back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Z cykloturistiky vo Švajčiarsku sa domov nevrátil. Polícia hľadá nezvestného Matúša Františka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

27 – ročný Matúš František Belis z obce Veľké Uherce dňa 20.06.2024 odišiel z miesta trvalého bydliska do Švajčiarska za účelom cykloturistiky a návštevy svojej sestry. So svojou sestrou bol naposledy v kontakte dňa 05.07.2024 v obci Bad Zurzach, Švajčiarsko, kde sa s ňou rozlúčil. Následne vo svojej ceste pokračoval na bicykli z Bad Zurzachu cez Dielsdorf do mesta Zurich, Švajčiarsko. Odtiaľ mal ísť vlakom do Rakúska a následne bicyklom na Slovensko. Jeho súčasný pobyt nie je známy.

Nezvestný meria 180 cm a váži 90 kg. Má tmavé vlasy, krátkej dĺžky (oholené), hnedé oči a veľkú dlhú bradu tmavej farby.

Nezvestný mal naposledy oblečené čierne tričko, čierne 3/4 nohavice ( cyklistické ) a biele botasky. So sebou mal čierny batoh s oranžovým lemovaním, zrkadlové slnečné okuliare tmavej farby, bielo šedú cyklistickú prilbu, horský bicykel červeno – čiernej farby a mobilný telefón.

Akékoľvek informácie o nezvestnom ohláste na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj.

Ďakujeme, zdieľajte.

 

zdroj: Polícia SR
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované