back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tragická nehoda: Mladý 17-ročný vodič podľahol zraneniam

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Dopravní policajti boli pred polnocou vyslaní k vážnej dopravnej nehode staršieho vozidla, v okrese Dunajská Streda.

Mladý, 17 ročný vodič s platným vodičským preukazom, mal ísť smerom z mesta Dunajská Streda na obec Ohrady. Pri prejazde ľavotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu cesty a svojim schopnostiam a zišiel vpravo mimo vozovky.

Auto Toyota sa potom niekoľko krát prevrátilo a zostalo stáť na pravom boku. Vodič po nehode skončil mimo vozidla, v blízkom poli.

POMÁHALI ZÁCHRANÁRI V ČASE VOĽNA

Bezprostredne po nehode mali ísť okolo pracovníci RZP mimo služby. Okamžite zastavili a mladíkovi začali poskytovať prvú pomoc.

Žiaľ, napriek ich maximálnej snahe, ako aj následnej pomoci zo strany posádky privolanej RZP, však svojim zraneniam nakoniec podľahol.

- Článok pokračuje pod reklamou -

PRÍČINY NEHODY NAĎALEJ VYŠETRUJEME

Policajti presné okolnosti, za ktorých k tejto tragickej dopravnej nehode došlo, vyšetrujú a vo veci začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Za účelom zistenia, či mohol byť mladý vodič pod vplyvom návykových látok, mu bola odobratá krv

17 ROČNÍ SMÚ ŠOFÉROVAŤ LEN POD DOZOROM

Držitelia vodičského oprávnenia skupiny B mladší ako 18 rokov smú, do dovŕšenia dospelosti, najmenej však 3 mesiace, šoférovať auto LEN v prítomnosti spolujazdca, ktorý má vodičský preukaz, a to najmenej 10 rokov a je zapísaný v oficiálnom zozname. Tento spolujazdec pritom musí mať pri sebe vodičský preukaz a nesmie byť pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok. Jeho úlohou je pôsobiť na mladého vodiča výchovne a preventívne.

Porušenie pravidiel cestnej premávky, pričom riešený môže byť aj samotný majiteľ vozidla.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Takže jazdil bez dozoru? V tom prípade potrestať rodičov, že mu to dovolili a tiež toho, čo mu auto požičal

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované