back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Oslava DŇA DETÍ s TJ Rozkvet

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V sobotu 1. júna sa na ihrisku TJ Rozkvet konala veľká oslava Dňa detí. Organizátori pripravili pre malých účastníkov pestrý program plný súťažných úloh a zábavy, ktorý zaujal všetky vekové kategórie.

Deti čakalo deväť súťažných stanovíšť, na ktorých zbierali razítka za úspešné splnenie úloh. Tie boli rôznorodé a to od športových výziev, cez kreatívne úlohy až po postreh a šikovnosť. Vďaka tomu si každé dieťa mohlo nájsť niečo, čo ho baví a v čom sa mohlo prejaviť.

Po skončení súťaží mali deti ešte jednu špeciálnu úlohu, ktorá nebola súčasťou súťaženia. Pomáhali pri čistení zemiakov, ktoré sa potom použili na prípravu hranoliek. Táto aktivita bola pre deti nielen zábavná, ale i poučná, pretože sa podieľali na príprave vlastného jedla. Okrem toho si mohli pochutnať aj na hot-dogoch.

Každé dieťa odchádzalo z podujatia s úsmevom na tvári a malým darčekom v ruke. TJ Rozkvet týmto podujatím nielen spríjemnila deťom ich sviatok, ale vytvorila aj príležitosť pre spoločné trávenie času, budovanie priateľstiev a podporu „čepeňskej“ komunity.

Na príprave osláv Dňa detí sa aktívne podieľala skupina členov TJ Rozkvet. Helena Jelšicová za všetkých povedala: „Deň detí organizujeme každý rok s veľkým nadšením, pretože nič nepoteší viac, ako úsmev na tvárach tých najmenších. Tešíme sa z každého dieťaťa, bez ohľadu na jeho vek. Naším cieľom je vytvoriť pre ne nezabudnuteľný zážitok a prispieť k ich celkovej radosti. A to je pre nás najväčšou odmenou. Chcela by som poďakovať všetkým, ktorí nám pomohli, od sponzorov, cez nášho predsedu Petra Martiša, až po rodiny ako Šipošová, Smolenová a mnohých ďalších.“

Oslava Dňa detí sa vydarila na výbornú a TJ Rozkvet ukázala, že vie pripraviť akciu, ktorá deti poteší, zabaví a zároveň ich naučí niečo nové. Tešíme sa na ďalšie podobné podujatia, ktoré budú pokračovať v tomto skvelom trende.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované