back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Je hrozné vidieť, čo sa stalo s ľuďmi na Slovensku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Nikita Slovák

Sme najhlúpejší žiaci demokracie, hlupaci z poslednej lavice a preto opakujem znova a znova.
Je hrozné vidieť, čo sa stalo s ľuďmi na Slovensku. Z krajiny obohnanej ostnatým drôtom, kde zatvárali za vtipy a rušili cudzie rádiá, sivej chudobnej krajiny, ktorá dekády živila 140 000 rusských vojakov a ich rodiny, z krajiny, kde nič nebolo dostať a aj na to nič sa čakalo v hodinových radoch. Namiesto vďaky za slobodu sme sa stali krajinou hejterov, komunistov a russofilov.
Aj ja si pamätám, ako vojaci strieľali našich ľudí na hraniciach, ako ich dotrhali psi a udávali ľudia z pohraničných dedín. Utekali cez vodu, šťastlivci, čo sa dostali do Chorvátska utekali do Rakúska, dokonca ľudia utiekli aj podomácky vyrobeným balónom. Lebo chceli žiť v slobode.
A dnes nadavaju na tých, ktorí nám kedysi najviac pomáhali. Na západné krajiny. V USA žijú dva milióny Čechov a Slovákov, ktorí si tam našli prácu, denný chleba a budúcnosť. Celý svet pomáhal našim utečencom.
Nadávajú na USA, ktoré nás v živote neobsadili, po vojne nám išli pomáhať Marshallovým plánom, ktorý sme kvôli russkom museli odmietnuť. A dnes sa pozrite, ako vyzerajú krajiny, ktoré plán obnovy prijali a ako vyzerajú tie, ktoré boli pod rusským vplyvom.
Russko? Nikdy! Najväčšia komunita zahraničných Slovákov žije v USA.
Môžete mi prosím napísať, čo mnohých Slovákov na Russku tak vzrušuje? Vrátane Fica a Danka. Pretože nepoznám Slováka, ktorý by tam túžil nielen žiť, ale ani pracovať.
Mimochodom mentálny svet USA VS Russko vidíme ukážkovo na 2 krajinách, Severná a Južná Kórea. Jednu mali pod vplyvom USA a ich výrobky dnes vlastní každá jedna domácnosť, pričom o ich vyspelosti nepochybuje nikto, no a druhú mali pod vplyvom Russaci, to čo po nich ostalo je tragédiou dodnes.
Detto krajiny, ktoré prijali Marshallov plán VS krajiny, ktoré „prichýlili“ Russi. Ten rozdiel sme po páde železnej opony videli všetci. Stačilo prekročiť hranice, napr tie najbližšie, a pozrieť sa do Rakúska.
Vy obdivovatelia smeru, Hlasu.Putina a kovaných boľševikov, ste ako prasatá zvyknuté žiť tam, kde vám sypú šrot. Deti komunistov a hlinkovcov, nikdy nepochopíte, prečo sa ľudia dokážu obetovať za ideály. To vám nič nehovorí. Vám bolo za komančov dobre, mohli ste za žobrácky plat spávať v robote a sem tam ukradnúť nejaké trubky, vodovodnú batériu, alebo čokoľvek, čo nebolo pribité ….“ale ozajstné vlastenectvo už dávno ukradli vám.

Zdroj: FB

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. jako sme regulerne debilny narod plny hlupakov, tak co cakate? staci sa ist nahodne porozpravat s ludmi a je neuveritelne akym sprostostiam su schopni uverit..ked mi este niekto zadrie, ze ako dobre bolo za komunistov, tak by som grcal.. ja som nad slovenskym narodom uz zlomil palicu, lebo sme banda prospecharskych debilov, co miluju korupciu..

    12
  2. Milujeme korupciu, neznášame spravodlivosť, nechávame sa dobrovoľne okrádať, veríme zlodejom, kriminálnikom, plochozemcom, antivaxerom, hoaxerom. Sme cool, ideme proti prúdu, nesledujeme mainstreem ale alternatívu, máme vlastný názor aj keď fakty a pravda je iná. Životná úroveň klesá, ostatné krajiny sa nám vzďalujú. Čo už, my predsa nenávidíme všetko progresívne, asi sme degresívny. A to všetko pod záštitou pojmov suverénna politika, národný/á/é, anti-liberalizmus.
    Debilizácia spoločnosti prebehla mimoriadne úspešne.

    9
  3. Na FB sa charakterizuje pán Nikita Slovák tymito vetami:
    „Krasa sveta spočíva v jeho rôznorodosti. Som za toleranciu k menšinám a úctu k ľuďom“
    Citujem z Nikitovho článku:
    „Vy obdivovatelia smeru, Hlasu.Putina a kovaných boľševikov, ste ako prasatá ..“
    Ukážka z Nikitovej úcty k ľuďom.
    Nikita, vyčítaš bolševikovi, že mu na tvojich právach a slobode nezáležalo. Tebe záleží na právach a slobodnom názore či prejave ľudí, ktorí sú tvojimi názorovými oponentami? Nezáleží. Nazývaš ich prasatami. Si (ako) bolševik.

    4
  4. pre Pokrytectvo live
    to že zem je plochá, že pandémia nebola, že v Kyjeve nie je vojna, to nie je názor! To je kognitívna havária, mozgový abces, absolútny prejav mentálnej disfunkcie a neschopnosti vnímať realitu!

    11
  5. No nechápem. Kde som ja alebo Nikita písal o plochej zemi, pandémii, či vojne v Kyjeve?
    Okej, chápem, automaticky spájaš ľudí, ktorí fandia Rusku s ľudmi, ktorí neveria, že zem je guľatá, atď. Teda tí, čo majú názor, že Rusko je skvelá krajna, majú podla teba automaticky názor, že zem je plochá, atď.. Lenže to je tvoj problém, že si toto myslíš a spájaš to. Takisto je to diagnóza.
    Ale pre lepšie pochopenie.. Snažil som sa poukázať na fakt, že nejaký Nikita S., ktorý sám seba evidentne považuje za lepšieho človeka, akým boli bolševici, prejavuje sa v určitých aspektoch svojho konania absolútne rovnako. Už samotný fakt, že sa tu niekto ( Nikita S.) povyšuje nad iných ľudí len kvôli tomu, že majú napr. sympatie k Rusku, poukazuje na to, že je to človek povýšenecký, egoistický. Pýtam sa, akým právom? Akým právom nazýva iných ľudí, ktorých vôbec nepozná, prasatami.

    Aby bolo jasno, Rusko mi bolo vždy nesympatické a ich mentalita mi je na hony vzdialená. Ale nemám najmenší problém s toleranciou ľudí, ktorým sa Rusko páči. Naopak. Mám problém s ľudskou aroganciou, egoizmom, nadradenosťou, primitivizmom ( teda Nikitom S. a spol.)

    4
  6. Pokrytectvo live 3. júla 2024, 15:57 – mozno jeproblem inde.
    Skusim takto:

    – neskutocne rad som vzdy cestoval do RF (inak, bol som osobone aj v byvalom ZSSR) a vsetkych postsocialistickych statov. Samozrejme,ze najskor ma zaujimali staty od nas na zapad, len tie som precestoval vsetky a tak sa vraciam na vychod. Dnes je uz zial, (vdaka Putinovi) RF nedostupna.

    – nemam nic proti obyvatelom RF a chapem ich postoje k demokracii, tolerancii voci mensinam a vobec akceptacii inych ludiako Rusov (plati samozrejme obecne)

    – citlivo a v kontexte diania vnimam sucasnu politicku a bezpecnostnu situaciu a to nielen v Europe, ale vdaka agresorovi Putinovi a jeho ambiciam obnovit vplyv RF (nastupnickeho statu po totalitnom a komunistickom ZSSR) a ziskat nazad Pobaltske staty a vlastne aj nas

    – som mimoriadne obozretny vo vnimani kazdeho schvalovania, ba dokonca aj bagatelizovania zlocinneho rezimu v RF, adorovania V. Putina, na ktoreho je vydany medzinarodny zatykaci rozkaz pre vojnove zlociny

    – som na pozore voci sucasnemu rezimu v RF a voci kazdemu, kto ho schvaluje, alebo nie je schopny / ochotny verejne odsudit vojensku agresiu armady RF v inom suverennom state

    – tak, ako mam na pamati podpalenie nasho auta ako sposob zastrasovania nas konkretnymi osobami, mam na pamati aj verejne vyjadrenia Putina, Lavrova, Medvedeva a dalsich predstavitelov RF vyhrazajucim sa svetu pouzitim jadrovych zbrani

    – nezabudam na oficialne verejne vyjadrenia predstavitelov RF zaradujuce Slovensku republiku medzi nepriatelske staty

    – spominam si na debatu v ruskej statnej TV, kde hovorili o potrebe nejakej rakety na Bratislavu

    a podobne.

    Preco?

    Lebo nechcem patrit medzi tych ludi, ktori sa zo Slovenska stahuju presne pre tie prasata, ktore zneuzili uz aj vlastenectvo k ziskanu moci a tie, ktore im na to naleteli a k moci ich dostali.

    A nemate pravdu v tom, co tvrdite o N.Slovakovi. Schovavate sa za pseudonym a tajite svoju identitu. Ste vlastne nikto zaradujuci seba sameho tam, kde sa Vam to hodi. A tak nik nevie, kde ste boli vcera a kde budete zajtra.
    Je kazdeho osobnou vecou, ci sa medzi Slovakom oznacene prasata zaradi. Dobrovolne…

    Tak to vnimam ja.

    6
  7. K autorovi / asi Nikita Slovák /.
    V onej dobe to boli všakovaké politické školenia, učenia, a to v civilnom, či vojenskom živote. Dnes tu púšťajú všakovaké polopravdy , klamstvá a zbytočne ľudí naondievajú – tí autorovia. Je iba otázne, kto ich za to platí a prečo to robia? Choďte radšej niečo poriadné robiť napríklad, bude treba opraviť cesty a mosty. Aj tie medzi nami ľuďmi.

    1
  8. Ku cti autora treba uviest, ze hned na zaciatku nas informuje, ze kto on a jemu podobni vlastne su. A tak treba ten jeho nazor aj vnimat. Ako nazor hlupaka z poslednej lavice. Uprimnost sa ceni.

    3
  9. Podľa autora článku je teda každý rusofil dezolat, debil, komunista, xenofób, rasista, fašista a pod.
    Samozrejme rusofob je ten najlepší človek pod Slnkom, inteligent, samaritan, humanista…..
    Nemôžem sa stotožniť s autorom článku lebo nepriniesol nič, čo by prinieslo pozitívum len rozdelil spoločnosť. Pozeral sa na stránku len z jedného uhla pohľadu.
    Ja nikoho neodsudzujem, každý má mať právo na svoj názor, len tu som videl politiku dvojitého metra. Samozrejme niekto nemôže stráviť vojnu na Ukrajine „ani ja“komunizmus alebo 68…
    Zas na druhej strane ani naša vysnívaná demokracia nie je úplne top. Treba spomenúť aj obete kapitalizmu „prostitúcia, drogy, samovraždy….“

    2
  10. A ako sa staral svet o našich utečencov? V Rakúsku ich napchali do stanových mestečiek, kde mali nárok na 2x denne stravu a museli už aj tam makať. Tým, ktorým sa neskôr podarilo dostať do USA tiež nepadali pečené holuby do úst. Takmer všetci mali 2 roboty aby zvládali platiť american dream. A na rozdiel od nich, naši obyvatelia dokázali v pohode živiť rodiny, bez ohľadu nato kde žili a koľko mali detí. To už v tejto super demokracii nefunguje. Väčšina ľudí ide od výplaty k výplate. Jasné, teraz prídu kecy každý má rovnakú šancu. Nemá. A nikdy mať nebude. To sú len alibistické žvásty. Za komančov fungovala korupcia a rodinkárstvo ale to sa nezmenilo ani po 1989. Naopak, je to ešte horšie. Niektoré úrady pripomínajú doslova rodinné podniky. Pán Nikita by sa mal pozrieť okolo seba. Krajina, vybudovaná za býv. režimu sa v super demokracii totálne rozpadáva. Školstvo, zdravotníctvo, infraštruktúra, totálne v pi.. A to nám po prevrate pribudli aj dárečky ako drogy, prostitúcia, bezdomovci a hladové doliny. Kam sme to dopracovali vidíme všetci, ale ako z toho von?

    5
  11. A čo tu hlupáci co pri písaný píšu 2x s ako nacistické ss, akoby to bolo o Rusku a nie o ukrajine

  12. RF nie je vobec nedostupna. Kto chce, moze do RF kludne vycestovat. To len ti, co spoza klavesnice radi siria voci Rusku nenavist a lzi, tak taki sa tam boja ist.

    2
  13. K Anonym 3. júla 2024, 22:52
    Máme obaja a určite o x čitateľov spoločnú presnú myšlienku ako píšeš. Už v inom článku tu som to jasne naznačil, no autori sa v ô b e c neunúvajú aspoň čiastočne ukázať strastiplnú cestu našich slovenských odídencov do zahraničia. Zároveň si dovolím tvrdiť, že zneužívať hlboké slovanské a slovenské dobrotajstvo je už dávno za hranicou rozumu. Za názor sa idú vlastní občania potláčať, zdroje krajiny sa vyhadzujú na ciele, ktoré nemajú s rozvojom našej krajiny nič spoločné. Iba ju ochodobnievajú a ničia. Včera v noci uverejnili Sme – čkári článok z ameriky / tam bol uverejnený 24.júna 24/ o brožúre určenej slovenskému imigrantovi. Len je to v angličtine, tak smola / ja som sa učil francúštinu /. Bolo by dobré jasne porovnať čo a ako. Uvidíme, pisatelia veru majú široký priestor na pravdu . /tá sa veru ťažko číta /

    2
  14. Vysoké IQ má autor článku, nazvať občanov prasatá môže len hovädo. No a ten čo mu to zverejnil?

  15. Á skoro som zabudol.
    Dejiny a zlodejstvá. Vrahovia a zbojníci. Kto vyplienil dnešnú Ameriku, južnú, či severnú? Kto vykradol Afriku? Kto kolonializoval takmer celý svet? Tak tu moc nemudrujte. A čo Slovák? Kde v područí koho životy vo vojnách padali? Sviniari , nás klamať veru nebudete! Teraz zas ťaháte Slovač proti Rusom. Málo vám je ? Čo chcete? Nenápadné svinstvá pod rúškom ľudskosti. Hanba na vás!!!

  16. Nazvať niekoho hovadom? A ako nazýval ficko svojich oponentov? Ako nazýval novinárov, ktorí nepísali podľa jeho predstáv? Ako nazýval prezidentku? Že by sme tu mali dvojitý meter? Či vlastne táto vláda mieru a pokoja môže sem-tam aj prezidentku nazývať americkou ku*vou a novinárov protislovenské prostitútky? Alebo si len také isté pokrytecké hovado a preto ich obhajuješ?

    3
  17. Prezidentka bola jedna kurva spinava vyjebana.slovakov by utopila v spinavej vode,prasnica zapredana vsivava.

  18. HH, další tupohlav, ktorému najviac ublížila prezidentka s jej takmer nulovými právomocami. Ty si taký sprostý, že tebe už pomože len lobotómia. Ty budeš určite ten, ktorý je za mier, neznášaš nenávisť a rozdeľovanie spoločnosti a hlavne si za slušnosť a kresťanskú lásku.

    3
  19. Lexa,prezidentka môže za veľa,Všetci sme to prežili a zažili.Tam to proste neobkecas,a môžeš nadávať ľuďom,koľko chces.Len to divadielko z vládou,kedy podávali demisiu,a potom zase nie,to,že Slovensko bolo skoro rok bez vlády,a všetky tie udalosti,okolo toho,už len to je dôvod na absolútnu,nespokojnosť.O iných veciach ani nehovorím.Vlada začínala ústavnou vatsinou,a kam to dotiahli? Prezidentka im všetko tolerovala.Je to k smiechu,keď teraz všetci terepete o demokracii.Este nikto ju tak neposliapal,ako predošlá vláda.

  20. Už podľa tvojej znalosti gramatiky je mi jasné, do akej skupiny patríš. Trepeš dve na tri, ani nevieš o čom. Niečo si si prečítal na infovojne a teraz tu mudruješ. O demokracii trepú tí tvoji prefarbení komunisti v terajšej vláde, ktorí demokraciu nevideli ani na obrázku. Ale veď máte teraz vysnívanú vládu, aj bukvicu za prezidenta, tak čo sa sťažujete? Veď už máme lacnejšie potraviny, lacnejšie palivá na pumpách, na Ukrajinu nejde ani náboj, Slovensko žije v mieri a radosti, žiadne spory a nenávisť a rozdeľovanie spoločnosti. Tak môžeš dať ďalšiu borovičku a pivom a užívať si.

    1
  21. Ked vidim napisane ,,vatsinu,, je jasne, ze to pise inteleguan z nazorom, ktory pozna praudu.

    2
  22. Lexa,to si ozaj ešte myslíš,že niekoho ešte zaujímajú „Praudy“.Vymeň konečne tie tvoje škatuľky v hlave.Tie staré už neplatia.

  23. Možno by bolo zaujímavé dať anketu, či si občania želajú vojnu alebo mier. Štváčov je tu viac ako dosť.

  24. Nazory byvaleho hovorcu prezidentskeho uradu na Ukrajine Oleksyja Arestovycha na povojnove usporiadanie Ukrajiny su celkom k veci. Tento byvaly Zelenskeho spojenec do januara 2023, ktory musel z Ukrajiny odist, hovori casto o mierovom rozchode Cechov a Slovakov ako o rieseni pre mnohonarodnu Ukrajinu. Nech zapadna Ukrajina rozvija svoju prozapadnu identitu, ale nech respektuje rusku identitu Donbasu. Ale najma nech Ukrajina co najskor usporiada demokraticke prezidentske volby. Nech sa k tomu vyjadria Ukrajinci. Oni umieraju v zakopoch. Oni prisli o svoju krajinu a oni sa musia rozhodnut, ako a s kym chcu zacat budovat novu, dufajme mierovu Ukrajinu. Z tejto vojny Ukrajina nic neziskava. Len straca. Namiesto vzyvania uzemnej celistvosti treba hovorit skor o potrebe kolektivnej bezpecnosti v regione. Rusko ukazuje, ze sa zapadu neboji. Johnson, ani Sunak a za chvilu ani Biden, ani Macron Ukrajinu nespasia. Ukrajinci sa musia dohodnut s Rusmi. Nerespektovanie postavenia RF v ramci europskej bezpecnosti je zo strany politikov nezodpovedne. Je to hazard so zivotmi nas obycajnych ludi, ktori zijeme v blizkosti tohto konfliktu.

    1
  25. Anonym 7. júla 2024, 7:46

    Neskutočné bludy, nezmysli a voloviny. Čistá ruská propaganda. Toto normálny človek zo seba nedokáže vyprodukovať.

    1
  26. 7.jul. 7:46
    Sám budeš prekvapený, ako sa všetci dohodnú „hlavne na západe“na ukončení nezmyselnej vojny na Ukrajine. Už keď to nebude pre nich výhodné, vykašlú sa na celú Ukrajinu. Koniec koncov, o nejakú Ukrajinu nikdy nešlo, za všetkým hľadaj prachy!

    2
  27. A pripomínam, že na začiatku invázie ruských vojsk na Ukrajinu sa tu jeden pomätený prezentoval otázkou, čo má USA spoločné s tou vojnou.

  28. Miloš Majko 7. júla 2024, 0:42
    Možno ako v Iraku. Zničíme krajinu, zlikvidujeme jej staré vedenie, dosadíme si svojich pandrlákov a voilá, mier stvorený 😀 A všetci sú very happy lebo to spravili amíci s britmi a miesto celosvetovej kritiky, sankcií a potrestania sa im naďalej západný svet poklonkuje a tvári, že sa nič nestalo. Lebo to bolo „ďaleko.“ A jediný potrestaný bol Assange, ktorý keď chcel ešte vidieť denné svetlo musel priznať vinu. Ale slovenskí novinári nesklamali ako obvykle. Držali hubu a krok. Bez ohľadu nato, že ich kolega zverejnil načo nikto z nich nemal a nemá gule. Stovky materiálov o vojnových zločinoch americkej armády. A teraz dajte tú našu ukrajinskú 😀 Veď len tam sa bojuje a ľudia trpia. V Gaze sa oslavuje od rána do večera. Aj všade tam kde sa bojuje.

    1
  29. Kiko 7. júla 2024, 9:09 – z mojho pohladu nie je dolezite, ako sa dohodne Ukrajina. No dohodnute musi byt to, co akceptuje Ukrajina. Nie Rusko, ci ine krajiny.

    Povedane inak, ak Rusom Ukrajinci odovzdaju cast uzemia, je to ich vec. Ked kapituliju, je to ich vec. Nie tych, komu o vlastne uzemie nejde a koho sa priemo vojna netyka.

    Ak Ukrajina nesuhlasi / suhlasit nebude s odovzdanim uzemia, ci kapitulaciou, je povinnostou civilizovanych staov pomoct Ukrajine branit sa pred agresorom.
    Dnes smeruje agresia RF na Ukrajinu, nabuduce moze voci Pobaltskym krajinam, Rumunsku, ci Polsku alebo Slovensku.

    Zijeme v 21. storoci, aje ked Putin buduje imperium (dobyva cudzie uzemia) pravidlami pomaly sto rokov starymi, co povazuje za spravne.

    Ignorovanie medzinarodnych dohod a hranic suverennych statov, je cestou do zahube a k dalsim a dalsim konfliktom.

    1
  30. Miloš Majko 7. júla 2024, 17:15
    Prečo neboli novinári, aj slovenskí, rovnako aktívny aj pri predchádzajúcich, či iných aktívnych konfliktoch? Ešte som nenašiel jediný slovenský či český článok, ktorí by napr. žiadal vyšetrovanie vojnových zločinov v Iraku či v Gaze. Zato z Ukrajiny sú všetci namäkko. Ukrajina bude do nemoty žiadať viac a viac peňazí a zbraní. Na úkor čoho alebo koho budeme tento konflikt financovať?

  31. Ak Ukrajina nesuhlasi / suhlasit nebude s odovzdanim uzemia, ci kapitulaciou, je povinnostou civilizovanych staov pomoct Ukrajine branit sa pred agresorom.

    A teraz sa s podobnou myšlienkou prenesené do pásma Gazy.

    Ak Palestína roky nesúhlasí so zaberaním jej územia Izraelom, je povinnosťou civilizovaných štátov jej v tom pomôcť. Ktoré civilizované štáty Palestíne pomáhajú, t. j. bránia židovskému štátu zaberať nové územia?

  32. Ja ešte doplním,Súhlasilo Srbsko odobratím Kosova?,Súhlasil,Irak,Sýria,Afganistan ,Lybia s tým,že ich USA rozbije na márne kúsky? Vznikol Islamský štát,ktorý bol hrôzou pre ostatné štáty?Európe sa nadelí,nevídaná migrácia.? Keby nebolo Kosova,nebol by Krym,keby nebol Irak,nebola by Ukrajina.Tak,ako USA nepripustia Ruské rakety v blízkosti ich hraníc,tak to nepripustia ani Rusi.Nikdy nedovolia stupit Ukrajine do NATO.A ak to budeme mermomoci presadzovať,riskujeme vojnu,a potom je úplne jedno,kto mal a nemal pravdu.

  33. A prečo rusi dovolili vstúpiť do NATO Fínom? Resp. ich do toho NATO doslova donútili vstúpiť?A mať rakety na ich hraniciach? To im nevadí? Iba Ukrajina? Teraz buď múdry, ty ačohentista.

    2
  34. Miloš Majko všetko čo ste napísali je ok. Každý normálny človek musí odsúdiť vojnu. Vo vojne nikto nevyhrá, sú len porazený ale prečo sa stále uplatňuje politika dvojitého metra. Prečo nikto neodsúdil vojny západu po celom svete?
    Videli ste niekedy niekoho, že by to urobil?! To je pointa celého. Jedni môžu a druhý nie? Keby sa neuplatnovala politika dvojitého metra, dnes vojna na Ukrajine nieje!

    Ja osobne som presvedčený, že vojna proti Rusku sa vyhrať nedá. Ukrajina nemá šancu vyhrať túto vojnu a západ na to nemá zdroje.
    Každý z politikov má teraz plné ústa územnej celistvosti a nakoniec ju sami nedodržia…zchrábnu všetko čo sa bude dať. Prvý do Moskvy budú utekať Nemci a Francúzi lebo biznis a prachy.

  35. Miloš Majko, máte v istom zmysle pravdu. Každý normálny človek musí odsúdiť vojnu! Akurát je veľká škoda, že nikto neodsúdil vojny západu. A prečo?! Lebo politika dvojitého metra! Západ môže všetko a druhý nič. Keby sa neuplatnovala politika dvojitého metra, keby sa odsúdila každá agresia „aj USA a západu“ , tak dnes žiadna vojna na Ukrajine nieje.
    K Ruskej federácií – sám ste pisal, že ste cestoval aj na východ. Musíte vedieť, že Rusko je najväčšia krajina na zemi, že nepotrebujú viac území, že majú viac zdrojov ako dokážu spotrebovať…. načo by im bola nejaká Ukrajina. Pred dvomi rokmi, keď bol skoro dojednany mier jedinou podmienkou bolo aby Ukrajina nešla do NATO. Prečo to Boris Johnson prekazil? Biznis?
    Po vojne budú prvý utekať do Moskvy spolu s Nemcami a Francúzmi. A k tej územnej celistvosti….aby si nakoniec aj niektorí naši susedia „nekdhryzli“ z Ukrajiny.
    Nechce sa mi veriť, že pomoc Ukrajine je nezištná, že každý „hlavne zo západu“ zrazu precitol a pomáha Ukrajine.

  36. Kiko 7. júla 2024, 23:30 – takto:

    – nepovedal by som, ze vo vojne nikto nevyhra. Nevyhra len uplne bezny obcan, ktorych je spravidla najviac nech sa bojuje kdekolvek.

    Podla mna vyhraju zbrojarske firmy, ktore sa za kazdych okolnosti dostanu k peniazom vsetkych obcanov vojnou trpiacich a vojakov zomierajucich na bojisku.

    Vyhraju, minimalne neprehraju politici, ktori ani nebojuju, ani netrpia nedostatkom jedla a pod. sposobenom vojnou a nie su ani v ohrozeni zivota, kedze maju k dispozicii kryty a ochranu prinaleziacu im zo zastavanej pozicie.

    Dvojity meter urcite niekto uplatnuje, no to neovplyvnite Vy, ja a asi ziaden bezny clovek.

    Na otazku Preco nikto neodsudil vojny zapadu po svete snadlen toto: to, ze o tom neviete neznamena, ze sa to nestalo.
    Mozno by k sirsiemu rozhladu stacilo sledovat materialy publikovane z historie a o historii tu na SOL.

    Inak, osobne som mnozstvo vojnovych konfliktov odsudil verejne aj ja – dotykali sama totiz viac menej osobne. Z globalneho hladiska som vsak rovnako nepodstatny, ako Vy ci niektory z mojich susedov.

    Vojnu by Ukrajinci vyhrat mohli, resp by k nej nikdy nedoslo, keby sa Ukrajina zevzdala jadrovych zbrani v prospech Ruskej federacie!! K tomu doslo s podmienkou garancie celistvosti Ukrajiny a respektovania jej hranic. Co samozrejme RF tradicne nedodrzala. Podotykam, ze RF pod vedenim diktatora a vojnoveho zlocinca Putina.

    A (AZ) o biznis ide predsa teraz pocas vojny, pojde o neho po nej a (AZ) o prachy vlastne ide stale. Vidim to tak, ze bavit sa mozeme akurat tak o tom, o koho prachy. Resp. o tom, kto o ne pride a kto ich ziska.

    1
  37. Anonym 7. júla 2024, 17:46 a Anonym 7. júla 2024, 18:00 -prebehnite si trosku historiu inde, ako na alternativnych konspiracnych weboch. Ked ziskate vacsi rozhlad, rad si s Vami pokecam tu, alebo osobne. A kludne aj v diskusii online.

    2
  38. Vojnu by Ukrajinci vyhrat mohli, resp by k nej nikdy nedoslo, keby sa Ukrajina zevzdala jadrovych zbrani v prospech Ruskej federacie!! K tomu doslo s podmienkou garancie celistvosti Ukrajiny a respektovania jej hranic. Co samozrejme RF tradicne nedodrzala. Podotykam, ze RF pod vedenim diktatora a vojnoveho zlocinca Putina.
    Tam sa nedodržal celý rad dohôd. Dajte nám východné Nemecko a NATO sa nerozšíri na východ ani o píď.
    Skrátka mi to tu nevyriešime to je vysoká politika. Nechájme sa prekvapiť po vojne. Akurát nezávidím politikom. Chudáci budú musieť ísť nakoniec do Moskvy „vyf…čiť“ Putina.

    2
  39. keď bol skoro dojednany mier jedinou podmienkou bolo aby Ukrajina nešla do NATO. Prečo to Boris Johnson prekazil?

    a toto budes opakovat do kedy?
    Pokial sa to nestane praudou?

    2
  40. 7. júla 2024, 23:57
    Vojny západu sa neodsudzujú, lebo nemáme novinárov, ktorí by nato mali odvahu. A bohužiaľ pri politike dvojitého metra, ktorá je najmä teraz krásne okatá, je akákoľvek kritika RF, len trápny vreskot.

  41. Pre: Anonym 8. júla 2024, 8:42
    Boris neprekazil nic, podmienky boli sracka. 40mil krajina s 12x väčším územím nemôže mať 80000 armadu, hlavne s rusom za plotom. Použi hlavu aj na niečo iné ako sranie…

    1
  42. Týmto rusofilným tupcom chýba elementárna logika, russko napadlo Ukrajinu, bodka. Všetky tie vaše konšpiračné sračky z infovojny si nechajte, len sa strápňujete. Veď ani russko samotné si ešte za vyše dva roky vojny nedokázalo ujasniť, aký dôvod vlastne mali na napadnutie Ukrajiny. Tak ako môžu ten dôvod poznať sedláci zo Slovenska, keď ani putinovi radcovia nevedia povedať ten pravý dôvod a len vymýšlajú kktiny, od tajných laboratórií, cez denacifikáciu, ohrozenie russka a neviem čo ešte za tie dva roky vymysleli. Keď už chcú russáci denacifikovať, nech si narobia poriadky doma, nacistov tam majú viac než dosť. Keď chcú russi tak veľmi ďalšie územia, tak nech sa najprv pozrú ako to vyzerá na ich terajších územiach, aká je tam chudoba a bieda, takže ak sa nevedia poriadne postarať o svoje akturálne obyvateľstvo, na čo im je ďalšie. Obľúbený argument demento-tupcov russofilných je korupcia na Ukrajine, len zabudnú dodať aká miera korupcie je v tom milovanom russku a to nehovorím aká korupcia je v tejto diere menom Slovensko. Čo som ešte zabudol, aký ešte dôvod mali russi na napadnutie Ukrajiny? Sem s tým, infohnoj tupelká, poučte nás. Len mi ešte žiadna russofilcka neodpovedala, ako to majú upratané v hlavičkách s tým, že schvaľujú zabíjanie slovanckých bratov z Ukrajiny islamistickými prasatami pod vlajkou putina, že im nevadí ani znásilňovanie slovanských žien na Ukrajine týmito islamistami. Myslel som, že hrdí patrioti zo Slovenska sú zásadne proti islamistom, donedávna to predsa aj pre putina boli „čečenskí teroristi“. A čo tie čečenské vojny, ani proti tomu nemajú rusofilcky výhrady? Či len selektívna slepota a hluchota ako u našej hviezdnej europoslankyne, že vidí a počuje len to, čo počuť chce?

    2
  43. 8. júla 2024, 16:44
    Je fajn, že si spravodlivo rozhorčený ale to si mal byť aj v prípade Iraku či Gazy. V oboch vojnách totiž bolo zabitých a zranených viac civilistov ako na UA. Je jedno či denacifikujes, alebo hľadáš zbrane hromadného ničenia či bojuje proti teroristom. Veľmoci si výhovorku nájdu vždy. Kritika, protesty, sankcie a požadovať potrestanie zodpovedných by malo medzinárodné spoločenstvo vždy. Nie iba keď sa jedná o Rusko. Napriek tomu verím a dúfam, že vinníci budú raz potrestaní a táto nezmyselná vojna čoskoro skončí.

  44. Cecensko je zivym prikladom toho, ze nie je mozne davat znamienko rovna sa medzi teroristov a narod ako taky.

  45. A kde naznačujem niečo také, že čečenský národ sú teroristi? O ktorom národe sa dá povedať, že sú to teroristi? Vždy ide o (malú) skupinu z daného národa, či oblasti, ktorá nereprezentuje celý národ. Ide o tú podstatu, že putinofilom nevadí ani to, že banda kozoyebov zabíja a znásilňuje slovanský národ. Na jednej strane veľkí vlastenci a hrdí SLOVANIA, na druhej strane pár tisíc mŕtvych Ukrajincov je v pohode, tak nech mi nikto nehovorí, že obhajcovia putina nie sú banda tupcov, keď ani takáto elementárna logika nefunguje.

  46. Nó, veľký mudrc, ktorý masturbuje pri Kolíkovej.Hybaj,ty riťojebec,za Zelenským,zober si od neho zbraň a choď bojovať za Ukrajincov.A nemeľ tu tvoje p.čoviny.Tak skôr budeš užitočnejší a získaš si u všetkých rešpekt.

  47. Ty si ziskaj rešpekt,
    Máš jedinečnú príležitosť isť do Ruska, ktoré ti vydá povolenie na pobyt.
    Môžeš ísť pekne bojovať na front z Ruskej strany a ísť okupovať suverennu krajinu.
    Budeš hviezda medzi tvojimi dezolátmi a krčmovými kokotmi.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované