back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Športový štvrtok na ihrisku TJ Rozkvet predstavil našich hokejbalistov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď |  Mesto Sereď pokračuje vo svojom projekte zameranom na mladých mesta pod názvom Športové štvrtky. Počas ostatného štvrtka sa mladí i starší Seredčania stretli na ihrisku TJ Rozkvet v Strednom Čepeni a predstavené boli aktivity seredských hokejbalistov.

Štvrtky pod taktovkou koordinátora práce s mládežou mesta sa stali tradičným spestrením vybraných štvrtkových podvečerov. Ich cieľom je venovať pozornosť a čas samosprávy mladým ľuďom z mesta a zároveň sú počas tohto podujatia predstavené zaujímavé športy, ktoré naše mesto ponúka vďaka aktívnym športovým klubom a združeniam. Po futbalistoch, florbalistoch, taekwondistoch, cyklistoch, skautoch, atlétoch, či volejbalistoch sa mali možnosť tentokrát odprezentovať aj hokejbalisti mesta.

Počas ostatného štvrtka, ktorý bol veľmi slnečný a skutočne horúci, sa podarilo vytvoriť príjemnú komunitnú atmosféru, hrala príjemná hudba, deti si mohli zasúťažiť o sladkú odmenu a stretnúť ste sa mohli  s primátorom mesta Ondrejom Kurbelom a viceprimátorkou Máriou Fačkovcovou, ktorí venovali svoj čas občanom a odpovedali im na rôzne otázky a podnety.

Športové štvrtky v Seredi finančne podporuje Trnavský samosprávny kraj a skvelou kávou lokálna značka Zereth coffee. Ďalší Športový štvrtok je plánovaný na 15. augusta 2024, viac informácií sa dozviete čoskoro.

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované