec a následne po ceste č. II/503 – Senec – cestu č. I/61 – Veľký Biel – Bernolákovo – Bratislava

PO UZÁVIERKE BUDE OTVORENÝ IBA JEDEN PRUH

- Článok pokračuje pod reklamou -

Po úplnej uzávierke diaľnice bude nasledovať spustenie minimálne jedného jazdného pruhu v smere do Bratislavy. Uvedená čiastočná uzávierka sa skončí najneskôr v nedeľu (28.07.2024) do 20.00 hod.

V tejto súvislosti upozorňujeme vodičov, ktorí plánujú svoju jazdu týmto úsekom, aby vyrazili s dostatočnou časovou rezervou. Zároveň im pripomíname boli trpezliví, opatrní a zvýšili svoju pozornosť počas prejazdu uvedeným úsekom. V prípade zdržania sa v kolónach odporúčame účastníkom cestnej premávky, aby mali so sebou dostatočné množstvo tekutín.

zdroj: Polícia SR
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Furt tu čosi zatvárajú. Obmedzujú a nič nevracajú. Aby sa aj na Slovensku naučili, že sú tu pre poplatníkov, je potrebné v niečom zaviesť právo mne odpudzujúcich USA. / pre blbých , v tomto ich plne podporujem – to právo v USA – žiadne techtle metle / . Okamžite vrátia / kto vie komu v tomto bordeli/ poplatky za zaplatenie diaľníc. A opäť pripomínam tie viacdňové výluky z používania diaľníc údajne pre ú d r ž b u!!!! Amerických právnikov na neporiadnikov na Slovensku!

    1
  2. K Anonym 25. júla 2024, 22:20
    Ty si tu čo? Cenzor? Však píš svoje múdrosti a nekomentuj iných. Mudrlant. A sme radi, že si sa priznal – slopko.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované