back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pred domom budúceho prezidenta Petra Pellegriniho kamery zachytili vozidlo, v ktorom osoba zbraňou mierila na jeho dom – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok dnes na tlačovej konferencii informoval médiá o incidente, ktorý sa mal stať včera v poobedných hodinách pred domom budúceho prezidenta Petra Pellegriniho.

Na jeho dom mierilo atrapou zbrane maloleté dieťa s kuklou na hlave zo zadného sedadla bieleho vozidla BMW. Za volantom sedel otec dieťaťa.

Šutaj Eštok uviedol, že je jedno, či ide o skutočnú zbraň, alebo iba o atrapu. Policajti to mohli považovať za hrozbu a situácia sa mohla skončiť tragicky. Bezpečnostné opatrenia sú zvýšené, policajti sú pripravení konať v zlomku sekundy. Naozaj chceme testovať či je polícia pripravená zasiahnuť? Riskujú svoje životy kvoli frajerine, kvôli nejakej hre. Ako otcovi mi to rozum neberie, že niekto môže ohroziť vlastné dieťa, povedal minister.

Polícia sa prípadu venuje, muž je už stotožnený, má ísť o Bratislavčana.

Viac informácií vo videu TK:

zdroj: Polícia SR

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Bratislava

INFORMÁCIA K VČERAJŠEJ UDALOSTI V MESTSKEJ ČASTI VRAKUŇA

Príslušníci ochrany ústavných činiteľov spozorovali včera (30.05.2024) po 16.00 hod počas zabezpečovania určeného objektu v Mestskej časti Bratislava – Vrakuňa prichádzajúce osobné motorové vozidlo, v ktorom sa nachádzala okrem vodiča na zadných sedadlách neznáma osoba s kuklou na hlave držiaca z diaľky neidentifikovateľný predmet. Vykonanými úkonmi bolo zistené, že ide o maloletého syna vodiča vozidla, ktorý mal v rukách detskú hračku z plastu v tvare pištole.

Policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave v súčasnosti vykonávajú ďalšie úkony na zistenie všetkých okolností, za ktorých k danej udalosti došlo.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vybacat decko po riti a tatka zavriet na 15 rokov alebo dat ho zametat Dubravku, pan minister

    2
  2. Policajti to mohli považovať za hrozbu a situácia sa mohla skončiť tragicky.
    A preco nepovazovali a hned nekonali?
    To musi padnut 5 vystrelov.

    1
  3. Ako mohol rodič ohroziť život vlastného dieťaťa. Čo keby tam bol v blízkosti policajt a reagoval by výstrelom. Toto ozaj hlava nebere. Chlapec má 6 rokov, takže ešte nemá rozum, ale rodiča určite potrestať. Toto mohlo dopadúť veľmi zle.

    2
  4. Ako deti sme sa hrali na vojakov, indiánov, banditov a policajtov. Dnes by sa to podľa Eštóka mohlo skončiť tragicky. Aj keď tých skvelých bodyguardov čo strážili premiéra by som skôr 5x obehol kým by zbadali čo sa deje. Radšej by mali ísť strážiť košíky ku kauflandu. Strácaju sa kdesi na cukrovarskej.

    2
  5. Skvelý minister vnútra, majster sveta, dokázal vypátrať dieťa s gumipuškou keď prechádzalo okolo domu v ktorom sa ani nezdržoval budúci prezident.
    Rodičia dávajte si pozor aby vám dieťa ktoré má v ruke hračku náhodou nestiahlo okno na aute v momente keď budete prechádzať okolo niečoho kde sa predtým zdržal sám veľký Peter, prezident prvý, z boží vúle král.
    Bravoooo Bravoooo. Už sa cítim v bezpečí keď políciu vedie taký profesionál ako je ten colštók.

    5
  6. Chlapec musí živiť svoju volebnú základňu, keď už výsledy nie sú žiadne skôr len negatívne, pre slabšiu mentálnu výbavu zrejme stačí …

    2
  7. Sak petko býva v činžiaku pri Dunaji na najvyššom poschodí v byte 80 štvorcov. A akom dome sa hovorí? To ma už toľko statkov? Ta politika dobre vynáša.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované