back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Trnavskí policajti zachránili život. Muža sa im podarilo dostať do bezpečia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajti trnavskej PMJ, nstržm. Martin K. a nstržm. Radovan zabránili možnej tragédii, v okrajovej časti Trnavy.

Polícia prijala na linku 158 oznámenie od rušňovodiča, že sa má pri koľajisku, neďaleko Trnavských rybníkov, pohybovať neznáma osoba v tmavom oblečení.

Operačné stredisko k železnici ihneď vyslalo policajnú hliadku. Policajti po príchode na miesto zbadali muža, ktorý mal stáť na železničnom moste, nebezpečne blízko koľajam.

Napriek veľmi zle dostupnému terénu sa PMJčkari dostali k mužovi dostatočne blízko na to, aby s ním mohli nadviazať kontakt. Ten sa im zdôveril, že sa ocitol v ťažkej životnej situácii.

Policajtom sa po chvíli podarilo muža presvedčiť, aby išiel s nimi. V tom čase na miesto dorazili aj kolegovia zo železničnej polície, práp. Bc. Lukáš a stržm. Michaela, ktorí PMJčkarom pomohli dostať muža do bezpečia.

Policajti mužovi poskytli predlekársku prvú pomoc a keďže bol premočený a triasol sa od zimy, zabalili ho do izotermickej fólie. Medzitým privolali aj RZP.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Kvôli neprístupnému terénu sa potom rozhodli muža previezť na hlavnú cestu, kde si ho už do opatery prevzali privolaní záchranári.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Chlapi stretnúť Vás v civile tak mal by som pocit ze ste z “druhej strany rieky”… potetovaný jak denna tlač

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované