back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Druhý ročník DETSKÉHO ATLETICKÉHO MÍTINGU

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ZŠ J. Fándlyho v Seredi v spolupráci s mestom Sereď zorganizovali 29. mája 2024 pre žiakov a žiačky prvého stupňa základných škôl DETSKÝ ATLETICKÝ MÍTING.

Druhý ročník podujatia začal slávnostným nástupom, na ktorom súťažiacich privítali viceprimátorka Mária Fačkovcová, vedúca Oddelenia školstva, športu a kultúry Silvia Kováčová a riaditeľka ZŠ J. Fándlyho Renáta Šidlíková. Organizáciu a priebeh celej akcie mala na starosti učiteľka Andrea Gombáriková.

Okrem domácej ZŠ J. Fándlyho A/B sa do akcie zapojili aj ZŠ J. A. Komenského A/B Sereď, CZŠ A/B Sereď, ZŠ Karola Kuffnera Sládkovičovo a ZŠ SNP A/B Galanta. Každú školu reprezentovalo jedno družstvo pozostávajúce zo šiestich členov – troch chlapcov a troch dievčat. Súťažilo sa v šiestich disciplínach:

– skok do diaľky z miesta štafetovou formou
– 4- minútový vytrvalostný beh
– štafetový beh cez prekážky
– štafetový beh
– hod medicinbalom vzad cez hlavu zo stoja
– hod raketkou

Po spoločnej rozcvičke sa začalo samotné zápolenie. Všetky disciplíny dali žiakom príležitosť ukázať svoje športové schopnosti. Niektoré deti vynikli v behu a prekvapili všetkých svojou rýchlosťou, iné zase excelovali v skoku alebo v hode. Atmosféra bola plná energie, nadšenia a zábavy. Počas celého podujatia ich povzbudzovali spolužiaci aj učitelia, čo ich motivovalo k dosahovaniu lepších výsledkov. Za svoje úsilie a účasť boli súťažiaci odmenení medailou, diplomom a vecnou cenou. Výsledky napokon rozhodli nasledovne:

1. miesto ZŠ J. Fándlyho A Sereď
2. miesto ZŠ SNP A Galanta
3. miesto ZŠ Karola Kuffnera Sládkovičovo
4. miesto ZŠ J.A.Komenského B Sereď
5. miesto ZŠ SNP B Galanta
6. miesto ZŠ J.A.Komenského A Sereď
7. miesto CZŠ A Sereď
8. miesto CZŠ B Sereď
9. miesto ZŠ J. Fándlyho B Sereď

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované