back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Detský tenisový turnaj

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V sobotu 8. júna 2024 sa v Seredi konal letný tenisový turnaj pre deti vo veku od 5 do 14 rokov. V prostredí tenisového areálu na mestskom štadíóne sa stretli mladí športovci, ktorí si prišli zmerať sily a ukázať svoje zručnosti. Turnaj bol rozdelený do troch kategórií: na začiatočníkov, mierne pokročilých a pokročilých. Každý hráč tak mal možnosť predviesť schopnosti na svojej úrovni.

Tenisový klub Sereď poskytol deťom nezabudnuteľné zážitky z fair-play súťaženia. Mladí športovci ukázali svoj talent a bojovnosť, pričom sa nevyhýbali ani športovej rivalite. Rodičia a tréneri s hrdosťou sledovali, ako ich ratolesti napredujú v tomto krásnom športe.

Podujatie prinieslo nielen napínavé zápasy, ale aj radosť zo spoločne stráveného dňa. K príjemnej atmosfére prispelo krásne počasie i chutné občerstvenie s dostatkom ovocia a nápojov. Rozprávalo sa aj o očakávanej novinke, ktorá čaká tenisových nadšencov. Dlhodobo nevhodné podmienky pre tenis v Seredi sa totiž už čoskoro stanú minulosťou, na čom má zásluhu p. Branislav Bíro. Mesto po dlhých desiatich rokoch vďaka úspešnému projektu získalo takmer 630 tisíc eur z mimorozpočtových zdrojov na výstavbu nového tenisového areálu, ktorý sa bude nachádzať v priestore susediacom s mestským parkom. Tento moderný športový komplex poskytne tenistom vynikajúce podmienky na tréningy aj zápasy. Vďaka organizovaniu kvalitných turnajov na celoštátnej úrovni sa sem pritiahne športová verejnosť, čo mimo iného vytvorí pozitívny obraz o Seredi.

Podujatie bolo realizované s finančnou podporou mesta Sereď.

Ako dopadli jednotlivé zápasy nájdete v prílohe na konci fotogalérie.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované