back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Zlomený stĺp elektrického vedenia zablokoval cesty

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Prejazd medzi dvomi ulicami je zablokovaný pádom stĺpa cez cestu a elektrickým vedením rovnako nachádzajúcim sa na vozovke ulíc Družstevná a Sládkovičova.

Zablokovaná je aj časť križovatky týchto dvoch ulíc.

Na mieste udalosti sa nachádza hliadka OO PZ zo Serede, hliadka Mestskej polície a nehodovka ODI Galanta.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Je štastie, že sa nikomu nič nestalo. Ten stĺp naozaj vyzeral, že každú chvíľu spadne.

    3
  2. To je tak, keď nejaký potentát vymyslí ober nebezpečnú ober kravinu !!! ZAKOPAŤ PRI. DREVENOM STĹPE BETÓNOVÝ „OBELISK “ . POTOM DREVENÝ STĹP PREVŔTAŤ.CEZ OTVOR V TOM BETÓNE PREVLIECŤ ŽELEZNÚ TYČ SO ZÁVITOM NA KONCI NA DVOCH MIESTACH.POTOM MATICU DOTIAHNUŤ NA DORAZ . NAKONIEC SPODNÚ ČASŤ DREVENÉHO STĹPA ODPÍLIŤ .A VEĽDIELO TYPU “ PAT A MAT“ JE HOTOVÉ !!! OSTÁVA UŹ LEN ČAKAŤ, ŽE KEDY PRASKNE TEN DIERAMI O S L A B E N Ý VYSUŠENÝ PAHÝL DREVENÉHO STĹPA PRÁVE NA TOM OSLABENOM MIESTE !!! VÝSLEDOK VEĽDIELA VIDÍME TU A TERAZ PRÁVE NA FOTODOKUMENTÁCII …

    3
  3. Malo to slúžiť na telefonické dráty a nie že na ten stĺp navešať hrubizné vysokonapäťové káble, ktoré majú byť zakopané v zemi. Či ???

    1
  4. Žiadny program pre deti na MDD pri činžiakoch tráva po kolená po celom meste za Tomčanyho to nebolo Kurbel budiček alebo sa vyjeb na to

    8
  5. na stĺpy sa nelegálne vešia kde čo – to je zakázané, to je jedna vec, druhá vec je, že množstvo drevených stĺpov sa v Seredi a v Dolnom/Strednom Čepeni pomenilo cca 3 roky dozadu, keď sa dokončovala optika od Telekomu – vymenili sa tie stĺpy, kde sa dali zariadenia k optike (čast cca každý druhý), niektoré majú ísť časom von (napr. tam je ešte stále stará DSL technológia)

    1
  6. Jediné čo nechápem je, ako ste mohli napísať v nadpise stĺp elektrického vedenia. Keď to je stĺp optického vedenia od Telekomu :DDD To je tak keď to robia Pat & Mat ozaj…

  7. primator Kurbel je najslabsi za poslednych min.50rokov,neviem ako to Veselicky vedel,ale dal dobru poznamku:tento primator nic nespravi.

    4
  8. kabel zo zeme jak ruka. Ten nezmysel ze stlp na optiku, to jak sa tu na to doslo?
    Unava materialu. Stlpy uz davno nie su take pevne jak kedysi.

  9. Bože netrepte kraviny .
    Na stlpe neboli elektrické káble, ale optika telekomu, ktorí vedie aj ku mne. A stlp nespadol sam. Potiahol ho žeriav za káble , ktore boli dosť nízko, . Žeriav vychádzal z priľahlého staveniska. Jeden stĺp to naklonilo a dva stĺpi zlomilo. Keď tu boli pred troma rokmi to montovať sme ich upozorňovali že káble sú nízko.

  10. To naozaj je taký problém opraviť nadpis a text článku ? Však to nie je elektrické ale telekomunikačné vedenie.

  11. Varovanie mestu Sereď
    Firma ktorá buduje mestský sledovací systém ťahá LAN a optiku kade sa dá. Len nech môžu šmírovať. Ťahajú to po vedení miestneho rozhlasu a verejného osvetlenia, telefónnych stĺpov a po stĺpoch energetických závodov Nedodržiavajú normy SNT ktoré platia pre budovanie telekomunikačných sietí. Projekt-načo ???
    Spomienka:
    Požiar telefónnej ústredne v D. Strede spôsobil škodu viac ako 10 miliónov Sk
    DUNAJSKÁ STREDA (TASR) – Niekoľko týždňov potrvá podľa pracovníkov Slovenských telekomunikácií (ST) odstránenie následkov požiaru telefónnej ústredne v Dunajskej Strede. Požiar 4. januára spôsobil prerušenie telefónneho spojenia v celom okrese a priama .
    Čítajte viac: https://www.sme.sk/c/2140279/poziar-telefonnej-ustredne-v-d-strede-sposobil-skodu-viac-ako-10-milionov-sk.html
    Nevhodné križovanie telekomunikačných vedení

  12. Ujo Miro a nezabudnite vyčísliť, koľko na to išlo z našich daní, ale presne na cent prosím, nieže sa o jeden cent pomýlite.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované