back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Chceli vyhovieť zlodejom, podvodníkom a tunelárom – neuspeli

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

K snahe súčasnej vládnej koalície výrazne znížiť tresty a premlčacie lehoty za ekonomické trestné činy a činy spojené s tunelovaním finančných prostriedkov pochádzajúcich z EÚ, súčasná vládna koalícia prestrelila.

V prípade rozkrádania a tunelovania verejných peňazí slovenských daňových poplatníkov jedincami a skupinami zvyknutými fungovať a parazitovať na peniazoch zarobených našimi občanmi si žiaľ môžeme znížiť trestné sadzby a premlčacie lehoty viacmenej ako chceme, možno len podľa vlastnej blbosti, alebo testu čo ešte občan dovolí, no v prípade finančných prostriedkov daňových popolatníkov ostatných krajín EÚ, ktoré nám dávajú, aby nás vytiahli z následkov 40-ročného budovania socializmu a bačovania podľa hesla „kto neokráda štát, okráda rodinu“, sa musíme v trestaní prispôsobiť požiadavkám EÚ.

Aspoň niečo. Po určitých zjavných nezmysloch presadzovaných EÚ toto považujem za výborný krok a jasný signál pre nielen vládu, ale aj občanov hovoriaci o hodnotovom ukotvení EÚ a pohľady na právo a spravodlivosť.

Asi je na čase, aby ľudia pochopili, že tunelári a zlodeji zvyknutí politické funkcie využívať pre biznis a vlastné pôžitky, nie na napĺňanie verejného záujmu, nemajú v politike a to nielen vrcholovej, ale aj komunálnej čo robiť.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Další nespokojný šúchavec nohami ktorému min 3 roky budú žilky vyskakovať na čele 😂

    6
  2. ono západ si nenechá v tejto našej gubernií rozkrádať peniaze svojich občanov…za to my tie naše doma ťažko zarobené s radosťou odovzdáme politikom a ešte im za to aj poďakujeme….takže v pohode, zatial čo oni si navyšia platy, dajú doživotné renty, dožijú v bytoch a domoch na ktoré by nemohli z legálnych príjmov zarobiť tak mi s radosťou budeme jazdit po rozbitých cestách, obchádzať polorozpadnuté mosty aby sme sa dostali do plesnivých nemocníc…ale nám to nevadí, hlavne že páni sa majú dobre….takže sa tešíme že si znižili tresty za ekonomickú trestnú činnosť, to je to čo bežný slovák potrebuje….

    11
  3. Každý sa riadi heslom keď nekradneš okrádaš vlastnú rodinu. A tak to aj vyzerá. Všetci idú vlastne proti sebe. Nesnažíme sa budovať a prosperovať. Snažíme sa predbiehať kto je väčší a bohatší pričom nám uteká vlak. Ale jak spieval Grigorov v tej pesničke. Všetci sa zídeme raz v jednej posteli budem mŕtvy a tak strašné dospelí.

    4
  4. Absolútny súhlas s autorom článku v tejto veci. Obecne, dnes samospráva je mimo občianskej kontroly a to je teda zásadný problém / i keď údajne to tak nie je , prax jasne hovorí o inom / V Číne je za toto trest smrti – korupcia . Vôbec mi nie je jasné, ako sa to mohlo dostať až sem. A čo je horšie , občania to majú denno denne na očiach a nič pre svoju slepotu nevidia. Okrem tých – statočných.

    1
  5. Nechajte seredana na pokoji, on mal 20 rokov hlavu strčenu v riti, včera sa zobudil a odhalil všetky sprisahania, tak asi vie lepšie, ako liberálna kaviaren! Za matoviča bola každý den nejaká korupčná kauza, ale za fica korupcia neexistovala! Šach-mat slnječkari

    2
  6. Ústavný súd neposudzuje či zákon ktorý schváli vláda je morálny alebo nie, iba či je v rozpore s ústavou. Kľudne si môžu v parlamente odhlasovať podmienečný trest za masovú vraždu a ústavne to bude v poriadku. Ako raz povedal jeden grázel, vyhraj voľby a môžeš všetko.

    2
  7. Ale debilom, volicom tejto zgerby, staci ked rešeto povie, ze to je vyhra a debili sa tesia.
    To, ze novelizovali novely este neschvaleneho zakona styri krat, tomu oni uz nerozumeju.

    2
  8. Anonym 11. júla 2024, 11:27 – mylite sa.

    Jasnu odpoved na vysku trestov a premlcacie lehoty dala EU.

    US rozhodoval nie o moralnosti, primeranosti trestov a premlcacich lehot, ci trest naplni ucel, ale vylucne o tom, ci predmetny zakon je v rozpore s Ustavou SR.

    Treba si uvedomit, ze poslanci NR SR v pozicii zakonodarcov, mozu schvalit vlastne cokolvek, co nie je v rozpore s Ustavou SR. Neznamena to vsak, ze to bude v prospech obcanov, statu a vo verejnom zaujme.

    2
  9. Kto ide do politiky s čestným a nezištným úmyslom spraviť niečo pre ľudí a spoločnosť štátu, mesta, ak okrem smiešneho platu hýbu miliónmi s províziami.
    …pre toho kokotka,čo nepochopil ficka a mafiu Kalinku máš recht-kauzy neboli,skutok sa nestal, ostatné ututlané, pod koberec s „amnestiu“ so zákonom o premlčaní…kombinácia mečiar,lexa ,Putin a fsb, sis s kontrolou smeru+nové mafiánske metódy.
    …kto absolvoval zákl.vojen.službu aleo je zdravotník, sa bude čudovať prežitiu 3-4 strelných rán z dreviny do brucha. Mesiáš je už zázrakom na verejnosti a škodí ďaľej.
    …enem a čo most?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované