back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Oslava Dňa detí v Pate

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Včera sa konala v priestoroch športového areálu v Pate oslava Medzinárodného dňa detí. Organizátori pripravili pre návštevníkov bohatý niekoľkohodinový program. Už o 9.30 hod. sa začala oslava rannou zumbou, nasledovalo bábkové divadelné predstavenie Žabí kráľ na námet bratov Grimmovcov v podaní hercov z Divadla na hojdačke, bublinová show s Mr. Bubble a ďalšia rozprávka Posledný dinosaurus. Následne sa deťom predstavil s interaktívnym zábavným vystúpením Šašo Ľuboš.

V sprievodnom programe sa mohli deti zabaviť na viacerých nafukovacích atrakciách, navštíviť športový kútik MŠ, zahrať si stolný tenis či futbal, pobaviť sa v tvorivom, hudobnom a včelárskom  kútiku, vyskúšať si ľudové remeslá a dať si namaľovať tvár.. Na oslave nechýbala ani výstavka  drobných zvierat a exotického vtáctva, hasičské súťaže a mnoho ďalších zaujímavých podujatí. Tí odvážnejší si mohli pod dozorom členov skupiny historického šermu Bojár vystreliť z luku, vrhnúť sekerou, alebo poťažkať naozajstný meč.

Oslava sa končila neskoro popoludní detskou diskotékou a „penovým kúpeľom“.

Na podujatí samozrejme nechýbalo množstvo suvenírov, ovocia, dobré občerstvenie a výborný kotlíkový guláš (zadarmo). Toto všetko pripravili zamestnanci Obecného úradu v Pate v spolupráci s MŠ, ZŠ, ZUŠ, FC, DHZ, Zväzom chovateľov Sereď, Stolnotenisovým klubom, IT Tlap-net a ZOČK.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Patanci ste No.1 v Seredi skapal pes, teda okrem buriny a drogériovému tovaru sa tu údajne darí

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované