back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dopravné obmedzenia na diaľnici R1: Rekonštrukcia mosta Váhovce

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MV SR |MM|   Polícia upozorňuje na obmedzenia dopravy na diaľnici R1 v súvislosti s plánovanými prácami na rekonštrukcii mosta č. R1-018 Váhovce. Tieto obmedzenia budú zahŕňať prípravné práce a samotnú rekonštrukciu mosta. Prosíme vodičov o zvýšenú opatrnosť a dodržiavanie dočasného dopravného značenia.

Túto sobotu od 6:00 hod. do 21:00 hod. a v nedeľu od 6:00 hod. do 14:00 hod. budú realizované prípravné práce, ktoré zahŕňajú úpravu povrchu pred a za mostom. Počas týchto prác bude doprava presmerovaná do pravých jazdných pruhov v oboch jazdných pásoch diaľnice R1.

Budúcu sobotu od 7:00 hod. do nedele do 18:00 hod. bude čiastočne uzavretá diaľnica R1 v úseku mosta č. R1-018 Váhovce. V tomto období bude pravý jazdný pás diaľnice R1 uzatvorený a doprava bude presmerovaná cez prejazdy stredným deliacim pásom do ľavého jazdného pásu. Počas celého obdobia rekonštrukcie bude pracovisko zabezpečené dočasným dopravným značením.

Vaša trpezlivosť a ohľaduplnosť voči pracovníkom na stavbe a ostatným účastníkom cestnej premávky sú kľúčové pre zabezpečenie bezpečnosti a plynulosti našich ciest. Vážme si ich prácu a dodržiavajme pravidlá premávky, aby sme všetci bezpečne dosiahli svoje ciele. Vopred ďakujeme za váš ohľad a pochopenie!

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované