back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

ŠKF Sereď: Pôjdeme hrať 2.ligu?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Zostávalo pár minút do konca nášho zápasu s Račou (0:0) keď sme ešte nevedeli finálny výsledok z Galanty. V poslednom kole tretej ligy sme na diaľku bojovali o druhé miesto práve s Galantou.

Druhé miesto ponúkalo šancu na postup vďaka rozhodnutiu druholigovej Myjavy, ktorá sa prihlási “len” do 3.ligy. „Dnes chalani pristúpili v ťažkých podmienkach k zápasu veľmi dobre. V prvom polčase sme mali päť šancí, z toho dve veľké tutovky. Žiaľ, nedali sme gól. Červenou kartou sa zápas potom trošku lámal, ale chalani ukázali obrovský charakter. O desiatich sme nepripustili ani jednu šancu súpera, až na ten posledný priamy kop. A mali sme ešte veľkú šancu Vantrubu,“ komentoval bezgólový zápas tréner Richard Slezák. Sezónu vidíme pozitívne. „Sme druhí (Galanta podľahla Zvolenu 0:1), veľmi sa tešíme. Sme na postupovom mieste. Chalani splnili svoju úlohu. Aj zo strany realizačného tímu vládne spokojnosť. Čo bude do budúcna, naozaj neviem, je to otázka na majiteľov,“ vraví tréner. K záveru sezóny sa vyjadril aj Lukáš Remeň: “Cieľ skončiť druhí sme splnili. Zápas sme zvládli a keďže Galanta prehrala tak sa môžeme tešiť. Po ťažkej zimnej príprave sme sa počas jari dali dokopy a postupne zbierali body až je z toho krásne 2.miesto.”

 

Tréner Richard Slezák ešte k tomu pridal: “Chcel by som poďakovať fanúšikom, ktorí stáli pri nás celú sezónu, vedeniu klubu, hráčom a celému môjmu realizačnému tímu. Rovnalo posielam gratuláciu aj do Zvolena, ktorý ako nováčik získal majstrovský titul a postup do 2.ligy. Či my budeme hrať 2.ligu sa ukáže v najbližších týždňoch.”

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Načo druhú ligu,ukazovať aký máme krásny štadión,radšej nech dajú peniaze na tenisové kurty do parku kde bude určite chodiť viac fanúšikov ako na futbal.

  2. Podľa Myjavy, je 2.liga,najdrahšia amatérska súťaž, ktorá sa hrá,že je to profesionálna súťaž a 3.liga je o polovicu lacnejšia..

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované